Callanetics Egzersizleri

anlıyorum canım malesef kansızlık için kullanılan ilaçlar çok iştah açıyor bende aldığım ilaçlar yüzünden çok kilo almıştım, aburcubura ve özellikle çikolataya olan düşkünlüğümden tarçın sayesinde kurtuldum sana da tavsiye ederim, çayına çubuk tarçın at yada 3-4dk kaynatıp sabah aç karnına iç iştahındaki değişimi hemen farkedersin.

ciddimisin cnm yaa.. ben siyah çayı azalttım cnm sabahları yeşil çay içiyorum.. onada aatsak olurmu.. ve nasıl uygulucam sadece sabahları mı günün herhangi bir saatinde içerkende etkisi olurmu :KK53:

siyah incimm tekrar başlamana sevindimmmm

saol canımm bakalım sonuçlar ne şekilde ilerlicek.. bi ara abur cubur krizim tuttu ama engelledim kendimi yemedim gittim kendime kahve yaptım o kesti :KK1: sabah kendime kepekli sandviç yaptım.. öğlende çorbayla makarna yedim.. ekmek yok evimle aynı yerde çalışıo olmak büyük şans benim için :KK52: akşamları da unutmassam eğer yatmadan önce biberiye yağı sürüp streçleyip yatmayı düşünüyorum.. çok pis kokuo merette :KK37: inşallah işe yarar

siyah incim ben haytta abu cuburu kesemem bak şu saatte bile bir şey yiyorumÇ:KK1:

tatlım valla kesmeden olmuyor :KK55: onun yerine elma ye kış meyveleride çıkıyor yavaş yavaş mandalina al yanına aklına bişey geldikçe ye.. :KK56: çok severim meyveleri.. bu abur cuburdan kurtulcam inşallah.. zaten insana önce bi krizi gelio onu atlatınca aklına gelmiyor birdaha.. tamamen alışkanlık meselesi bu.. bakkaldaki kızla dün konuşuyoruz sen bugün nerdeydin hiç gelmedin diyor :KK1:
evet efem sonuçlara gelelimm dün ikinci partımıda yaptım En Büyük KK

call....2/21
leslie..2/21

:KK51:

bende 2 ya kadar yapmıştım çok faydasını gördüm sonra araya tatil falan girdi derken epey ara verdim pazartesi yeniden başlamak istiyorum bakalım inş. vazgeçmem:KK53:

ciddimisin cnm yaa.. ben siyah çayı azalttım cnm sabahları yeşil çay içiyorum.. onada aatsak olurmu.. ve nasıl uygulucam sadece sabahları mı günün herhangi bir saatinde içerkende etkisi olurmu :KK53:

kaynatacaksan sabah aç içiliyor, bu şekilde yapınca bende aşırı iştah kesiyor hiç bir şey yiyemez oluyorum o nedenle çayıma katıyorum azar azar gün boyu almış oluyorum daha yavaş etki ediyor tabii, ben de yeşil çaya katıyorum zaten, siyah çay sevmiyorum nadiren içerim. ihtiyacıma göre 2-3 hafta kullanıp ara veriyorum vücut alışmasın diye...

4 gündür leslie ve bu egzersizi birlikte yapıyorum bacaklarımda azcık incelme oldu.baya iyiymiş yaa

kızlar bende merak ettim bunuu nasıl bişi tam olarak??
buaralar bsi dikkatimi çekti inanlmaz uyusmus hamlamış vücudum. uyku düzenm herseym bozuldu,onunda etksi var sanrm.. az bişi oynıym dün dedm oryantal flnn resmen az bişi kıvırınca bacaklarım agrıo nasıl katılaşmış heryerim.. arada aklıma gelrse yarm saat 40 dk yürüyüş yapıorum bandta ama okdr....oda haftada 2 yi geçmez..
ne önerirsinz bana? buna baslamak agır gelirmiki bianda?
güzel bi fiziğim vardı bikaç ay önceye kadar ama hem abuk sabuk saatlerde yedgm kalori deposu besinlerden hemde sanrm kullandgm ilaçlaradn dolayı kısa sürede baya kilo aldım... siz ne önerirsiniz?

Dün akşam ve bugün günboyu kız arkadaşlarımla birlikteydim ne spor kaldı ne diyett :KK57:
yarın 1 den başlıyorum can larr bana bu gidişle hep sil baştann :KK47:

ya kızlar ben leslie 3 mil yaparken sırılsıklam oluyorum neredeyse,terden saçlarım bile ıslak ıslak oluyor. yaz günü neyse mecburen her gün duş alıyoruz ama bu havalarda hasta olmaktan korkuyorum ben.saçın dengesini bozmaktan da korkuyorum her gün yapamıyorum,siz de kolay ter atabiliyo musunuz?

ya kızlar ben leslie 3 mil yaparken sırılsıklam oluyorum neredeyse,terden saçlarım bile ıslak ıslak oluyor. yaz günü neyse mecburen her gün duş alıyoruz ama bu havalarda hasta olmaktan korkuyorum ben.saçın dengesini bozmaktan da korkuyorum her gün yapamıyorum,siz de kolay ter atabiliyo musunuz?

tatlım bende terliorum ama senin dediğin kadar değil

yok canım ya nerde 1 gram ter atamıyorum.ben hiç terleyemem ya.keşke terlesem:KK43:

kızlar adetliyken bu egzersizi ve leslie yi yapmann sakıncası varmı acaba?

canım normal bi egzersiz proğ. olduğu için sakıncalı değildir rahatlıkla yapabilirsin.Valla ben üst komşumla spora gidiyordum geçen sene salona,kadın her yerini streçle sarıodu ben kadar ter atamıyordu:KK1: ben çabuk ter atıyorum ki bu iyi bir şey

canım normal bi egzersiz proğ. olduğu için sakıncalı değildir rahatlıkla yapabilirsin.Valla ben üst komşumla spora gidiyordum geçen sene salona,kadın her yerini streçle sarıodu ben kadar ter atamıyordu:KK1: ben çabuk ter atıyorum ki bu iyi bir şey

sağol tatlım.evet çok iyi birşey.şanslısın sen bu konuda:KK16:

11 gün yapıp gözle görülür fark olmayınca bırakmıştım ama 1-2 gündür bazı pantolonlarımın biraz bollaştığını farkettim.Bu yüzden bu sefer ölçülerimi alarak yeniden başladım bakalım.Bu gün 2.yi tamamladım.10 gün sonra ölçülerimi tekrar alıp ona göre devam ederim artık :)

X