birde arkadaşlar birşey sormak istiyorum. callan la istediğimiz ölçülere geldiğimizde bırakınca eski hale dönüş oluyor mu... ne diyorsunuz bu konuda:26:
Canım dukan hep dikkatimi çekiyor eczacım bi hanımefendi 16 kg verdi çok özendim ona artık sınavım falanda bitti önce karabuğday sonrada dukanı deniycem sanırım biraz gidişatından ve senin yaşadıklarından anlatman mümkün mü?tamam canım teşekkürler.
bu arada ben dukan diyeti yapıyorum. biraz kilo verene kadar sadece yürüyüş yaptım. diyetim de inanılmaz iyi geldi. yağdan veriyoruz genellikle. şimdi hedef kiloma birkaç kilo kalmışken callan a başlayayım da daha da sıkılaşayım istedim. umarım işe yarar.
Hahahaaaa çok komiksiniz kızlar yanur bence bize geri dönüşü olmasın. o simitleri martılara atalım biz
Kilo almadığın takdirde ve en azından haftada 2-3 kez koruma yaptığında geri dönüş olmuyobirde arkadaşlar birşey sormak istiyorum. callan la istediğimiz ölçülere geldiğimizde bırakınca eski hale dönüş oluyor mu... ne diyorsunuz bu konuda:26:
Ahhhh ahhh keşke bende 15 günde 5 kg versem.53ü görürüm muhteşem olur.MERHABALAR,
gecen hafta başında başladığım karabuğday diyetini tamamlayamadım callanda 2 gün yapamadım regl dolayısıyla
lotuscum sende başlamıştın bu diyete nasıl gitti? ben yarın sıkı bir şekilde başlamayı düşünüyorum..15 günde kesin olarak enaz 5
kilo vermem lazım, artık kaçamaklara da izin vermicem..
Hoşgeldiiiiiintekrar başladımyanına diyet de ekledim bu sefer kararlıyım
1/21 ile tekrar sahnelerdeyim
Nasıl çözüm buldun şekerzcim?kızlar sanki simitlere çözüm buldum.3. gün farkı hissediyorum
Hoşgeldiiiiiindiyetin nasıl canım?
bende sınav sebebiyle 2 gün ara verdim bugün tekrar supere devam edicem.hın birde karabuğday detoksu yapıyorum bugün.3 gün yapmayı planlıyorum inşallah dayanırım.
Canım dukan hep dikkatimi çekiyor eczacım bi hanımefendi 16 kg verdi çok özendim ona artık sınavım falanda bitti önce karabuğday sonrada dukanı deniycem sanırım biraz gidişatından ve senin yaşadıklarından anlatman mümkün mü?
Hahahaaaa çok komiksiniz kızlar yasimitleri sadece denizde havuzda kullanmak üzere rafa kaldırın dermişim bende :)))
Kilo almadığın takdirde ve en azından haftada 2-3 kez koruma yaptığında geri dönüş olmuyo
Ahhhh ahhh keşke bende 15 günde 5 kg versem.53ü görürüm muhteşem olur.
Canım ben karabuğdayı ekmek yerine tüketiyorum bide pztleri detoks amaçlı kullanacaktım zaten karabuğdayı alalı 1 hafta oldu.diyetini henüz yapıcam.finallerimin bitmesini bekledim çünkü.istersen beraber 3 gün yapalım ne dersin?
tamam ben varım, kalkınca tartıldım 75,2 yim...sabah buğdayımı yoğurtla yedim) yalnız ben 100 gr buğdayı akşamdan 1 bardak sıcak suyla haşlıyorum .sabah 4 çorba k,yedim..tahminimce 8-9 kaşık kalmıştır...acaba hepsini yesem gün boyu fazlamı olur?
Canım dukan hep dikkatimi çekiyor eczacım bi hanımefendi 16 kg verdi çok özendim ona artık sınavım falanda bitti önce karabuğday sonrada dukanı deniycem sanırım biraz gidişatından ve senin yaşadıklarından anlatman mümkün mü?
canım ben 2 ayı geçti dukan diyeti yapıyorum. 7 kilo gitti çok şükür. dukan ın beni cezbeden şöyle durumları var...
- çok çabuk sonuç alıyorsun
- bütün evreleri hakkıyla yerine getirince hayatın boyunca kilo problemin olmuyor. bundan daha güzel bir sebep olur mu..
- ve daha çok yağdan veriyorsun kilonu. o yüzden 1 kilo verdiğinde 3 kilo vermiş gibi görünüyorsun.
