Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde indirdigim video da 10 kisi falan var salonda.dogru mu acabaa ? ban ilk 20 dakikasini yapabildim :))))) oda onlar 100 yapiyorsa ben 50-60 yapabildim
Başladım ben 2gündür yapıyorum bi önceki güne göre daha rahat yaptım
Ama videoda kadınında dediği gibi zaman geçtikçe esnicek vucüdumuz harektleri kendimizi zorlamadan yapmamız gerekiyo
ben daha önce iki set bitirmiştim canım hakkaten alışıyor insan ve de artık hareketler kolay gelmeye başlıyor ama şu pelvşs hareketi varya elleri yukarıda bağlıyorsun da kıvırıyorsun yerde onda bi türlü kolaylık sağlayamadım ben
evet ya hakketen bana komik geliyo o hareket yaparken
peki canım etkileri nasıl oldu sende incelme olmuşmuydu?
ililk seti tamamladığımda daha bariz incelme sağlamıştım canım 2. setimi ciddiye alarak yapmadım sıkılmıştım 2.si bir işe yaramadı ilkini bitirdiğimde 2 şer cm kalça basen ve bel gölgesinden vermiştim yediklerime dikat etmedim ki zaten 51 kiloyum ama basenlerimin maşallahı varherkes ne kadar kilo vermişssin diyordu ve pantolonlarımın hepsine pens attırmak zorunda kaldım acaip sıkılaştırma sağlıyor
4.cü günümdeyim biraz zorlansamda gayet başarılı gidiyo
Yaptıktan sonra acayip rahatlamış hissediyorum kendimi
Daha önce bu kadar düzgün ve planlı yapmadım egzersiz
Ölçü konusu daha erken şimdilik izlenimlerim böyle...
cnm videosunu nerden indirdin yardimci olursan cok sevinirim
Zumbayı bırakıp buna başlayacağım bende ama hala başlayamadım :97:
ben pazartesi başlıyorum canım istersen beraber yürütebiliriz. her gün yazarız yaptığımız destek oluruz birbirimize ne dersin???
ben pazartesi başlıyorum canım istersen beraber yürütebiliriz. her gün yazarız yaptığımız destek oluruz birbirimize ne dersin???