hoş geldiniz
evet kalça basen bel göbek çok iyi sonuç veriyor, ilk başlayanlar genelde 6-10 günde 1-3cm inceliyor sonrasında bukadar fazla olmasada incelme devam ediyor. diyetle desteklerseniz verdiğiniz 1 kiloyu 2 kilo gibi gösteriyor. ilk haftadan kendinizdeki farkı hissedersiniz zaten, daha dik duracaksınız kendinizi sıkı, fit, canlı vs.. hissedeceksiniz. ilk gün biraz zorlanacaksınız belki yarıda bırakmak isteyeceksiniz ama yapmayın 10-20-50 yapabildiğiniz kadar dinlene dinlene yapın ama mutlaka bitirin. ilk 3 gün kas ağrıları olacak sonra vücut alışacak hatta videodakinden daha fazla sayıda bile yapabilir hale geleceksiniz. düzenli devam ettirirseniz çok faydasını görürsünüz.
ben 165. boyundayım call sayesinde 60 kilo ile 36 beden giydim eskiden 60 kiloyla 40 beden giyerdim. sanırım bu cümle hemen başlamanızı sağlamaya yeter:)[/QU
merhabaa
üç gün önce tam olarak bi kez yaptım sonraki gün dediğin gibi yarıda bıraktım :26: dün hiç yapmadım bügünde yapmakla yapmamak arasında gidiyordum ama yazdığını okuyunca yapmaya karra verdimm... ama aklıma takılan bi kaç şey var canımm bilgin varmı bilmiyorumm bilgisi olan tümm kızlardan yorumm bekliyorumm.
1) bigün bırakılırsa etkisi ne olur yani verilenler geri gelirmi?
2) karın egzersizlerinde sanki baş zorlanıyo gibi oluyo? çünkü ebru şallı başınızı eğmeyin dik tutun karşıya baksın başınız der hep!!!
3) bi gün yapıp bi gün yapmasam sonuç alırmıyım??
açıkcası yaptığım gün 58.7 kiloydum ertesi sabah tartıldım 58 gelmiştim
yani çok farkediyo onu gördüm ama çok yorucu oluyo bide sınava hazırlanıyorumm...