Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

Arada bir gün mola vermek gerekiyor galiba kızlar.

Ben hiç ara vermeyi düşünmüyordum ama yatılı misafir olayından iki gün yapamadım. Ama öncesinde 10günden de fazla yapmıştım.

Meğer ne yorulmuş kaslarım. İki gün sonrası hamlamışımdır derken,az evvel tüm hareketleri çok rahat yaptım.

Şaşkınım.

Sizde de böyle oluyor mu?

Canım tabiki şart ara vermen.ilk defa yapıyorsan 10 saatte 10 yaş gençleş programı ise ara vermeden yapabilirsin ama artık hergün yaptığın bir egzersiz haline geldiyse 6 gün yapıp 1 gün ara vermen lazım ki kasların dinlensin
Ben de az önce callanımı yaptım gönül rahatlığıyla sahura kadar azıcık uyuyabilirim

Kizlar giremiyorum buraya pek ama yapiyorum callanimi yalniz bugun o karin hareketlerinde bile azcik zorlandim biraz belim agridi digerlerinde hic boyle olmamisti dondurmeli bacak hareketi zorladi cok az da ..acaba cardioya mi gecsem diyorum ama 7.yi daha bugun yaptim cok erken olur pek spor gecmisim de yok oyle niye boyle oldu ki hareketleri yaparken kendime kizdim yanlis yapiyorum galiba diye ama her zamanki gibi de yaptim yani

Son düzenleme:
Merhaba kızlar, dün cardio callanetics yaptım, üzerine de popo sıkılaştırma için iki tane ayrı video yaptım. Popomu sıkılaştırmam gerek çok sarkık ve yumuşak duruyor :18: ama o iki video baya işe yarayacak gibiii :)

Facebookta, callanetics'in resmi sayfası var.

Motivasyon için birebir. =))

Bir de Callancığım mart 2012'de ölmüş. =(

Çok kederlendim be kulüp. =((

Canım biraz daha bunu yap sonra geçersin cardio ya alışman lazım henüz.
Facebookta, callanetics'in resmi sayfası var.

Motivasyon için birebir. =))

Bir de Callancığım mart 2012'de ölmüş. =(

Çok kederlendim be kulüp. =((
Evet canım malesef callan teyzemiz rahmetli olmuştu.daha önceki topikte de yayınlamıştım buyrun callan pinckney'in hayatı
Callan Pinckney - Wikipedia, the free encyclopedia

bugün 5.callı yaptım:)hatta öncesinde leslie ile 1 mil yürüdüm kısa geldi ama olsn ramazanda anca bu kadar oluyo..:)

Haklisin lotuscum yapmaya devam edeyim 10 12. Gunu yapip oyle bitiririm
Aynen canım 10.günden sonra da değişimin varmı paylaşırsın bizimle.

bugün 5.callı yaptım:)hatta öncesinde leslie ile 1 mil yürüdüm kısa geldi ama olsn ramazanda anca bu kadar oluyo..:)
Olsun tatlım önemli olan az çok hareket katmak hayata

Kilo vermem durdu ve ben çok sinirliyim. =////

Yarından itibaren öğle saatlerinde cardio olayına da başlıyorum.

Herkese bol dinlenmeli tatlı uykular. =))

Yarın callaneticsler bizi bekler.

Kilo vermem durdu ve ben çok sinirliyim. =////

Yarından itibaren öğle saatlerinde cardio olayına da başlıyorum.

Herkese bol dinlenmeli tatlı uykular. =))

Yarın callaneticsler bizi bekler.
aynen ya benim de durdu:Smoralim bozuldu iyice..oysa çabuk veren birisiyimdir..bende o yzden başladım zaten leslie ye

merhaba kızlar bende dün başladım callanetics yapmaya bugün de yaptım ama bana çok sıkıcı geldi ve hiç yormuyor bir etkisi olmayacak gibi geliyor.. Size de öyle mi gelmişti ilk başlarda yardımcı olun lütfen :/

Hareketleri doğru yapmaya çalış ki zamanla oturacaktır. Ama 3. günden sonra etkisini gösterir. Azimle yapmaya devam et.

Bir hafta sonra sokakta yürürken vitrin camlarında dimdik yürüyen birini gördüğünde,onun sen olduğunu farkedip şaşıracaksın.

Ha bir de eğer yorulmuyorsan yanlış yapıyorsun demektir. =))))))))))

Türkçe dublajlıyı indir,oradan önce izle sonra yap.

Bol sporlu günler dilerim.

aynen ya benim de durdu:Smoralim bozuldu iyice..oysa çabuk veren birisiyimdir..bende o yzden başladım zaten leslie ye

Moralimizi bozmayalım şekerim.

Asıl yağ yakımına başladı vücut, ondan durdu besbelli.

Üzülmeyelim. =)))

Leslie olayını hiç bilmiyorum.

Lakinn cardio cal ilk bölüm çok güzeldi. Balerin özentili ben, koca popomla ordan oraya süzüldüm. =PPPPP

İkinci bölümü sevmedim ama yarısında bıraktım. İkinci hatunla uyuşamadım ben. Yarın belki tamamlarım.

Ha bir de eğer yorulmuyorsan yanlış yapıyorsun demektir. =))))))))))

Türkçe dublajlıyı indir,oradan önce izle sonra yap.

Bol sporlu günler dilerim.

zaten türkçesini indirdim ben mesela pilates hareketlerini yaparken zorlandığımı hissediyorum yanıyor. callanetics yaparken de karın hareketlerin de hissediyorum ama diğer hareketlerde pek bir şey hissetmiyorum :/ uzaydan mı geldim nedir yoksa yanlış mı yapıyorum anlamadım yaaaaa

Ben doğumdan sonra kilo vermeye ve göbüşünü eritmeyee çalışan bir insanım. Spora başlayalı 1 hafta oldu, her gün 1 saat 6km yürüyüş yapıyorum, bu callan hareketlerinde CALLANETİCS BEGİNNİNG ilk başlangıcı kaç seans yapmalıyım daha sonrakilere geçmek için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…