Rica ederim bende mutlu oluyorum sonuçlar geldikçe.artık spor yapıyormuşsun gibi gelmemeye başladığında supere geçersin canım
Evet canım ilk sayfada onlardan bahsettim fakat link veremedim bana gönder yada bir upload sitesine yükle ve burda paylaş ben ilk sayfaya ekliyeyim
10 gün için süper bence devamını diliyorum nurcum bizimle kal
benimde seninkiyle aynı sayılır ama benimki geri çıkık yana doğru yok o yüzden sevıyorum onuama callandan önce bıngıl bıngıldı dahada sıkılaşması lazım tabi
can simitlerine gelince şuan ki en büyük sıkıntı o :18: ne çirkinler ya görünmesinler diye bol giyiyorum genelde
ne yapsak ki bu simitlere :44:
Bende yapıyordum bir ara ne guzeltaki merdivenlerden dusene kadar.. ozellikle esneme egzersizlerini çok seviyordum ve cok rahatlatiyordu insani. Ve doktora gittim skolyoz(kemik eğriliği) hastaligim varmis. Biraz kendimi topliyim inşallah yeniden basliycam.1 haftada etkisini gösteren bir egzersiz umarim yarim birakmazsiniz hepinize kolay gelsin :))
kızlar ben yazıyorum 1 dklık birşey çıkıyor daha uzun mu?
Hangisi o canım?
arkadaşlar ben 10 günde 10 saat programının ilk egzersizimi yaptım bugün
bi sorum olacak süreci hızlandırmak için mesela haftasonu olduğu için günde 2 kez 57dk lık videoyu yapsam olur mu? yoksa günlük mü yapmamız lazım bi zararı olur mu? deneyimli arkadaşlarım yardımcı olursa çok sevinirim :13:
benimde seninkiyle aynı sayılır ama benimki geri çıkık yana doğru yok o yüzden sevıyorum onuama callandan önce bıngıl bıngıldı dahada sıkılaşması lazım tabi
can simitlerine gelince şuan ki en büyük sıkıntı o :18: ne çirkinler ya görünmesinler diye bol giyiyorum genelde
ne yapsak ki bu simitlere :44:
Bende yapıyordum bir ara ne guzeltaki merdivenlerden dusene kadar.. ozellikle esneme egzersizlerini çok seviyordum ve cok rahatlatiyordu insani. Ve doktora gittim skolyoz(kemik eğriliği) hastaligim varmis. Biraz kendimi topliyim inşallah yeniden basliycam.1 haftada etkisini gösteren bir egzersiz umarim yarim birakmazsiniz hepinize kolay gelsin :))
Sınavlarım biter bitmez başlasam iyi olacak, bir ay sonra da mezuniyet varYalnız ufak bir sürpriz oldu bana Elimdekiyle aynı mı diye 10 days i de indirdim (merak işte) aynı değilse de onu da almış olurum diye düşündüm. Zamanın birinde başka bir foruma üyeydim, Callanetics i ilk orada gördüm, altyazısını göreceğim diye boynum tutulmuştu O dönem de uğraşacak bir şeyler arıyordum, boynum da tutulunca oturup dublaj yaptım Sonra da paylaşmıştım. Dublajladığım videoyu bulmuş arkadaşımız Çok kişiye ulaşmıştır buranın aracılığıyla eminim Epey sevindim şu an
şahsi fikrim bir programda kalmak ilave yapmamaktır. hem yorulur çabuk bıkarsın hemde belki vücuduna fazla gelir. ben cal yaparken hızlı sonuç alayım diye hem cardio hem diet yaptım. vücudum tepki verdi aylarca regl olamadım. sonra hormon tedavisi... 3 kilo vereyim diye alınan on kilo:)) genel egzersiz limiti 1 saat canım uzmanlar bunu öneriyo. günde 1 kez yap illede yapmak istiyosan ama sen bilirsin tabi.
Walk Your Belly Flat sen yazmıştın sanırım cnm. ben yazıyorum 1 dk fln çıkıyor.
essones ben yapmadım ama süreci hızlandırmak isteyenlerden günde iki defa yapanlar vardı. işe yaradığını yazmışlardı önceki sayfalarda.
çayın yanında yiyelimmi
canım dublajladığın videoyu nasıl indirebilrim.
bende 1 gün ara vererek 2. günümü dün akşam 10 saatte 10 yaş yaptım. ama dublajlı olursa çok iyi olur.
sabah da egzersizimi yaptımprograma bağlı kalmak daha mantıklı geldi teşekkürler paresssss.
Canım bi siteye yükleyip bana atİstersen sana göndereyim ama nasıl göndereyim MSN ya da Skype, adı ne olduysa işte, oradan dosya göndermek problem oluyordu bir ara. Hız düzeldiyse oradan yollarım.Ya da şöyle yaparız, bende premium hesap yok zaten, upload sitelerinden birine yükler özeline atarım linki sen de premium hesabından yükleme yapar sayfaya atarsın.
Çok geçmiş oldun canım en kısa zamanda iyileşmeni temenni ediyorum.Bende yapıyordum bir ara ne guzeltaki merdivenlerden dusene kadar.. ozellikle esneme egzersizlerini çok seviyordum ve cok rahatlatiyordu insani. Ve doktora gittim skolyoz(kemik eğriliği) hastaligim varmis. Biraz kendimi topliyim inşallah yeniden basliycam.1 haftada etkisini gösteren bir egzersiz umarim yarim birakmazsiniz hepinize kolay gelsin :))
Aramıza hoşgeldin ibs si olan benim ;( bi arkadaş daha var gerçi.moralini bozma azim oldukça sonuca ulaşıcaz inşallah canım.işe başadığından beri sürekli kilo alan beni callanetics paklar mı acaba
hayır yemesemde şişiyorum bi arkadaş daha yazmış sanırım
irriabl bağırsak sendromu diye dr um banada öyle olduğumu söyledi
off off
kıyafetlerimin hiçbiri olmayınca koşa koşa yine callanetics e geldim
bu hafta 5 kere yapabildim işim yoğun eve geç geliyorum arada es geçtim
ama işe giderkende 15 dk yürüyorum sabahları
kızlaar desteğinize ihtiyacım var yoksa gidişim kötü gören herkes noldu sana diyo
moralimi bozuyor
İlk sayfada linkler var canım, oradan indirebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?