Başlangıç için gayet iyi canım. Yarın tekrardan bir ölç derim. Bu tür ölçümlerin sabah wc den sonra yapılması en sağlıklısı. İnceldikçe gözüne batar zaten insanın
canımmmm dediğini yaptım şuan belim 64 cm çok güzelama artık belim durmalı şu simit ve basen baçak üzerine yogunlaşmalıyım. simit bölgesi için bir hareket yok sanırım değil mi? kendim bişiler yapayım bari
Quick Callanetics var canımQuick Callanetics Hips&Behind ve Quick Callanetics Legs i bulabilirsen senin sorununa çözüm onlar. İlk adını verdiğim kalça, ikincisi bacaklar için. İkincisini bulamazsan esas videonun bacaklar için olan kısmını kırpıp onları da yapabilirsin alternatif bir çözüm olur.
benim göğüslerimin en çok toparlandığı dönem calı bırakmak zorunda kalmadan önceki dönemimdi. ordaki göbek ve göğüs için yapılan hareketleri 3 set yapıyordum. azmin ve sürekli tekrarın elinden hiçbirşey kurtulmaz. kaç kilo verdin bilmiyorum ama mehmet öz belden giden her cm için 2-3 kilo yağ kaybıdır diyor. sonuçların çok iyi tekrar tebrik ederim.sizi okudukça banada iyi geliyo 3 kilo vereyim bende sıkılaşmak için katılıcam hemen aranıza.
Quick Callanetics var canımQuick Callanetics Hips&Behind ve Quick Callanetics Legs i bulabilirsen senin sorununa çözüm onlar. İlk adını verdiğim kalça, ikincisi bacaklar için. İkincisini bulamazsan esas videonun bacaklar için olan kısmını kırpıp onları da yapabilirsin alternatif bir çözüm olur.
bunlar ilk sayfadaki videolar mı cnm onları indirdim ama hala yapmaya başlayamadım
Canım 1 kg iyi bence ki sen karabuğdayın tabı sıra normal gıdalar da tüketiyodun yanılmıyorsam o yüzden iyi bence.Slmmm..
dün brz motivasyon düşüklüğü yaşadım ama bugün kendime geldim) karabuğday son gün yapıyorum, braz bıkkınlık geldi(
ama bu 4 günde 1 kilo vercem galiba..(şuan 700) az ama( neyse ben yürüyüş ve callan yapmaya gidiyorum..sizede koly gelsin
kızlar ayın 19 unda başladığım ve 10 gün süre sonunda ki değişimi görmek istediğimi yazmıştım.şimdi ayın 19undaki ölçülerim gögüs 86 bel 68 kalça 96 basen 91 10 günlük callan sonucu aslında daha fazla fark beklıyordum öyle görünüyo sanki :26: gögüs 84 bel 66 kalça 95 basen 90.5 yaaaa benim bu basen ne zmn incelecek :S birde farkettimki benim simitte baya varmış ya devam edeceğim bakalım ne kadar incelirsem o kadar ii
selam kızlar...
bugün 10. callanı yaptım...
gelişmeler güzel ama şu an yazamıyorum,oğlan çok huzursuz...
ayrıntıları yazıcam inş.
öptm herkesi...
3cm nin bir bedene tekabul ettiğini düşünürsek senin bu dediğine şımarıklık denir hemde on gündemaşallah diyeyim bide bacak basen setlerinin sayısnı arttırırsan sanırım problemin daha hızlı çözülür. tekrar tebrik ederim.
pares şımarıklıkla ne ilgisi var yazdığımın çözemedim ama şaka olarak algıladım takılmadımegedenizi teşekkür ederim. dediğini denicem çünkü yazmıştım ztn ama sanki daha çok inceldim belkıde sıkılaşmam oldu ama incelmedim çok alt kısımdan bahsedıyorum zaten üst dahada incelip aşa kısım meydana çıkmasın iice diye bel incelten hareketleri daha az yapıyorum
Hoşgörü ve anlayışla konu çözülmüş süpersiniz kızlarBen söylemiyorum mehmet öz söylüyo bunu git ona söyle istersen. 3 boş itham 4 değil öylemi? gerçekten arada uçurum sözkonusu. içten yaklaşımın için kucak dolusu öpücükler.
Bahsettiklerimi Lotus bulamadı herhalde, onun için yok ilk sayfadaQuick Callanetics bölgesel çalışma canım. Buradaki Callanetics'ler bütün beden için. Lotus,bu arada, bende bir yerlerde Hips&Behind ve Stomach olacaktı. Uygun bir zamanda ben sana onları yollayayım, gerekirse ekleyelim, ne dersin? Legs yok yalnız, ondan eminim, bulamamıştım zira.
