- 2 Şubat 2013
- 620
- 121
ben dün başladım sporun içine ekledim
Videolarına nasıl ulaşabilirim? Belki ben de başlarım
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben dün başladım sporun içine ekledim
Videolarına nasıl ulaşabilirim? Belki ben de başlarım
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
hemen bakıyorum canım, çok sağolhttp://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=578600&highlight=LOTUS35
BURAYA BİR BAK CANIM BEN BURDAN İNDİRDİM VİDEO
arkadaşlar 21 günde yapılan türkçe dublajlı bir callanetics videosu vardı ben yapmış ve çooook memnun kalmıştım ama videoyu kaybettim. lütfen videosu olan varsa bana link olarak msj atsın. video 40-50 dk civarı bişeydi
arkadaşlar 21 günde yapılan türkçe dublajlı bir callanetics videosu vardı ben yapmış ve çooook memnun kalmıştım ama videoyu kaybettim. lütfen videosu olan varsa bana link olarak msj atsın. video 40-50 dk civarı bişeydi
ben call egzersizlerinin türkçe anlatımını bulamıyorum yardımcı olabilir misiniz...:44:
banada lazım aynı video malesef bende kaybettim . Yapıp memnun kalmıştım oysa.
Yok mu kimsede :26:
Merhaba bayanlar. Bilgisayarıma indirmiştim Türkçe videosunu ancak buraya yükleyemedim Nasıl yükleyebileceğimi biliyorsanız söyleyin yükleyeyim.
Cnm burda video ama türkçesini bulamadımYa nolur biri bu videoları nerden bulacagımı yazsın nooluurrr.. bu nasıl bişeyki bulunmuyorr.. bide telefona indirmek istiyorum lütfen biri yardımcı olsun bikaç linke baktım açılmıyor
banada yardımcı olurmusun acabaözel msj attım bakarsanız yerimseniben
bende indirmek istiyorum yardımcı olurmusununevet canım evde rahat yapılıyor.severek yapacağına eminim.özelden msj atayım sana.