Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim de hamlığım var 5 mil çok ağır geldi 5mile başladım 3 mil bitince ben de bittim diyetisyenler genelde 3 mil öneriyormuş zaten.call yaptıkça hareketleri öğreniyorsun ben daha önce 2 set tamamladım.4 gün zorluk çekersin ama sonra hareketleri ezberliyorsun vücut daalışıyor zamanı kısaltıyorsun böylelikle. güzl bir müzik aç yada dizi izlerken yap o zaman ne zaman bittiğini anlamıyorsun bile
Ben aynı zamanda sağlık sektöründe eğitimciyim, sizin boyunuz ile kilonuz dikkate alındığında beden kitle endeksiniz 19 küsürlerde yani neredeyse zayıflık sınırındasınız, 18.5 un altı zayıflık oluyor ve sağlıklı değil. Siz şu an normalsiniz, ama verriseniz zayıf kategorisine girersiniz. Siz sadece hafif kardiyo ve call. ile çok iyi incelip sıkılaşabilirsiniz. Lütfen aşırı zayıflamaya özenmeyelim bu zaten zayıf olup daha da zayıflamaya özenenler için. Ha bu arada ben de kilomu yazayım boy 1.53 kilo 48. Ben de normalim boyuma göre. Benim de sıkılşamaya ihtiyacım var, çünkü yaşım artık 32 ve 30 dan sonra gerçekten çok zor oluyor hem kilo korumak hem de selülit, basen gibi şeyleri önlemek. 2-3 yıl oldu, çok yoğun tempoda çalışmamam rağmen akşamları 1-1.5 saatlik tempolu yürüme ya da 30 dk. koşmaya ara vermedim hiç. Bırakmayı da düşünmüyorum, yazın call. yaptım çok faydasını gördüm, ama artık eğitim dönemi başladı, çok yorgun geliyorum eve, ve ancak kardio yapabiliyorum, call. 6 gün aralıksız olması kötü oluyor. Bir boşluk yakalarsam başlıcam hemen, bazen evde olan arkadaşlara imreniyorum. Sanırım evde olsaydım günde 2-3 saat sabah ve akşama bölerek spor yapardım(( Ama ne yapalım biz de bu tempoda bu kadar yapabiliyoruz.
Call. a devam edenleri kutluyorum, ben de başlayınca yazacağım.
maalesefki spor geçmişim yok tatlım vucudum alışana kadar dediğin gibi sadece call yapsam daha iyi olucak sanırım.. ama vucudumda yeteri kadar esneklik yokmuş gibi geldi bana dün akşam.. o yüzden kafam çok karıştı..
tatlım çalışıyorum.. iş öncesi spor yapamam maalesef akşamları spora vaktim kalıo.. dün akşam leslie ile 5 mil yapmayı denedim 3 mili tamamladım bıraktım.. arkasından call yapıcam diye.. call ı da hareketleri denedim ama hem sıktı hem çok zor geldi.. netçem ben bilmiyorum
arkadaslar rica etsem bu egzersilerin videolarını özelden msj atabilirmisiniz googledan buldugum yerlerde linler ölmüş:) yardımlarınızı ve tavisyelerinizi bekliyorum
fazla kilom yok ama hiç spor yapmıyorum masabası bir işte çalışıyorum haliyle vucudum hiç sıkı deil ve saglıksız, spor geçmişim yok hangi adımları izlemeliyim
Karın egzersizlerinde "gövdenizi öne doğru yuvarlayın" diyor ya kızlar orada boynumu kalkık bi şekilde tutarken boyun kaslarım acıyor benim ya, galiba yanlış yapıyorum bu hareketi :44: sırtınızı kullanmayın omuzlarını ileri geri yapmayın sadece gövdeyi 1 cm yuvarlayın iyide nasıl ? Mekik çek daha basit
mekik çekerkende boynun ağrır, karın kasları yeterince güçlü değilse insanlar ağırlığı boyuna yada bele veriyor dolayısıyla ağrı oluyor. bu hareketler mekikden çooook daha etkili bundan 100 tane yapmayı 100 tane mekikle bir tutma. boynunu fazla kaldırmayıp boynundan güç almadan karın kasını kullanarak öne doğru kıvrılmaya çalış, diğer kaslarını serbest bıraktığından emin ol, eğer ağrın başka bir sorundan değilse ve hareketi yanlış yapmıyorsan ki okadar iyi anlatıyorki yanlış olmasına pek ihtimal vermiyorum budurumda tavsiyem ağrı olunca bırak biraz dinlen sonra devam et. zamanla hareketi yaptıkça karın kaslarını daha net hissedeceksin, nasıl çalıştığını dışardan bakınca çok rahat görebileceksin mesela tek bacağı kaldırıp yaparken o bacak tarafındaki kas yukarı kalkıp iniyor çok net görünüyor bu dışardan. kaslar güçlenince de ağrı kalmaz tabii geçmişden gelen bir sorun yoksa...
Balhuzur bahsettiğin arıyı bende çekiyorum :)
Galiba güçlendikçe geçer canım
Hareketi doğru yaptığımıda eminim
Zaten 1cmlik hareket çok yavaş ileri geri gitmen yetiyo
Vallai daha şimdiden bana çok dar gelen bi pantolunumu çok rahat ilikledim bugün