Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy cnm ben cam balkonları bayılıyorum senn yerinde olsaydım cam yapardm kesnlikle , hayırlı olsn şimdiden
ben de kesinlikle cam balkon diyorum. içeriye doğru açıldığından temizlemesi zannedildiği gibi zor olmuyor. ama dedikleri gibi %90 soğuk geçirmez demelerine inanma, geçiriyor. bir de eğer cam balkona karar verirsen aradaki beyaz lastiklerin çift yönlü olmasına ve tutma yerlerinin (kulplarının) cama değil de beyaz olan çerçevesine monte edilmiş olmasına dikkat et. çünkü cama yapıştırılanlar zamanla düşüyor ve kötü bir görüntü oluşturuyor. zaten cam balkonlar imara uygun ama pimapen balkonlar değil.
Canım şimdi soğuk geçirme ,rüzgar ,falan filan gibi sebepler senin için önemli değilse cam balkon yaptır.
Ama cam balkon plastik doğrama kadar sağlıklı değildir soğuk açısından diyorum.
Bende plastik doğramacıda çalışıyorum görüntü açısından cam balkon ideal daha şık duruyor tabiki.
Sürekli oturacağın ve çamaşır falan gibi şeyler için kullanacağın bir balkonsa iyice düşün derim ben.
Kapatıp alanı kısıtlama.
ben orayı giyinme odası olarak kullanacağım o yüzden ne yapmam gerek sen bilirsin pimapen daha uygun o zaman değil mi
o zamn cam balkon uygun değil sana canım...
Plastik doğrama yaptır,kendine göre bir çizim belirle kafanda.
Hatta ölçüleri verirsen bana ben sana en uygun şekilde çizerim bile.
Hemde eğer hani yazın faal bir şekilde kullanmayacaksan onun fiyatı plastikten pahalaı diye biliyorum ben.
Boşuna para vermiş olursn...