kizlarrrrrrrrr
ben iki kez birer gun ara verdim bu yaptigim surec icinde yani basladigimdan bu yana 14 gun aama bunun icinde iki veya uc kez birer gun ara verdim gerci ben bunu surekli devam ettirmeyi dusunuyorum yani en az alti ay ve daaha sonrasindada yapmak istiyorumbir gun ara vermekle bisey olmaz degilmi :)
10/21 bu arada tek başıma kaldım yaaa kimse yapmıyor mu ??
ben takip ediyorum seni canım merak etme:) tekrar ölçü almanı da merakla bekliyorum.
hergün yapmadığım için saymıyorum ama kendini yanlız hissetme ben de sana eşlik edeyim
0/21 diyerek başlayayım yazmaya, sabah 1 saat hafif cardio, 45 dk da pilates yaptım kızımı uyutunca, bende uyuyup kalmazsam eğer, call da yaparım seni mi kırıcam:)))[/QUOT
ayy çok şükür canım yaa günlerdir tek başıma kaldım bakıyoum tek yazan benim:)neyse sende varmışsın rahatladım bak şimdi:) bu arada sende call yapmasanda bayaaa iyi gidiyorsun maşallah cardio,plates üzerine call ağır gelmesin sanki.. bende hergün öğlen call yapıyorum 2 saat sonrada hızlı tempolu yürüyüş yapıyorum 1 saat.. bugün regl oldıum çok şükür bitince hemen alıcam yine ölçüleri sabırsızlanıyorum
buldum buldum buldum azim kazandı yine yıh yıh=))))ben de bir hastalığımdan dolayı ilaç kullanıyorum ve ilaç iştah açmıyor resmen tabirimi maruz görün hayvanlaştırıyor.3 haftada 9 kilo aldım düşünün.şimdi diyete başladım bir de call'e başlarsam zaten 1 haftada 4 kilo verebilen bi insanım metabolizmam hızlı allahtan.uzun süre devam edenlere tek sorum kaslı kaslı bir görünüm oluşuyor mu?öyle olsun istemiyorum çünkü:/
ben de aranıza geldimmmmm=)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?