Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Link i banad a mesaj atabilir misiniz? ben bulamıyorumteşekkürler buldum
https://docs.google.com/file/d/0B_DPnUh3fH_ZSW9wR0ZhZElNeWM/preview?pli=1Link i banad a mesaj atabilir misiniz? ben bulamıyorum
çok teşekkür ederim:) ilk denememi yaptım yaparken hareketler bana basit geldi ama ertesi günü et kesikleri başlayınca şe yarayacağını anladım bakalım neler olacak. gelişmeleri bildireceğim:) 1/21 :)
verdiğiniz link olmadı[/QUOTE]QUOTE="CallanPinckney, post: 37715061, member: 634755"]aynen
ben de bugun callanetics yaptıım,annem sağolsun bebiişime koşturmadan kafam rahat yapabildim,varlığını unuttuğum kaslarımı hissetmeye başladım,egzersizi yaparken gözlerimi kapattim ve çalışan kasımı hissettim,karnımın yanmasından zevk aldım ve duş sonrası rahat ve hafif olmanın iyiliğini hissettim.pozitifim özgüvenliyim :)
evet 21 gün devam ediliyor..:)merhaba arkadaslar benim merak ettiğim birşey var paylaşılan linkden 10 saat te 10 yaş gençleşmeyi tahaaüt eden :) bir video cıkıyor 10 gün yapıp bırakmıyoruz galiba :) 21 gün boyunca yaptığınız hareketler farklı mı aynı videodan devam mı ?
21 gün hiç ara vermeden mi devam uffff benim daha 7 gün oldu ama yılmak bıkmak yok devam.... teşekkür ederim :)evet 21 gün devam ediliyor..:)