- 24 Ocak 2010
- 2
- 0
kızlarr var mı başlamak isteyen. arkadaş arıyorum yanıma benimle başlayıp takip edecek, beni gaza getirecek, mazaretsiz her gün kaçmadan yapacak!
kızlarr var mı başlamak isteyen. arkadaş arıyorum yanıma benimle başlayıp takip edecek, beni gaza getirecek, mazaretsiz her gün kaçmadan yapacak!
canım ben başlarım. Sen de video link varsa özelden atsana kaydirigubbakcemile5
Ben varım canım biraz geç oldu ama bende yapmak istiyorum ama bir türlü gaza gelemiyorum hep 6 günde bıraktım olmadı bu arada 6 gün yapıp bir gün ara veriyoruz nerdeyse 1 saat sürüyor program hadi kızlar var mı başlamak isteyen
zemuszemuscanım ben başlarım. Sen de video link varsa özelden atsana kaydirigubbakcemile5
ok o zaman benim hazır nasılsa ben hemen başlıyabilirim yane yarından itibaren :)))zemuszemus
bende warım gün belriliyelim hepimiz aynı anda başlıyalım we gaza getirelim ölçülerimizi alallım neydik ne olduk derizolumunekankayizsmile
bende başlıyacam inş ama ben torrent dan indiriyorum bakalım nasıl benim kiCADIARZU
bende varimmmmm ama bende süper callanetics yok.. ve part olarak indirmeyide denedim olmadi hep hata verdi
sizler süper callan ile mi basliycaksiniz????