anlıyorum canım malesef kansızlık için kullanılan ilaçlar çok iştah açıyor bende aldığım ilaçlar yüzünden çok kilo almıştım, aburcubura ve özellikle çikolataya olan düşkünlüğümden tarçın sayesinde kurtuldum sana da tavsiye ederim, çayına çubuk tarçın at yada 3-4dk kaynatıp sabah aç karnına iç iştahındaki değişimi hemen farkedersin.
siyah incimm tekrar başlamana sevindimmmm
siyah incim ben haytta abu cuburu kesemem bak şu saatte bile bir şey yiyorumÇ
ciddimisin cnm yaa.. ben siyah çayı azalttım cnm sabahları yeşil çay içiyorum.. onada aatsak olurmu.. ve nasıl uygulucam sadece sabahları mı günün herhangi bir saatinde içerkende etkisi olurmu
ya kızlar ben leslie 3 mil yaparken sırılsıklam oluyorum neredeyse,terden saçlarım bile ıslak ıslak oluyor. yaz günü neyse mecburen her gün duş alıyoruz ama bu havalarda hasta olmaktan korkuyorum ben.saçın dengesini bozmaktan da korkuyorum her gün yapamıyorum,siz de kolay ter atabiliyo musunuz?
ya kızlar ben leslie 3 mil yaparken sırılsıklam oluyorum neredeyse,terden saçlarım bile ıslak ıslak oluyor. yaz günü neyse mecburen her gün duş alıyoruz ama bu havalarda hasta olmaktan korkuyorum ben.saçın dengesini bozmaktan da korkuyorum her gün yapamıyorum,siz de kolay ter atabiliyo musunuz?
canım normal bi egzersiz proğ. olduğu için sakıncalı değildir rahatlıkla yapabilirsin.Valla ben üst komşumla spora gidiyordum geçen sene salona,kadın her yerini streçle sarıodu ben kadar ter atamıyorduben çabuk ter atıyorum ki bu iyi bir şey
sağol tatlım.evet çok iyi birşey.şanslısın sen bu konuda
Dün akşam ve bugün günboyu kız arkadaşlarımla birlikteydim ne spor kaldı ne diyett
yarın 1 den başlıyorum can larr bana bu gidişle hep sil baştann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?