- 5 Mart 2011
- 1.337
- 47
arkadaşlar yardım edin ya ben bi kere yaptım cidden karnımda inanılmaz bi fark yarattı -en azından 1 günlük bi egzersize göre - neyse ama benim sorunum karın diil bacak o yüzden ben klasikteki ve superdaki bacak hareketlerini birleştirip yapmak istiyorum bunun için de super ı indirmem gerek ama o normalde indirdiğimiz siteye ulaşamıyorum şu an yardım edin noluuur bi de evolution'da var mıdır ki bütün bacak hareketleri?
evet evolotionda da bacak hareketleri var fakat süper ve klasiktekilerin aynısı değil, özellikle ayakta durup sehpaya tutunarak öne, arkaya ve dışa doğru 100er defa yaptıkları bacak hareketleri bayaa zorluyor... evolotionda 3 kişi, 3 ayrı zorluk seviyesinde yapıyor 3. seviyedeki hatunu izlersen ve tabiii doğru yaparsan oldukça zorluyor...
süper calldaki bacak kısmına da baktım klasiktekine ek olarak 1 bacak hareketi var hareketi anlatma yeteneğim pek yok ama kabaca bara tutunup bir bacağı havaya kaldırıp aç kapa yapmış diyebilirim, birde en sonraki sandalye sıkma hareketini yerden 1 karış yukarıda yapıyor ve aynı hareketi topuklar/topuğun arka kısmı ile sıkarak da yapıyor...
birde sadece bacaklar için 20 dklık dvd çıkarmış ama onun indirme linkini bulamadım...
ayrıca diğer videolar ingilizce, hareketleri doğru yapmak söylediği yeri sıkmak, dediği yeri serbest bırakmak çok önemli, bence ne dediği anlaşılmadan yapılırsa pek etkisi olmaz, klasik callıda sadece görüntüye bakıp yapsak bu kadar zorlayıcı ince detayları yakalayamazdık diye düşünüyorum o nedenle ingilizcen yeterli değilse bence boş ver.
belki videoları indirene kadar, klasikdeki bacak hareketlerinin sayısını arttırarak devam edebilirsin...
Son düzenleme: