- 7 Ekim 2008
- 10.655
- 734
inş.cnm benimde sorunum basan benimki 101 baseni 94-95 düşürsem yeterİnşaallah belim göbeğim için de söylersiniz bir gün böyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inş.cnm benimde sorunum basan benimki 101 baseni 94-95 düşürsem yeterİnşaallah belim göbeğim için de söylersiniz bir gün böyle
inş.cnm benimde sorunum basan benimki 101 baseni 94-95 düşürsem yeter
kızlar lütfen bana da link gönderin bende yapmak istiyorum
kızlar ya ben bu linkleri gördüm ama ben indirme yapamıyorum ama çok istiyorum bu egzersizi ne yapmam gerek satılmıyordurda bunlar çok moralim bozuldu ya
canım indirememe sebebin nedir onuda söylersen yardımcı olabilirim belki
Canım ben telefonumun internetinden bağlanıyorum indirme yapamıyorum bu sebeple yani paketim indirmeme engel... indirmeye çalıştım göze alıp ama bir saatte yüzde 2si ancak doldu yani çok aşırı yavaş..
hmm anladım canım normal internetin de yok sanırım nası yardımcı olsak ki sana
hiçbir bilgim yok biryerde satılsa uçup alırım..
1.5 aydır spor salonuna gidiyorum ama annemin ameliyatından sonra gitmemin imkanı yok evde yapacak birşeyler arıyordum biraz araştırdım düzenli yapıldığında incelme olduğu yazıyor heryerde çok sevindim youtubede bir videosunu izledim çoook beğendim hareketleri plates bu kadar çekici gelmemişti lesliyle yürüyorum zaten ama bu bütün vücudu çalıştırıyor ve zevkli...
ne yapıcam bilmiyorum...
canım istanbuldasın sanırım sen hangi semttesin?
sen (eğer bana güvenirsen tabiki) özelden adresini yaz ben bi cd ye yazıp yollarım sanaAvrupa yakası canım fatih semtinde....
selam kızlar ne güzel azimle devamediyorsunuz.3 gün önce nişanlık siparişimi verdim ölçülerim alınırken utandım resmen yaaa... aslında kilolu değilim sözden sonra 3 kilo aldım 53 kilo oldum fakat bölgesel incelmelere ihtiyacım var. kalçamdan bir an önce kurtulmak istiyorum gece ben de başlıyorumm.yeniden merhaba diyeceğim sizlere. hep beraber olumlu sonuçlar alırız inşallahh
kuşum hoşgeldinnişanlanıyorsun demek hadiş gözünaydın sevdiceğin en son askerdeyken görüşmüştük sanırım.ölçülerin nedir kuşumselam kızlar ne güzel azimle devamediyorsunuz.3 gün önce nişanlık siparişimi verdim ölçülerim alınırken utandım resmen yaaa... aslında kilolu değilim sözden sonra 3 kilo aldım 53 kilo oldum fakat bölgesel incelmelere ihtiyacım var. kalçamdan bir an önce kurtulmak istiyorum gece ben de başlıyorumm.yeniden merhaba diyeceğim sizlere. hep beraber olumlu sonuçlar alırız inşallahh
çok teşekkür ederimmmmOlsun sırada gelinlik var, onu çıpçıtır incecik giyersin, Allah tamamına erdirsin huzurla mutlulukla atlatıp bu süreçleri yuvanıza kavuşun inşaallah:)
9 da bitti, darısı 19'ların 29'ların başına :92:
kuşum hoşgeldinnişanlanıyorsun demek hadiş gözünaydın sevdiceğin en son askerdeyken görüşmüştük sanırım.ölçülerin nedir kuşum