merhaba canım,callanetics kilo verdirmiyor bildiğim kadarıyla,ama vermişsin gibi inceltiyor ve şekillendiriyor vücudunu.göğüsleri büyütüyor mu küçültüyor mu bilemem ama dikleştirdiği kesin.vücudun gibi onları da toparlıyor.beli incelttiği için sırt falan da şekilleniyor,o yüzden öyle bi algı oluşmuş olabilir.
hoşgeldin,ben çok uzun zaman önce indirdim videoyu,yeni indiren arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler.callanetics 10 years younger in 10 hours indir falan yazarsan çıkması lazım,bazen bilgisayarım virüs kaptı diyenler de oluyor,dikkatli ol.ilk sayfaları değil de son 10-20 sayfaya falan bakarsan nerden indirdiğini paylaşanlar oluyor,sürekli link isteniyor çünkü.video açıklamalarla falan 1 saat sürüyor,hareketlere alışınca daha kısa sürede bitiyor.80li yıllardan kalma mayolu bi grubun olması lazım:)Türkçe dublajlı olanı indir hareketleri anlaman açısından.alışkanlık kazandırsın diye 21 gün meselesi var.yapılan her günü 1/21,2/21 falan diye motivasyon amaçlı yazıyor arkadaşlarımız.6 gün yapıp 1 gün dinlenme şeklinde yapıyoruz.21 günde herkes hayallerindeki vücuda kavuşmuyor ama çoook fark ediyor o kesin,21 günden sonra da devam edebilirsin tabi.1 yıldır yapanlar da var,benim gibi birkaç aydır yapanlar da.farkı görünce devam etmek isteyeceksin zaten:)