bana da leslie sıkıcı geliyo ben biraz evvel yaptım callanetics bu sefer daha kolay yaptım hareketleri ve gerçekten esnediğimi hissediyorum 21 günün sonunda ne olacak merak ediyorum. keşke kendimi ölçecek birşeyim olsaydı somut veri sunmak isterdim size
kızlar ya ben bu karın hareketlerinde 20-30 dan sonra dinlenme ihtiyacı hissediyorum 1-2 dk dinlenip devam ediyorum yanlış mı yapıyorum acaba dahamı az dinlenmeliyim ya da hiç mi dinlenmesem:44:
merhaba arkadaşlar..
1 / 21
arkdaşlar videolar çok kısa siz nereden izliyorsunuz??
merhaba arkadaşlarbende bu call ilk defa iki gün önce duydum ve hemen başladım.. 2/21 inş faydasını görürsem hiç bırakmamayı düşünüyorum birazda buradaki yorumlardan destek alıyorum , lütfen sessiz kalmayalım, birbirimizi gayrete getirelim..
hoşgeldiinnumarım sonuç alırsın
merhaba arkadaşlar..
1 / 21
tekrar hoşgeldin canım
ben call bıaktım ya 3 set yapınca mı ne baygınlık geldi bana cıvıl cıvıl şeyler lazm
leslie ve slim in 6 da kararsız kaldım
basen,bacak,kalça derdinden kurtulmak istiyorum artıkkk
hoş geldin cnm, mutlaka faydasını görürsün, başlarken ölçü alırsan hem kendin hem bizim için motive edici olur..merhaba arkadaşlarbende bu call ilk defa iki gün önce duydum ve hemen başladım.. 2/21 inş faydasını görürsem hiç bırakmamayı düşünüyorum birazda buradaki yorumlardan destek alıyorum , lütfen sessiz kalmayalım, birbirimizi gayrete getirelim..
Merhaba Arkadaşlar, yenilere de hoş geldiniz demek istiyorum.
Bayramdan önce tam 20 de bıraktım ilkkez bukadar düzenli ilerliyordum ki yine 21 yapamadım, bayram telaşı tatil rehaveti derken ucunu kaçırdım ama sonuç gayet iyi. 20. gün ölçü almadığım için elimdeki 15 seanslık sonucu paylaşmak istiyorum.
15 saatte; belden 2cm, göbekten 3cm, kalçadan 3cm incelme olmuş bacak nedense hiç incelmemiş.
duruşum daha düzgün, görünüşüm daha fit, sırtım lokum gibiydi ama ara veridiğim 10 günde yine hafiften şikayetlerim başladı. Birde şunu farkettim ki Ebru şallı kaburga kapalı dolaşın daha ince görünürsünüz diyorya call yaparken farkında olmadan zaten öyle dolaşıyorum bu nedenle de göğüs altımdan bele kadarki kısım daha ince görünüyor ama bu görüntü yüzünden de göbeğim daha fazla gözüme batıyor:) ve sütyen bedenim küçülüyor, meme büyüklüğüm aynı ama sütyenin alt lastiği bol geliyor sırtımdaki incelmeyle birlikte göğüs altım da 3 cm kadar küçülmüş. yanlış anlaşılmasın memelerde küçülme yok ama malesef hissedilir bir toparlanma da yok(
dün ısınma babında ebruşallının 2. dvdsini yaptım, bugün yüzmeye gitmeyi, halim kalırsa bu akşam yada yarın calla başlamayı düşünüyordum ki adetim başlayınca planlarım suya düştü( adetli olmak engel değil biliyorum ama çok halsizlik hissediyorum özellikle eklemlerim çok ağrıyor, inşallah yarın tekrar başlarım...
herkese bol bol incelmeler...
azmine hayranım senin zaten valla.Ben bu şekilde duruşumda şunda bunda hiçbir fark göremiyorum yakın olsak da beraber yapsak keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?