Merhaba Arkadaşlar, yenilere de hoş geldiniz demek istiyorum.
Bayramdan önce tam 20 de bıraktım ilkkez bukadar düzenli ilerliyordum ki yine 21 yapamadım, bayram telaşı tatil rehaveti derken ucunu kaçırdım ama sonuç gayet iyi. 20. gün ölçü almadığım için elimdeki 15 seanslık sonucu paylaşmak istiyorum.
15 saatte; belden 2cm, göbekten 3cm, kalçadan 3cm incelme olmuş bacak nedense hiç incelmemiş.
duruşum daha düzgün, görünüşüm daha fit, sırtım lokum gibiydi ama ara veridiğim 10 günde yine hafiften şikayetlerim başladı. Birde şunu farkettim ki Ebru şallı kaburga kapalı dolaşın daha ince görünürsünüz diyorya call yaparken farkında olmadan zaten öyle dolaşıyorum bu nedenle de göğüs altımdan bele kadarki kısım daha ince görünüyor ama bu görüntü yüzünden de göbeğim daha fazla gözüme batıyor:) ve sütyen bedenim küçülüyor, meme büyüklüğüm aynı ama sütyenin alt lastiği bol geliyor sırtımdaki incelmeyle birlikte göğüs altım da 3 cm kadar küçülmüş. yanlış anlaşılmasın memelerde küçülme yok ama malesef hissedilir bir toparlanma da yok
(
dün ısınma babında ebruşallının 2. dvdsini yaptım, bugün yüzmeye gitmeyi, halim kalırsa bu akşam yada yarın calla başlamayı düşünüyordum ki adetim başlayınca planlarım suya düştü
( adetli olmak engel değil biliyorum ama çok halsizlik hissediyorum özellikle eklemlerim çok ağrıyor, inşallah yarın tekrar başlarım...
herkese bol bol incelmeler...