Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

Sıkıcı gelebilir ama çok kısa zamanda etkisini gördüğünde aslında ne kadar derinden kaslarını çalıştırdığını anlıycaksın.her yoran spor=iyidir anlamına gelmez.callanetics hem sıkılaştırıyor hemde yoga gibi vücudu dinlendiriyor.bir hareket yaparken sadece o kas grubu çalışır ve diğer kaslar yorulmaz o yüzden çok büyük bir yorgunluk çekmezsin sadece kaslarının ağrıdığını düşündüren bir etki olur.fakat belirteyim kardiyo callaneticsde kardiyo egzersizi olduğu için yorabilir.
Lütfen azimle yapmaya devam et

Çok şık bi cevap olmuş ne kadar güzel betimlemişsin canım ağzına sağlık

Callaneticsde sayı yoktur canım hareketlere alışmak baz alınır.ne zaman beginningte hareketleri öğrendiğine karar verirsen 10 saatte 10 yaş gençleş programına geçebilirsin

slm kızlar,
dün vücudum çok yorgundu ( evde 1 dakka dinlenmiyorum saolsunlar sürekli bişey yapıyorum) call yapmadım yani isteyerek
bugünde maalesef yapamıycam zamanım kalmıyor
ama yarın yapıcam :)
hem dinlenmek iyi gelecek diye düşünüyorum :)
call 4 den devam yarın :)

cardio cal 10 günde 10 yaş gençleşten daha mı zor?sanırım oda cardio ile call hareketlerinin birleşimi..:)aslında onu da yapmak mantıklı:)

Arkadaslar yarindan itibaren ben de basliyorum ins. Karatay diyetitle beraber yapcam kilo73-74 bayarama kadar 70 olucam ins. Beni yalniz birakmayin desteginizi bekliyorum arkadaslar motivasyona ihtiyacim war

Arkadaslar yarindan itibaren ben de basliyorum ins. Karatay diyetitle beraber yapcam kilo73-74 bayarama kadar 70 olucam ins. Beni yalniz birakmayin desteginizi bekliyorum arkadaslar motivasyona ihtiyacim war

Ben de diyete ve spora başlayalı 6 gün oldu dün de callanetics e başladım senin gibi yeniyim :)

cardio cal 10 günde 10 yaş gençleşten daha mı zor?sanırım oda cardio ile call hareketlerinin birleşimi..:)aslında onu da yapmak mantıklı:)
Aynen eğer amacın kilo vermekse cardio callan en mantıklısı

Teşekkürler yapmaya devam edicem ve bende yazıcam buraya sıkılaştığımı hissettiğimde :)
Sonuçlarını bekliycez

Hoşgeldin aramıza diyetine çok desteği olucak callaneticsin
Nette callanetics before after diye görsellerde arama yaparsan güzel sonuçları görüp de motive olabilirsin...

merhaba kızlar..:)dün çok halsizdim o yüzden call yapamadm bugün 5.call ımı yaptım.Bundan 10gün öncesnde fotoğraflarımı çekmiştim.Dayanamadm bgnde çekiyim dedim ve çok şaşırdımöncelikle şunu söyliyim benim vucudumda en kilolu yer kalça basen ve bacak bölgesidir,en zayıf yerde bel bölgesidir.hatta belimle kalçam arasında 40 cm fark var..o yüzden zayıfladığımda ilk giden yer bel ve simit bölgem en sonda bacaklardan veririm.Fotoğraflarda basen bacak kalçada hiç bir değişiklik görülmedi ama 10gün önce simit bölgem kalıp gibi baya varmış göbek gibi ayrı bi kat duruyomuş ama şimdiki fotoğrafımda o simit tamamen kaybolmuşfotolar arasında çok bariz fark var hemde 10 günde..ve ben callı daha 5 gün yaptım..yani bu demek oluyor ki sıra aşağılara geliyor artıkbu yüzden herkese diyorum ki kimse umudunu kaybetmesin.Bizde şöyle bir yanılgı var yani mekik çekiyimde göbeğim gitsin.Aslında bu yanlış bir ifade.Çünkü buna vucudumuz karar veriyor ve tamamen bizim genetik kodlarımıza bağlı bir durum.Herkesin bölgesel olarak veriş sırası farklıdır.ben verirken önce yüzümden sonra bel,simit bölgesi,göbek,kalça,basen ve bacak şeklinde veriyorum alırkende tam tersi sırasından alıyorum ama bu durum herkeste farklı oluyor ve maalesef biz basen hareketi yapınca basenden gitmiyor vucut kendi sırasına göre gidiyor.yani lafı çok uzattım ama neden gitmiyor demeyin çünkü vücudumuz sorunlu bölgelerimizi en sona atıyor maalesf o yüzden hepimiz sabırlı olmalıyız

Maşallah canım.