- başka bir diyeti yaptıktan sonra yeniden hoop kiloları geri alıyorsun. çünkü bir yol haritan yok. dukanda harita ve adres belli.
tavsiye ediyorum şiddetle..
fakat tabi her diyette olduğu gibi önce tahlillerinizi yaptırın sonra başlayın derim.
bir de öyle 3-5 kilo vermekse niyet bu dyete hiç başlamayın tabi. bu benm fikrim ama 10 kilo ve üstü fazlası olanlar yapsınlar bu diyeti bence..
70.600 kilo ile başladım şu anda 63.6 kiloyum.
hayatım boyunca yok onu yemem yok bundan az yiyeyim diyeceğime yaparım dukanımı yerim herşeyi...
benim bu diyette en çok sıkıntım kabızlık oldu. zaten normal değildim iyice kötüleştim proteinlerle. onunda çözümü var tabi
canım eğer ilgileniyorsan bu diyetle ilk önce ve mutlaka kitabını alıp okumalısın. buraya nasıl ekleniyor bilmiyorum ama yine kk da dukan deneyimlerimiz diye br forum var. orayı mutlaka girip incelemeni öneririm. oradaki dukaniçe arkadaşlarım olmasa motivasyon yerlerde...
daha da merak ettiğin birşey olursa sorarsın..
Kızlar selaammmm buraya yazmasamda sürekli takibimdesiniz bende callı yapıp yapıp bırakanlardanımkesinlikle kısa sürede fayda eden tek egzersiz programı diyebilirim sizden bi ricam olucak aranızda ingilizcesi iyi olan biri süperide dublajlasa süper olmaz mıı??? :26::26::26:
öyle birşey olursa süper olur
dublajıda geçtim türkçe altyazı falan olsada olur :26:
Canım iyi yapıyorsun bende 7 itibariyle bişey yemiycem artık.meyve yiyiyorum akşamları ama artık yemiycem.karabuğday nedir :44:
ben akşam 6 dan sonra yemiyorum
ekmek yok denecek kadar ve herseyden azar azar
Günde 1 bardak tüketmende sakınca yok.bende başladım bugün canım sabah yarım domates ve yarım çorba kâsesi karabuğday yedim.öğlen de yine yarım kâseden biraz fazla karabuğday ve 5-6 kaşık yoğurt yedim.2 saat sonra 2 erik 1 çilek ve 2 tane kiraz yedim.akşam için de yine aynı miktar karabuğday ile bi parça peynir ve yoğurtla yedim.tamam ben varım, kalkınca tartıldım 75,2 yim...sabah buğdayımı yoğurtla yedim) yalnız ben 100 gr buğdayı akşamdan 1 bardak sıcak suyla haşlıyorum .sabah 4 çorba k,yedim..tahminimce 8-9 kaşık kalmıştır...acaba hepsini yesem gün boyu fazlamı olur?
Çok güzel sonuç almışsın tebrik ederim. canım kitabı aldım bu akşam itibariyle okumaya başlıyorum eczacım dediki 5-6 kilo için dukan yapma yaparsan da haftada 2 gün protein 5 gün serbest olan programı yapman uygun olur di ama kitabı oku önce diye de ekledi.canım ben 2 ayı geçti dukan diyeti yapıyorum. 7 kilo gitti çok şükür. dukan ın beni cezbeden şöyle durumları var...
- çok çabuk sonuç alıyorsun
- bütün evreleri hakkıyla yerine getirince hayatın boyunca kilo problemin olmuyor. bundan daha güzel bir sebep olur mu..
- ve daha çok yağdan veriyorsun kilonu. o yüzden 1 kilo verdiğinde 3 kilo vermiş gibi görünüyorsun.
- başka bir diyeti yaptıktan sonra yeniden hoop kiloları geri alıyorsun. çünkü bir yol haritan yok. dukanda harita ve adres belli.
tavsiye ediyorum şiddetle..
fakat tabi her diyette olduğu gibi önce tahlillerinizi yaptırın sonra başlayın derim.
bir de öyle 3-5 kilo vermekse niyet bu dyete hiç başlamayın tabi. bu benm fikrim ama 10 kilo ve üstü fazlası olanlar yapsınlar bu diyeti bence..
70.600 kilo ile başladım şu anda 63.6 kiloyum.
hayatım boyunca yok onu yemem yok bundan az yiyeyim diyeceğime yaparım dukanımı yerim herşeyi...
benim bu diyette en çok sıkıntım kabızlık oldu. zaten normal değildim iyice kötüleştim proteinlerle. onunda çözümü var tabi
canım eğer ilgileniyorsan bu diyetle ilk önce ve mutlaka kitabını alıp okumalısın. buraya nasıl ekleniyor bilmiyorum ama yine kk da dukan deneyimlerimiz diye br forum var. orayı mutlaka girip incelemeni öneririm. oradaki dukaniçe arkadaşlarım olmasa motivasyon yerlerde...
daha da merak ettiğin birşey olursa sorarsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?