Çam Sakızı ,Çoban Armağanı

Mmmf nin hediyesini gösterelim.Bazıları gördü ama.Çok kullanışlı.Altına herşey oluyo.

[img=http://img32.imageshack.us/img32/8036/photo0397k.th.jpg]

Bu da diğer parçası.Maytabıma çok teşekkür ederiz oğlumla.Tecrübeli annenin hediyesi böyle oluyo...

ben gormemıstım mmfın hedıyesını cok gusel gule gule gıysın

ben ısteyım hedıyemızde evde buaksam eylule gıydırıp fotosunu yarın eklerım
ben hmıneye gondermıstım ınsallah bugun ulasır oda fotosunu ekler :=)))

Kızzz Eylül hani göndermeyecektik foto. Noldu gönderiyor muyuz hemen ekliyorum o zaman Nazlımelek'in aldığı müthiş hediyeyi.

Ben de Asortiecime gönderdim bugün hediyelerini. Hatta eşim verdi. Benden korkusuna APS vermiş :)))

ay juli yoğun baskıya dayanamadım yaw ,bu hatunlar başımın etini yedi ,bende koyalım bari dedim ,iyide oldu aslında ,hediyeler geldikçe bakarız madem o da eğlenceli olur..

ayy şimdi bizim hediyemizde geldi çok güzel çok begendik ıcırcıgıma teşekkür ederiz ama ben makinadan resmi bilgisayara yüklemeyi bilmiyom şimdi çekeyim akşama kocişe yükletir koyarım resmini

eylül melisin monto çok güsel bayıldım valla
yasmincim mmf tecrübeli annelerden çok güzelmiş sizinde takın gerçi daha önce görümüştük seninkini çaktırma :)))

ayy şimdi bizim hediyemizde geldi çok güzel çok begendik ıcırcıgıma teşekkür ederiz ama ben makinadan resmi bilgisayara yüklemeyi bilmiyom şimdi çekeyim akşama kocişe yükletir koyarım resmini

ayy canım ıyı gunlerde kullanın :)

İşte nazlımın hediyeleri iki fotonun üzerine tıklayacaksınız artık. En kısa zamanda içinda banusu olan foto da yükleyeceğim. Çorabından tacına kadar her şeyi göndermiş nazlıcım

vaaay nazlıma bak sen nelerde bilirmiş ,oy süper bişey bu renge bayıldım ,çok zevkli hatunmuş valla ,len bi kızın olsaymış kokoş olcakmış valla ..
banusu güle güle giysin yaksın ortalığı julicim ..Şeniz

Yaaa evet değil mi ben de bayıldım. Bir de özenerek paketlemiş ki nazlıcım hiç sormayın. O tacı dün taktım banusuya bayıldı. küçük tavşan gibi oldu. Elbisenin üzerindeki taç anlaşılıyor değil mi? Nazlı 2 erkek annesi ama bak kızı olsa yakacakmış ortalığı vallahi :)

ayy kızlar ya ne güzel şeyler bunlar böyle tahmin ediyodum zaten bukadar zevkli hatunlar olduğunuzu
eylülcüm meloşun montu bi harika güle güle giysin kuzum,andişim çok güzel bi seçim bravo çok zevklisin
anıl ın hediyesini görmüiştük çok beğenmiştim zati güzel günlrde giysin
julicim banusu nun hediyesi de çok güzel güle güle giysin
erkek anaları süpersiniz valla:)nazlımeleğim çok güzel ciciler almışsın

Valla Nazlımelek çok zevkliymiş.Ben de kız kıyafeti almaya bayılırım.N e renki, ne cici şeyler.Darısı kendi kızımıza almaya olsun.

Hepiniz çok zevklisiniz maşşallh kızlar çok güzelmişciicleriniz..iyi günlerde kullansınlar inşallah.biz de akşama ya da yarına ekleriz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…