BaşlayamadımPazartesi günü misafir geldi dünden beride rahatsızım :2: kurbandan sonrayamı bıraksam acaba bu spor işini die düşünüorum
24 saatin içinde bir 40 dakika insana dokunmaz canımcım bence bahaneyi bırak ve hemen spora koşertelemeyi çok seviyoruz ben de öyleyim ama idealler olutrudm yılmıcam ben...
tatlım valla çok istiorum ama bünye olarak çok güçsüz hissediyorum kendimi.. o yüzden kendimi toparlıyayım öyle başlıyayım spora diyorum
bide leslie 3 mil 45 dk call da 40 dk sürüo hemen hemen -5+ olabilir :)
bende başlamak istiyorum hatta pc ye indirdim ama çok uzun ve çok sıkıcı gibi leslıe gibi hareketli değil ee tabi birazda kasıyo faydasını ciddi anlamda gören varmı başlamaya değermi
bende başlamak istiyorum hatta pc ye indirdim ama çok uzun ve çok sıkıcı gibi leslıe gibi hareketli değil ee tabi birazda kasıyo faydasını ciddi anlamda gören varmı başlamaya değermi
Önceden yapariyordum callenticsi.. Yeniden baslamam gerek..
Birakinca hemen anliyorsunuz eksikligini, yine eskiye dönüyor vücut.. Cok sinir bozucu
hemen eskiye mi dönüyorrrrr
aslinda farketmiyoruz ama sonradan anladim.. eski fitlik kalmiyor..
cok uzun dönem devam edenler icin belki böyle degildir..
benim bugün 15. günüm.kayınvalidemler geldi hazırlıktı bilmem neydi derken saat de geç oldu.Bir de reglim çok sancı çekiourm sanırım bugün kaytarıcam hiç yapmaya halim kalmadı.Sen ne kadar yapmıştın daha önce peki? tek set mi yaptın devam ettirdin mi bir de ölçülerinde değişiklik oldu mu?
Ben callenin yaninda cardio yapmistim, cok faydasini gördüm..
callenticsi uzun süre devam ettiremedim, ama diger egzersizlere devam ettim.
tek set yapmistim..bi zaman sonra insan bikiyor artik
regl dönemi en önemli dönem aslinda, dikkat edersen en fazla kilo verecegin zaman..
bence aksatmayaya calis..
teşekkür ederim cevabın için canım...ben de call ı farklı zaman dilimlerinde tamamladım bu 3. setim ama hakkaten gına geldi bana böyle yavaş şeylerden pek hoşlanmıyorum. bayramdan sonra leslie ile pilates yapıcam sadece..evet regl dönemi kilo vermek için avantajlı ama ben zati 52 kiloyumsıkılaşmaya ve artık şu basenlerimden kurtlmya ihtiyacım var düğüne kadar
bana da leslie sıkıcı geliyo ben biraz evvel yaptım callanetics bu sefer daha kolay yaptım hareketleri ve gerçekten esnediğimi hissediyorum 21 günün sonunda ne olacak merak ediyorum. keşke kendimi ölçecek birşeyim olsaydı somut veri sunmak isterdim size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?