2 güne alışır kasların canımDün akşam uzun bi aradan sonra call yapayım dedim, bugün oturup kalkarken acı çekiyorum :))
Canım tebrik ederim süper bi azmin var Allah devamını nasip etsin.bende aynı senin gibiydim didindim resmen az yiyorum ama kilo veremiyorum diye.vücut az yemeye alışmış ve metabolizma hızım düşmüştü dukan dlyetine başladım.vücut şaşırdı ve kilo verdim daha da devam ediyorum.dukan yap demiyorum ama beslenme alışkanlığını biraz değiştir tükettiklerini çeşitlendirArtık klasik callanetics'i sabahları yapıyorum.
Daha enerjik hissediyorum. Akşam üstü de cardio'yu yapıyorum.
Çok güzel terletiyor. Tabii sadece ilk bölümü yapıyorum. Kadının anlatışına, duruşuna, sesine bayıldım. Kopup gidiyorum yaparken.
İşine cidden hakim, yorulduğun noktayı biliyor tam o an "very nice"ı yapıştırıyor. =)))))
Gelelim fasulyenin faydalarına. =PP
Kilom hala aynı, benim tartımın bozuk olduğunu düşünüyorum artık. =P
Yahut bünyeme bir haller oldu.
"Lotuscuğum" ben 3 ana, 3 ara öğün yapıyorum. Minicik porsiyonlar yiyorum. Sıfır şeker ile yaşamaktayıım.
Sporu aksatmıyorum. Litre litre su içiyorum. Ne oldu bana böyle. =((((
Akşam 7den sonra da yemek yemiyorum. Detaylı kan tahlili yaptırdım, kilo vermeme engel bir durumum yok.
Yaklaşık 1 aydır kilo veremiyorum. Azmimi azaltıyor bu durum.
=((((
Ha onun haricinde egzersizler sayesinde feci inceldim. Ama kilo aynı. =(((
Olmaz tatlımaz önce cardio call yaptım o ne öyle kan ter içinde kaldım yüzüm ateş gibi yanıyo terden ilk yarım saatini yapabildim devamını yapamadım akşam yapmayı düşünüyorum bi sakıncası olıur mu acaba yoksa devamını a yapmak gerekir mi?????:26::26::26::26::26::26::26:
Sevindim korn'cum.ilk yazdığını heyecanlı mesajin hala aklımda.o heyecanı kaybetmeden başla canımselam kızlar bilgisayarım bozulmuştu gelmesini beklemiştim başlamak için. az sonra indirip baslıcam inşallah faydasını görürüm :)
2 güne alışır kasların canım
Canım kas yapmıyorsun callanetics kas yaptırmazLotuscum sana bişey sormak istiyorum. Sence cardio callanetics kas yapar mı. Biliyosun bir süredir her gün yapmaya çalışıyorum. Kilomda değişim yok ama sanki pantolonlarım daha geniş gelmeye başladı. Acaba kas mı yapıyorum diye düşündüm
Hadi hayırlısıbaşladım canm zor bi olay deglmş kndimi iyi hissettirdi :) 20. günü sabırsızlıkla bekliyorum :)
Ne güzel bi karar vermişsin ama kitabı bi an önce okumalısın diyetin mantığını öğrenmen için şartLotuscuğum,
Dukan diyeti tavsiyeni es geçmedim. Önceleri arkadaşlarımdan duymuş ama gülüp geçmiştim.
Sabahtan beri konu ile ilgili her şeyi okudum. Kitabı da edineceğim.
Benim gibi bir et delisinin zorlanmayacağı bir diyet bu.
Ve atak dönemini okuduklarımdan iyice sindirdim. Kitabı edinene kadar atak dönemini yarılamış da olurum.
Benim kilomda ve durumumda atak evresi için 5 gün yeterli diye düşünüyorum.
Bu sabah iki haşlanmış yumurtanın beyazı, 1 kibrit kutusu kaşar peyniri (biliyorum yağlı ama ben başka peynir yiyemiyorum. =(( Bu gün markette peynir araştırması yapacağım), 1 bardak light süt ile başladım.
5 gün boyunca da tartıya çıkmayacağım. Gözümün önünden de kaldırdım. 3 ağustos sabahı atak dönemim geçince tartılacağım ve sonuçları da yazarım. callaneticse elbette devam.
Umarım sonuç alırım.
