Hoşgeldin canımuzun zamandır girememiştim foruma callanı yaptığımdan beri incelmemin yanı sıra ağrılarım azaldı. lotus dukan yapıyormuşsun ben de başlayacağım kitabı okumadım amabugun denedim biraz. mesela yağlı peynir yesek dukan'da ne olur ? bir de evde mayalanmış yoğurt uygun olur mu dukan'a ?
İnşallah canım
Hoşgeldintabiki becerirsin.çok kısa zamanda sıkılaşmak için doğru adrestesin.
Haline şükür etmen çok güzel canım Rabbim şifasını verir.her halimize şükür etmek lazım bende sağlıkla ilgili çok zor şeyler yaşadım.bi trafik kazasında ağır yaralandım.3 ay sağa sola bile dönemeden dümdüz yattım.çok ciddi ameliyat geçirdim.çok ağrılar sancılar çektim.ama yaradan bizi sınıyor, hem şifasını hem de sabrını nasip ediyor.
o zaman yılmadan yapcaz ve 36 bedene düşecez
Kızlar umudunuzu kaybetmeyin bende 1.62 yim.mayıstan itibaren 1.5 ayda kendi çabamla 2.5 kg verdim 59.4e düştüm şimdide dukan diyeti ile 56 ya düştüm.aynı zamanda şöyle bişey var nerdeyse 1 yıldır callanetics yapıyorum çok daha sıkı gösterdiği için daha az gösteriyordum kilomu
kızlar merhaba pofu balonumm iremimmmm ben geldim canlarımm
yeni birine daha yeriniz var mı yoksa kayın bakıyım sıkışalım acıcık
Valla 5 gün yapmamaya vicdanım el vermedi, kuzenimin bilgisayarına indirdim şimdi.
3. Callanetics+Tiffany(Öldüm öldüm dirildim) tamamdır.
Sizden ne haber kızlar, nasıl gidiyor?
Tebrik ederim canım yılmak yokValla 5 gün yapmamaya vicdanım el vermedi, kuzenimin bilgisayarına indirdim şimdi.
3. Callanetics+Tiffany(Öldüm öldüm dirildim) tamamdır.
Sizden ne haber kızlar, nasıl gidiyor?
Canım ilk sayıdaki ilk mesajı lütfen baştan sona atlamadan dikkatlice oku.bir videonun tüm partlarını indirmeden onu videoyu açman mümkün değil.arkadaşlar herkese merhaba
super cal videolarını indirmeye çalışıyorum ama hata veriyor part1 yüklerken part2 cilt eksik diyor bil. kaydedemiyorum.yardımcı olursanız sevinirim...
Saol pofum:) kızz senin kilon zaten çok yokmuş ki
ah ah bende 59 olaydım şimdi ne havalı olurdum
sağol canım :)))gel annem gel yer olmazmııı :)
kızlar bugün call dak 3. gunumdu,pantolonumun hafif bollaştığını gördüm hemen belli olur mu ki bu?
benimde 4.call bitti:)bacaklarımla kalçamın acıması hoşuma gidiyo gerçi ona alıştım da kollarımın acıması daha da bi hoşuma gidiyo:)malum benim kollarda baya fena(inş onlarda toparlanır call sayesinde..yalnız o kadar göbek hareketi yapıyoruz yaparken feci yanıyolar ama sonradan bi ağrısı olmuyo ..Birde sırtım daha çok güçlendi sanırım çünkü kalça hareketlerini yaparken daha dik duruyorum:))
boyun hareketini yaparken gerilme oluyor mugıdık bölgem biraz daha zorlasam kopacak gibi
yani bi rahatlama oluyo aslında ama çok fazla germemeye çalışıyorm zaten callan teyzemizde diyo ya boynunuza saygılı davranın diye:)
ama cidden boynum rahatlıyo
rahatlama oluyor evet ama benim demek istediğim gökyüzüne bakarkenyani tavana bakarken bi acaip oluyo acaba tek bende mi oluyo diye mrk ettim :)
yok cnm o kadar gerilmiyo bende:) ya bende şeyi merak ediyorum kollarıda iyi toparlıyomu call?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?