Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar super callanetics yaptığımı söylemiştim mesaj atanlar olmuş aranızda ama henüz daha 20 defa mı ne yazmışım 100 ve üzeri olunca mesaj atabiliyormuşum, yazamıyorum burdan sitenin adını versem linkini vermesem olmaz mı o da mı yasak? :44:
bana çok kızmayın lütfen indirdim ama alt yazı ile birleştiremedim arkadaşlar bi kişi bana link atabilirmi alt yazı ile nasıl birleştireceğimi anlatabilirmi okudum öncekileri gene yapamadım lütfen çok rica ediyorum sevgiler
7/21 bitti kızlar.. leslie yapmıyorum aslında yapsam güzel olucak ama call dan sonra iştah kalmıo calldan sonra yan bölge için olan hareket var onu yapıorum.. birde geceleri yatmadan önce karın ve çevresine biberiye yapı sürüp streçleyip öle yatıcam artık kızlar. bu gece o şekilde yattım. bakalım bi işe yarıcak mı
7/21 bitti kızlar.. leslie yapmıyorum aslında yapsam güzel olucak ama call dan sonra iştah kalmıo calldan sonra yan bölge için olan hareket var onu yapıorum.. birde geceleri yatmadan önce karın ve çevresine biberiye yapı sürüp streçleyip öle yatıcam artık kızlar. bu gece o şekilde yattım. bakalım bi işe yarıcak mı
tatlım türkçe dublajlısı da var call ın hatta ben de rapide yüklemiştim bulamayan arkadaşlar için ama linki kaybettim.
arkadaşlarrrrr link lütfennnnnn s.o.s
kızlar benim sormak istediğim başka bişey var..ellerine ağzına sağlık bi arkadaşımız call ın ilk aşamasını dublajlamış..su diğer super call ,call evrim videolarınıda dublajlayabilecek ingilizcesi iyi arkaslarımız varsa onlar da bi el atsa herşey sanırım daha iyi olucak ..:)
kızlar benim sormak istediğim başka bişey var..ellerine ağzına sağlık bi arkadaşımız call ın ilk aşamasını dublajlamış..su diğer super call ,call evrim videolarınıda dublajlayabilecek ingilizcesi iyi arkaslarımız varsa onlar da bi el atsa herşey sanırım daha iyi olucak ..:)
umutefecim yazığını kimse görmemiş kusura bakma yeni farkettim bende.
callanetics egzersizleri ile nette çok bilgi var ama kısaca bahsetmek gerekirse
bale hreketleri gibi diyeyim.kas germe vs...55 dk süren bir video var ve onu 10 saat yapınca bariz değişiklikler oluyormuş vücutta. bu hareketler şimdiye kadar çalıştırmadığımız kasları çalıştırıyormuş.her gün aynı videoyu tekrarlıyorsun. 6 gün yapıp bir gün dinleniyorsun. sıkılaşma ve incelmeler alıyorsun