Aynen devam. =))))

Bende de öyle bir sıkılaşma var ki anlatamam. =)))

Hoşgeldiniz.

Azim olunca kilo gider.

Spor yapmayı bırakmayın ve hep pozitif düşünün.

İstiyorsak, olacak!!!!

Ağzına sağlık canım çok güzel anlatmışsın ve çok da güzel bir örnek oldun darısı tüm callancı kızlarımızın başına inşallah azimle yapılan herşey başarıya ulaşır...

Merhaba arkadaşlar :) dünden beri sayfanız ilgimi çekiyor çok cezbetti beni egzersizler amma indiremedim bilgisayar yok suan cep telefonuna indirmeye çalışıyorum olmuyor ( nasıl gözüm dönmüş varın siz anlayın ) napsam kii :/ beklemek istemiyorum da..

Gunaydin arkadaslar dun yapmaya basladim ama hareketleri tam yapamadim hele o pelvis yokmu o pelvis ins vicudum bayrama kadar toparlar

Canım üzgünüm telefona inmiyor yani sanırım açmıyor telde.videonun formatını değiştirmen lazım telefona atmadan önce.keşke indirip başlayabilsen.ama elimden bişey gelmiyor.umarım bi bilgisayar bulup indirebilirsin en kısa zamanda...
Gunaydin arkadaslar dun yapmaya basladim ama hareketleri tam yapamadim hele o pelvis yokmu o pelvis ins vicudum bayrama kadar toparlar
İnşallah toplar canım.dikkatlice ve callan teyzeyi dinleyerek yaptın mı sonuç almaman nerdeyse imkansız başta zor haklısın çünkü birçoğumuz henüz pelvis kemiğinin nerde ve nasıl bişey olduğunu bile bilmiyoruz.bilmiyorsak ilk iş netten pelvis kemiğine bi göz atmak lazım
ama pelvise de zamanla alışıcaksın canım kolay gelsin fit günler hepimize...

ben yeniden sahalara döndüm hem de bu sefer yengem ve kızı da yapmaya başladı:))daha 4 gün bakalım sonuçlar ne olacak)görüşürüz canım...

Lotuscum ilgin için Sağol napalım 2 haftacik sabretcem en azindan sizleri takip ederim motive olurum

ben yaklaşık 1 aydan fazla call yaptım ve 10 gün mecburi ara vermek zorunda kaldım şimdi cardio ya başlayıp kilo vermek istiyorum acaba bayrama kadar kaç kilo verebilirim????birdecardio call aynı zamanda sıkılatırıyor mu

ben yeniden sahalara döndüm hem de bu sefer yengem ve kızı da yapmaya başladı:))daha 4 gün bakalım sonuçlar ne olacak)görüşürüz canım...
Ooooooo violetttcim hoşgelmişsin özledim seni!! Hadi bakalım bu kez baya teşvik olacak bi ortamdasın gelişmeleri yaz canım

Kaç kilo verebilirsin bilemiyorum vücuduna yaşına daha önce spor yapıp yapmadığına vs uzayıp giden bit dolu sebepten herkes aynı kiloyu vermez ama kardiyo sporlar mutlaka kilo verdirir.
Aynı zamanda sıkılaştırıyor tabiki cardio callaneticsde ilk 30 dk kardiyo egzersiz sonrasında ise klasik callan hareketleri yer alıyor.

dün akam süper call ile başladım hadi bakalım hayırlısıbugünden itibarn de cardio yapmayı düşünüyorum bunun yanında diğer callardan birini de yapmam gerekir mi yoksa cardio ek başına yeter mi???birde cardio yaparken diyett yapmak gerekir mi :26::26::26::26:

Dün akşam uzun bi aradan sonra call yapayım dedim, bugün oturup kalkarken acı çekiyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…