Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

kesinlikle cnm azim çok önemli. ben M. Öz ün dediği kadar vermedim kesin ben nisan sonu başladım düzensiz olarak yaptım en fazla bel gitti 72 cm den 64 e inmişim
kilom 54 e yakındı şuan tam bilmiyorum ama 51 fln galiba yakın bi zamanda tartılırım inş. ama önemli olan tartı değilmiş kesinlikle görüntü. bana şuan herkes zayıfladın dıyo ama ben sadece inceldimm kimse bilmıyor hatta şuan sürekli fiziğin çok güzel neden kendini kasıyosun fl diyorlar hemde bunu diyen fakültemin gayet havalı kızları. bunları duyunca çok mutlu oluyorum daha çok callan yapasım gelıyo şimdi gidip kahvaltımı yapayım çok açımm

Canım 1 kg iyi bence ki sen karabuğdayın tabı sıra normal gıdalar da tüketiyodun yanılmıyorsam o yüzden iyi bence.

selam kızlar...
bugün 10. callanı yaptım...
gelişmeler güzel ama şu an yazamıyorum,oğlan çok huzursuz...
ayrıntıları yazıcam inş.

öptm herkesi...

Ben söylemiyorum mehmet öz söylüyo bunu git ona söyle istersen. 3 boş itham 4 değil öylemi? gerçekten arada uçurum sözkonusu. içten yaklaşımın için kucak dolusu öpücükler.
Hoşgörü ve anlayışla konu çözülmüş süpersiniz kızlar
Ne kadar olduğu değil önemli olan sonucu görmek umarım hepimiz istediğimiz ölçülere ulaşırız
Ben de dün super callan 6.yı yaptım

buradaki ortam güzel, çok seviyorum herkesi lotuscum sana tekrar tekrar teşekkürler bu kadar incelmem sayende iyiki bu konuyu açmış videoları atmışsın bir gün bende süpere geçebilirim inş. :)

Bahsettiklerimi Lotus bulamadı herhalde, onun için yok ilk sayfada Quick Callanetics bölgesel çalışma canım. Buradaki Callanetics'ler bütün beden için. Lotus,bu arada, bende bir yerlerde Hips&Behind ve Stomach olacaktı. Uygun bir zamanda ben sana onları yollayayım, gerekirse ekleyelim, ne dersin? Legs yok yalnız, ondan eminim, bulamamıştım zira.

Son düzenleme:

ilk sayfada bölgesel çalışmalar vardı tatlım. 8 dk olanlar basen bacak bel vs yazıyor. belkı buradakiler senin bulduğundan farklı olabilir. squat hareketi fln vardı kalça basen de :)

Yazdıklarını burada beni tanımayan biri söylese ondanda özür dilerdim ama sen beni şahsen tanıyorsun.... İlaveten birşey demiyorum bu yüzden sana.

ilk sayfada bölgesel çalışmalar vardı tatlım. 8 dk olanlar basen bacak bel vs yazıyor. belkı buradakiler senin bulduğundan farklı olabilir. squat hareketi fln vardı kalça basen de :)

8 dk. lık videolardan bahsediyorsun sanırım. Evet, benim bahsettiğim farklı. Bendekiler 15-20 dakikalık videolar, quick callanetics olarak geçiyor hatta.

sağol cnm onlarada bakayım haziranın ortasına kadar yapamam finaller başlıyor ama sonrasında yapıcam inş.

