Çam Sakızı ,Çoban Armağanı

ee koy koy dediniz şimdi kimse koymuyor ay bizim hediyemiz de hemen gelse de koysak çok heyecanlı hihoyyytalkisalkisalkisdelikafadulden

işte andinacığımdan ve batuşumuzdan melisime gelen hediye ,yumuşacık bir mont ,melişko bu kış sıcacık gezecek ,korkun bizden karakış biz geliyoruz :lepi:
çok sağol canım ,çoook beğendik ,çok güzel bir anı bize bu sizden ..öpüyoruz kızımla birlikte a.s.

işte andinacığımdan ve batuşumuzdan melisime gelen hediye ,yumuşacık bir mont ,melişko bu kış sıcacık gezecek ,korkun bizden karakış biz geliyoruz :lepi:
çok sağol canım ,çoook beğendik ,çok güzel bir anı bize bu sizden ..öpüyoruz kızımla birlikte a.s.

ayy çok şekeeer andinacığım zevkli hatunsun vesselam gerçi kasım annelerinde zevksiz biri yokta maşallah herkes birbirinden kokoş zemuszemus
güle güle giysin melis ece miz iyi günlerde sağlıkla inşallah

onca baskı yaptınız valla pes ,yine ben koydum ilk ,ayrıca resim eklyen olmadığı gibi yorum yapanda yok ..:eek:lmaz:

Mmmf nin hediyesini gösterelim.Bazıları gördü ama.Çok kullanışlı.Altına herşey oluyo.

Bizim hediyemiz 2 parça.Birini yakından görün istedim.Babamız da çok beğendi.Mmmfcim tekrar teşekkürleropuyorumnanaktan

Eylülüm teşekkür ederim.Bizim de çok hoşumuza gitti.Yavrulrımız güle güle giysinler...

X