- 11 Nisan 2009
- 2.185
- 17
google a ''callenetics yapanlar kulübü'' diye yaz ilk sitede linki bulabilirsin cnm :)
Teşekkür ederim canım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
google a ''callenetics yapanlar kulübü'' diye yaz ilk sitede linki bulabilirsin cnm :)
hımmmm bence bi an evvel başla canım bende bugünden itibaren spora başlıyorum ama callan yapsam mı yapmasammı karar veremedim açıkçası bence bi an evvel başla 60ın altına incem die bekleme vücut sıkılaşmaya başlasınBen artık yapamıyorum canım tekrar başlıcam bi türlü anlamadım fayda ediyormu etmiyormu senin nasıl gidio
başlasam devam edemicektim çünkü perşembe günü kayınvalidemler gelcekler sözlümün yemin töreni için 4-5 gün ara vermek zorunda kalcaktım başlamadım bende (canım bir de ben 60 ın altına inmeyi bekliyorum son kilolarıma saklıyorum bu egzersizi a.s.
Rapid linkleri kırık çıkıyor bende anlamadım :S hata veriyor inmiyor ...
canım sırayla indirmen lazım rapid hata verebilir 10 15 dk bekle tekrar dene
ben bundn 4 ay önce falan yapmıştım bana çok zor gelmedi zor gelirse eger zaten callen teyzede kendi kulvarıızın oyuncusu olun diyo yacallanetics yeni başlayanlar varmı ..ben 10 saatlik olan ı indirdim.Sanırım Türk çesi 10 saatte 10 yaş.Başlangıcta çok muu zorluyor acaba
callanetics yeni başlayanlar varmı ..ben 10 saatlik olan ı indirdim.Sanırım Türk çesi 10 saatte 10 yaş.Başlangıcta çok muu zorluyor acaba
bazı hareketlerin zorluğu var ama genelde zor değil ve yaptıkça alışıyorsunuz daha kolay yapoyosunuz
yaaa bunu tamamlıyan yokmu hiç yakınlarda 2 kere başladım bıraktım bu soğuklarda da başlamak zor geliyo (( gaza gelirim belki yapan işe yarayan varsa kaydirigubbakcemile
offf bu aralar çok zor gelio yaww (( inşallah başlıcamkesinlikle devam et derimm ben magrenta
bende 6 gün falan yaptım ama ölçülmedim offff tekrar başlayım baree şurda topluca başlasak ne güzel olurdu yawwwcanım merhabalar öncelikle,
Ben callanetics egzersizlerini sadece 6 gün yaptım,
yalnızca dizimden ameliyatlı olduğum için yer hareketlerini yapamadım.
Samimi bir şekilde söylüyorum
6 günün sonunda bel, göğüs, bacak ve ve kalçadan 2'şer cm.gitmişti.
21 gün uygulanırsa sanırım çok büyük etkisi olacak.
bende yeni başladım.Bugün 3 . olucak bi etkisinini görürsem yazarım.Benimle yeni başlayan yokmu?