Teşekkür ederim evet ya çok zor skolyoz. belim kırık gibi ağrıyor bazen. annen için de sevindim canım inşallah bir daha yaşamaz böyle sıkıntılar. benim birde dizim kırılmıştı geçen yıl doktorların hatası anlamadılar baya geç oldu ameliyatım bağlarda yırtık kopma falanda vardı iyileşti kırık çıkık ama alçıyla falan hareketsiz yatınca kaslarım erimiş hala toparlanmadı. callaneticsi yapmayı bir yıldır çok istiyorum ama ne koşabiliyorum ne çömelemiyorum. koşma gerekmiyor callan için ama yere bile daha yeni yeni oturabiliyorum acaba yapabildiğim kadar yapmayı denesem dizim içinde faydası olur mu callanetics'in ??? Gerçi bunu en iyi lotus bilir
Selam canim cok gecmis olsun, ya insan iki gun agriya zor dayaniyor, her gun garisi olani anlamasi zor ama. Emin ol hareket edersen, kendini daha iyi hissedersin ama.
Never, Ever Give Up. Arthur's Inspirational Transformation! - YouTube
burda bir video var, Bir basari hikayesi, adam askermis, parasutcu, devamli dizleri ustune indiginden, belini ve dizlerini incitmis, o yuzden yuruyemiyormus, dogal olarak kilo almis sonunda, adamin ilk hali ve ve yogaya basladiktan sonraki hali var. Doktorlar buna yuruyemezsin falan demis, yoga egitimcileri geri cevirmis bunu falan, bir tanesi yardimci olayim demis, adam duse kalka yoga yapmaya basliyo, baya acikli, ama sonu cok iyi adam kosmaya basliyo sonunda.
Callaneticsi yasli teyzeler bile yapiyor, mesela videoda Callanin annesi var, ozellikle incinmeyi onleyici olarak duzenlenmis, cok hafif hareketlermis, o yuzden faydali olacagindan eminim. Ama lotus cok daha iyi bilgi verir tabi.
İnşallah canımayy bi de ben başlasammm oof ooffcall ı da eklesem üstüne bi de 1 saatlik kardiyooo amaniinn ne süper olurum ben yaa
HoşgeldinSelam arkadaşlar sitede kendime uygun egzersiz programı ararken burayı açtım.Bikaç sorum olacak yardımcı olabilirseniz mutlu olurum.ben yaklaşık 4 aydır yediklerime dikkat ederk 12 kg verdim fakat sezeryan sonrası olduğu için koca bir göbeğim var ve 12 kilo vermiş biri gibi incelemedim hatta hiç incelemedim sanki.Vücudumda kas oranı yok denecek kadar az ve çok güçsüzüm yapan arkadaşlar acaba bende becerebilirmiyim bu callanetici incelmeyi çok istiyorum yardımcı olursanız sevi,nirim...
Haline şükür etmen çok güzel canım Rabbim şifasını verir.her halimize şükür etmek lazım bende sağlıkla ilgili çok zor şeyler yaşadım.bi trafik kazasında ağır yaralandım.3 ay sağa sola bile dönemeden dümdüz yattım.çok ciddi ameliyat geçirdim.çok ağrılar sancılar çektim.ama yaradan bizi sınıyor, hem şifasını hem de sabrını nasip ediyor.Canım çok teşekkür ederimizleyeceğim şimdi videoyu. umutsuzluğa kapılıyordum tekrar koşamayacağım diye ama bunu okuyunca neden olmasın ki diyorum ? teşekkür ederim bende düzeleceğim inş hayatta neler neler var ya ben çok şükür iyiyim ama tek sorunum rahat hareker edemiyorum koşamıyorum işte. ama kalıcı değil Allah'ıma bin kez şükürler olsun. hareket ettikçe kaybettiğim kasları geri kazanırım inşallah. sanada çok çok teşekkür ederim baya yardımcı oldun
kızlar az önce 2. call ı da yaptım,fark ettiğim bişey var her yerimin acıdğıyalnız bunu call ı yaparken fark ettim :)
bende 3. mü yaptım aynı şekilde ağrılarım var:)ve sonunda pelvis kelepçesini becerebildimyalnız kafamı kurcalayn birşey var ya bilmiyorum çok mu pimpirikliyim ama ben bundan önce selülitsavar yapıyodum 5.günümde bıraktım callana geçtm.Sanki o daha çok yoruyodu beni bunda o kadar zorlanmıyorum.Birde onu yaparken bacaklarım çok sertleşmişti şimdi sanki yumuşamaya başladı off ya kafam çok karıştı..keşke selülitsavarla callanı yapan biri olsa da bana söylese :18:
selülitsavarı bende yaptım cnm,aradaki fark (bence) call baya bi yavaş ve bu daha ilk aşaması yani acele etme,nasılki platesde aşama aşama gidiyoruz bu da öyle,bence kafan karışmasın ikiside aynı fiziki egzersiz sadece call platesden daha yavaş..
hmm o zaman selülitsavarı yaptıysan sana şunu soriyim mesela selülitsavarda kalçayla bacakların daha çok yanmıyo muydu?o zaman bu callanın ilk aşaması gibi kabul edip buna alışınca asıl süperde mi etkisini daha iyi görcez?bu arada kusura bakmayın cidden bu kilo konusunda çok yoruldum artık kurtulmak istiyorum bu dertten o yüzden ister istemez çabuk ikna olamıyorum sizi de bunaltıyorum biliyorum:26:
canım ben platesi uzun ara bırakıp direk selülitsavarı yapmıştım ve her yerim acımıştı :) ama ilk başlardaki kolay plates hareketlerinde o kadar ağrı olmamıştı.daha çok yanmasının sebebi platesin hareketlerinin şuan yaptığımız beginner call dan fazla olması.bence acele etme ama istersen sabah platesini yap akşam call ı :):):)
bende yoruldum inan bana hatta bıktım da artık,yapmadığım spor denemediğim diyet kalmadı...
aynen cnm nedir bu çektiğimiz bizim(hazır gaza gelmişken en etkilisini yapmak istiyo insan..neyse o zaman bende bununla devam etcem çünkü callan bana çok samimi geldi vardır bir bildiği diye düşünüyorum:)
66 maalesf(boyumda kısa yani 1.63
bende 1.61 boya 69ben öleyim bari ya kız seni döverim hee
ahahhakaç yaşındasın doğum fln yaptn mı?mesela ben bekarım doğum yapmadım 23 yaşımdayım yani kilolu olmam için hiç bir sebeb yok
:) maalesef bekarım 26 yaşındayım,ben de acaip ruh haline sahibim bazen yemiyorum inatlaşıyorum bazen de deli gibi yiyorum
o zaman biz kader arkadaşıyız senleselülitsavarı yaptığına göre seninde büyük ihtimal benim gibi basen bacak sorunlu o zaman birbirimize destek olalım yılmayalım yaşımız daha genç olduğu için aslında daha kolay hedefimize ulaşabiliriz
66 maalesf(boyumda kısa yani 1.63
bende 1.61 boya 69ben öleyim bari ya kız seni döverim hee
o zaman yılmadan yapcaz ve 36 bedene düşecez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?