Cam kavanoz boyama icin yardim istiyorum :)

Lambrusco

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2010
3.692
435
0
- Yurtdışı
Enamel boya ile cam kavanoz boyamaya karar verdim fakat aldigim sünger fircalari da temizleyecek miyim?
Normal fircayi temizlemek icin kullandigimiz inceltici alkol icine süngeri batirip temizlemeli miyim?
Yoksa bir önceki boya kuruduktan sonra üzerine baska renkle mi devam etmeliyim?

valla canım bu sorular zor sorular :) burdan pek cevap bulamazsın sanırım...
dekorasyon bölümüne konu açsaydın eminim ordan bilenler çıkacaktır...

Enamel boya ile cam kavanoz boyamaya karar verdim fakat aldigim sünger fircalari da temizleyecek miyim?
Normal fircayi temizlemek icin kullandigimiz inceltici alkol icine süngeri batirip temizlemeli miyim?
Yoksa bir önceki boya kuruduktan sonra üzerine baska renkle mi devam etmeliyim?

cnm bende enamelle cam boyama yapıyorum dekupaj çalışmalarım var kendimce enamel boyayı tampon fırçayla yapıyorsun dimi ben kursa falan gitmedim ama baya bi blog dolaştım nette araştırmalar yaptım yaladım yuttum diyebilirim :9: ben normal suyla temizleyim kurutuyorum cnm fırçayı

cnm bende enamelle cam boyama yapıyorum dekupaj çalışmalarım var kendimce enamel boyayı tampon fırçayla yapıyorsun dimi ben kursa falan gitmedim ama baya bi blog dolaştım nette araştırmalar yaptım yaladım yuttum diyebilirim :9: ben normal suyla temizleyim kurutuyorum cnm fırçayı

Merhaba yanitin icin cok tesekkürler :)

Ben de kursa gitmiyorum, internetten arastirdigim kadariyla basladim ama firca konusunda dogru mu secim yaptim bilemiyorum. Ilk denemem güzel oldu, fakat sünger cok cabuk bozuluyor.

$image.webp

Iste bu fircalar ile yapiyorum ama senin dedigin firca bu mu peki?

merhabalar. evde biriktirdiğim kavanozlara bende bişeyler yapmak istedim, yazılarınızı okuyunca. peki kavanoz boyamak için nerden ve nasıl bir boya almalıyım.

merhabalar. evde biriktirdiğim kavanozlara bende bişeyler yapmak istedim, yazılarınızı okuyunca. peki kavanoz boyamak için nerden ve nasıl bir boya almalıyım.

evet aynı şeyi bende merak ediyorum.. nerden alıncak bu boyalar, fırçalar falan hatta şekil falan da yapılıyor onlar nasıl ouyor bilenler yardımcı olursa bende sevinirim.

cam boyama için enamel boya ve ponpon fırça ile boyanır arkadaşlar, ve boyama işi bittikten sonra su ile temizlenir kesinlikle. Bun malzemeler hobi malzemeleri satan yerlerden temin edebilirsiniz...

Lambrusco, bloğun varsa takip etmek isterim.
Hobilere ve boheme sıcak bakıyorsanız, takip etmem elzem :52:

Back
X