- 1 Temmuz 2007
- 8.684
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
callenetic bulamayanlar için ; (boşlukları silin)
https : // rs874l3. .kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk.. com / #!download |874tg |357910483 | Callanetics_ 10_hour_Challenge- dublaj_ altyazae_. wmv |140322|R ~ E8BF56C1D07C83F0 4DCED067F 408B98F
cnm ya denedim açmadı sayfayı özelden atabilirmisin bana
tatlım özeldede kilitlio msn adres ver öyle gönderim
kızlar ben çok kötü grip oldum hareketleri yapmasam sıfırdan mı başlamam lazım dişimi sıkıp yapsam mı ama burnum tıkalı rahat nefes alamıyorum
super callenetics in linkini bana gönderen olursa indirip bakarım alt yazı için ama kimse bana link göndermiyor ki
super callenetics in linkini bana gönderen olursa indirip bakarım alt yazı için ama kimse bana link göndermiyor ki
Yukarıda attığım link türkçe dublajlı arkadaşlar.
Ben bi saatte bitirdim. Mahfoldum :) Bütün kemiklerim sızlıo :) Boynumu da birazcık zorladım galiba :)
Ya ben cok hamlamışım, ya da bu egzersizler tahmin ettiğimden daha zormuş... Ama önemli değil yapıcam
1/21 diyorum ve startı veriyorum
canım hoşgeldin arammıza.. super call yapan arkadaşlar aman dikkat edin normal cvall de ustalaşmadıysanız hareketleri yaparken super call da sakatlanma ihtimaliniz çok yüksek allah korusun.önce normalinde bütün hareketleri kolay yapar haleelelim sonra supere geçelim derim ben. bu arada ingilizcesi olan arkadaş şu süper call a bi el atsa çok hora geçer vallahi
misafirlerim gitti hemen üstümü değiştirip call yaptım.
umutcumm türkçe dublajlısı sende varsa eğer aman dikkat et boynun tamamen serbest kalmadı kaş yapalım derken göz çıkarmayalım.
yarın yeni bir call gününde görüşmek üzere kızlarrr herkese iyi geceler:8 bu kapanış da ebru şallınınki gibi oldu haa)
9/21 bitti
ya kızlar ben de callanetics varda ben anlamadım süper mı degıl mı bu 1saat suresı...
inci ağrı sancı yok mu yahu? Ya da ilk başta olmuş muydu :26:
Canım bendeki de 1 saat.
hıc yapmayanlar normal yapın denıyor ya o yuzden sordum normalle superı nasıl ayırt edecem zaten ing..hiçbişey anlamıyorum....:/:78:
inci ağrı sancı yok mu yahu? Ya da ilk başta olmuş muydu :26:
Canım bendeki de 1 saat.