Canım kas yapmıyorsun callanetics kas yaptırmazvücudu şekle sokar yani gevşek kaslarını sıkılaştırır ve şekillendirir bol gelen pantolon da kaslarının ve vücudunun sıkılaştığının göstergesi.sonuçların güzel
Yeniden hoşgeldin o zamancallaneticsi daha önce yapıp sonuç almış biri olarak bugün itibariyle başlıyorum. mart ayında doğum yaptım 67 ile hamile kaldım şu an 72yim.dün mağaza kabininde pantolon denerken kendime baktım dedim CALL ZAMANI .
oğluşum emdiği için diyet yapamıyorum yediklerime birzcık dikkat edip call ile bu işi halledebilirim diye düşünüyorum. buraya yazmak insanı gerçekten motive ediyor. görüşmek üzereeeeeeee
Onlar da fitness hareketi kalınlaşma yapmaz bu yüzdenSağol canım cevabın içinBir de ben cardio callaneticsin arkasına popo ve bacak için 8 dklık videoyu yapıyorum.Sence bu bacağı kalınlaştırır mı. Kalınlaşmasını hiç istemiyorum :18:
Bravo canım emin ol o aldığın yeni pantolon dukana başlama hatırası olarak kalıcakLotuscuğum
Kitabı indirdim, okumaya başladım yarıyı geçtim ve dediğin testi de netten yaptım.
Hemen dukan bölümüne geçeceğim.
Ama callanetici bırakmak yok.
Tam şimdi klasik cal ve ardından cardio yapma zamanı. Bir buçuk saat spor spor spor!!!
=))
Bu arada yulaf almaya giderken, 10tlye kırmızı bir pantolon aldım. Normalde dükkanlardaki indirimli ürünlere hiç bakmazdım çünküm bildiğiniz üzere hepsi çooook zayıflar için olurlar. Amma bugün ben 42 beden bu kırmızı pantolonu alabildim!!!! =)))))))))))))))))))))
Birazcık popodan etler taştı tabi =PP ama önemli olan vücudum içine sığdı, düğmeler kapandı. Elbette callanetics sayesinde =))))
Koştur koştur eve geldim ki bunu paylaşmalı ve hemen callanetics yapmalı deyu. O etler taşmayacak aga!!!
Herkese boollllll callaneticsli günler.
Ooooo buusem ya nereledeydin?merhaba arkadaşlar;
tatil nedeniyle callana baya bi ara verdim ama artıkın döndüm tabiii 4 kilo alarakneyse Allahtan callan var:) şimdi o kiloyu bayrama kadar son hızla vermeliyim..bayaa arkadaşlar başlamış callana hepinize kolaylıklar diliyorum..ben 2 aya yakın callan yaptım
ve çok iyi sonuçlar aldım ama tatilde yememekte olmuyor..
lotuscuum senin nasıl gidiyor varmı ii gelişmeler dukana devam heralde.* bende tatildeyken karatayın kitabını okudum 3 gün önce ona başladım, bol ceviz bol badem) çok severim bakalım şimdilik ii gidiyor..birazdan yürüyüş ve callanımı yapıcağım..
Süper yapmaya devam canımcardio callın yarısı bi yapıp sonra akşam süper call yapıyorum...süer yapmaya devam mı edeyim yoksa cardionun devamını mı yapayım buarada sorunum göbeğimleee
ve ilk call.ı yaptım (1/21) daha önce yapmış olmama rağmen hareketler zorladı hamlamışım.
teşekkürler lotus,fakat cardiyo call elimde yok malesef.indirebileceğim bir link var mı?
ve ilk call.ı yaptım (1/21) daha önce yapmış olmama rağmen hareketler zorladı hamlamışım.
teşekkürler lotus,fakat cardiyo call elimde yok malesef.indirebileceğim bir link var mı?
İkinizde süpersinizcanım ilk sayfada linkler var ordan indirebilirsin tüm partları indirdiğin zaman cardio call senindir artıkkk
kızlar mrb bende eskı callncılardanım yapıp faydasını gorenlerdenım ama her ne olduysa bıraktım şimdi yenıden baslamak ıstıyorum hatta basladımda bı kac kere ama sonra hep yarım kaldı dun ıtıbarıyle yenıden basladım belkı hatırlıyanlar olur benı ozellıkle kalın hemde oldukca kalın bacaklarımdan şikayetçiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?