Quick Callanetics Legs - YouTube

youtube da bunun gibi kısa videolar var quick callanetics legs le ilgili. elinde daha uzun videosu tamamı yani, olan varsa buraya yüklesin arkadaşlar yardımcı olalım birbirimizee :)

YouTube'da bir tura çıktım, uzun içerikli olan videolar varmış ama silinmiş anladığım kadarıyla. Devlet sırrı sanki Nuh nebiden kalma çekim, neyi saklıyorlarsa

kızlar bu ilk mesajım

vee...şimdki ölçülerim
bel ;77
simit;93
kalça;97
bacak;57

bence ilk 10 gün için gayet iyi,çünkü ilk günler hareketleri anlamak ve yapmak daha zor....bundan sonra daha iyi olacağını umut ediyorum
zaten vücudum şekli değişti resmen,şimdilik cm lere takılmıyorum,bundan sonrası için umudum daha fazla

Oooo, görünüş iyi Zaten dert hareketleri çözene kadar. Video biraz sıkıcı ama etkili.

Callanetics zamanla işe yarar tahminimce de şöyle bir şey önerebilirim direkt simitler için Leslie var ya, yürüyüş programlarını yapan, heh işte onun Walk Your Belly Flat diye bir yürüyüş çalışması var, toplamda 3 millik. O da işe yarıyor gibi (gibi diyorum bunu denediğimde sınavlarım yakındı devamını getiremedim, devam etseydim işe yarardı muhtemelen), insanın yanlarını ağrıtıyor yaparken Bir dönem 3 millere alışmıştım, bu da hafiftir dedim direkt 3 milliğe başladım (deneme amaçlı 1 milde niye kesmezsin a safım ) sırtımdan ter aktı o kadar terlememiştim diğerlerinde Bunların 3 mil dediği de kilometre cinsinden yaklaşık 4.5-5 km falan bir uzunluğa denk geliyor.

Son düzenleme:
buradaki ortam güzel, çok seviyorum herkesi lotuscum sana tekrar tekrar teşekkürler bu kadar incelmem sayende iyiki bu konuyu açmış videoları atmışsın bir gün bende süpere geçebilirim inş. :)
Rica ederim bende mutlu oluyorum sonuçlar geldikçe.artık spor yapıyormuşsun gibi gelmemeye başladığında supere geçersin canım

Evet canım ilk sayfada onlardan bahsettim fakat link veremedim bana gönder yada bir upload sitesine yükle ve burda paylaş ben ilk sayfaya ekliyeyim

10 gün için süper bence devamını diliyorum nurcum bizimle kal

nur çok iimiş senin kalça ölçümleri çok ii acaba ben hala onları yapamıyor muyum dedim kendimce tebrik ediyorum cnm ben bir tane video buldum ama indirme programımda sıkıntı var indiremiyorum şuan linki direk paylaşabiliyor muyum sıkıntı oluyor mu? 2 3 haftada etkili olduğu yazılmış burdaki bir konuda.

senin bel ölçümlerini görünce bende aynısı kendime dedim
heralde bel hareketlerini yapamıorum
galiba vücutla alakalı,ama benim kalçam tam türk kalçası yane
nasıl gitti hayret!
şaka bir tarafa benim kilo da vermem lazım,ölçülerimi kendimi bildim bileli alırım ben.
hamile kalmadan öncki ölçülerime baktım bıugün
kalça ölçüme yaklaşmışım,bacak ölçümde yakın.
kilo fazlalığımın neredeyse tamamı bel-karın-karın yan bölgede resmenburalardaki ölçüler arasında uçurum var
çok orantısız...pantolonlarım eteklerim simitlerimden dolayı olmuyor,
zaten üstte de belimin arkasında ve göbeğimde fazlalık olduğu için giydiklerim hoş durmuyor..
gıcık oluyorum

bu arada callana başladığımdan beri hafiften kilo kaybımda var ama çok değil,400-500gr falan..
55 e bi insem

benimde seninkiyle aynı sayılır ama benimki geri çıkık yana doğru yok o yüzden sevıyorum onu ama callandan önce bıngıl bıngıldı dahada sıkılaşması lazım tabi
can simitlerine gelince şuan ki en büyük sıkıntı o :18: ne çirkinler ya görünmesinler diye bol giyiyorum genelde
ne yapsak ki bu simitlere :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…