Maalesef okuduğun yazıyı anlayamamışsın. İtham derken, arkadaşı şımarıklıkla suçlamanı kastetmiştim aslında. Neye konu kapanmış nasılsa uzatmanın ya da üzerinde konuşmanın anlamı yok.
ilk sayfada bölgesel çalışmalar vardı tatlım. 8 dk olanlar basen bacak bel vs yazıyor. belkı buradakiler senin bulduğundan farklı olabilir. squat hareketi fln vardı kalça basen de :)
bel; 79:18:
simit;94
kalça;100
bacak(basen hizasından);58
anlıcanız durum vahim,doğum iznim bitmek üzere,haziranda göreve başlıcam,öğretmenim.Allah'tan 15 gün seminere gidip gelicem.asıl sorun eylüle kadar zayıflamam,incelmem
10 günlük programı indirdim,15 günde ancak inceleyebildim
ben bu programı bunca zaman neden görmemişim hayret doğrusu.hayatım hep böyle şeyleri incelemekle geçti
meşguliyet arttıkça spor hayatımdan yavaş yavaş çıktı ve son iki senedir spordan baya uzak kaldım.vücudum odun olmuş resmen.
bugün ilk callanı yaptım,öncesinde hareketleri denemiştim bireysel olarakama baya zorlandım.alt sırt esnetme pelvis döngüsü cıkksss.......gördüğüm gibi yapamıorum sürekli başka yerlerimide kasıyorum
inşallah en kısa sürede alışırım ve oğlumdan vakit kaldıkça her gün yapabilirim
Başlangıç için gayet iyi canım. Yarın tekrardan bir ölç derim. Bu tür ölçümlerin sabah wc den sonra yapılması en sağlıklısı. İnceldikçe gözüne batar zaten insanın
canımmmm dediğini yaptım şuan belim 64 cm çok güzelama artık belim durmalı şu simit ve basen baçak üzerine yogunlaşmalıyım. simit bölgesi için bir hareket yok sanırım değil mi? kendim bişiler yapayım bari
al benden de o kadar....
şu yan yağlar nasıl ericek yha!
keşke doğumdan önceki fiziğimde ve kilomda kalabilseydim
bu arada bel ölçün süper canım maşallah diyorum
karın yan yağlarını eritmekle ilgili bişey bulursan mutlaka paylaş canım,takip ediyor olacağım...
benim sıpaya bak yha bana 5-6 kilotu taktı gitti..
eşek sıpası
Rica ederim bende mutlu oluyorum sonuçlar geldikçe.artık spor yapıyormuşsun gibi gelmemeye başladığında supere geçersin canımburadaki ortam güzel, çok seviyorum herkesilotuscum sana tekrar tekrar teşekkürler bu kadar incelmem sayende iyiki bu konuyu açmış videoları atmışsın bir gün bende süpere geçebilirim inş. :)
Evet canım ilk sayfada onlardan bahsettim fakat link veremedim bana gönder yada bir upload sitesine yükle ve burda paylaş ben ilk sayfaya ekliyeyimBahsettiklerimi Lotus bulamadı herhalde, onun için yok ilk sayfadaQuick Callanetics bölgesel çalışma canım. Buradaki Callanetics'ler bütün beden için. Lotus,bu arada, bende bir yerlerde Hips&Behind ve Stomach olacaktı. Uygun bir zamanda ben sana onları yollayayım, gerekirse ekleyelim, ne dersin? Legs yok yalnız, ondan eminim, bulamamıştım zira.
10 gün için süper bence devamını diliyorum nurcum bizimle kalkızlar bu ilk mesajım
vee...şimdki ölçülerim
bel ;77
simit;93
kalça;97
bacak;57
bence ilk 10 gün için gayet iyi,çünkü ilk günler hareketleri anlamak ve yapmak daha zor....bundan sonra daha iyi olacağını umut ediyorum
zaten vücudum şekli değişti resmen,şimdilik cm lere takılmıyorum,bundan sonrası için umudum daha fazla
nur çok iimiş senin kalça ölçümleri çok ii acaba ben hala onları yapamıyor muyum dedim kendimcetebrik ediyorum cnm ben bir tane video buldum ama indirme programımda sıkıntı var indiremiyorum şuan linki direk paylaşabiliyor muyum sıkıntı oluyor mu? 2 3 haftada etkili olduğu yazılmış burdaki bir konuda.
senin bel ölçümlerini görünce bende aynısı kendime dedim
heralde bel hareketlerini yapamıorum
galiba vücutla alakalı,ama benim kalçam tam türk kalçası yane
nasıl gitti hayret!
şaka bir tarafa benim kilo da vermem lazım,ölçülerimi kendimi bildim bileli alırım ben.
hamile kalmadan öncki ölçülerime baktım bıugün
kalça ölçüme yaklaşmışım,bacak ölçümde yakın.
kilo fazlalığımın neredeyse tamamı bel-karın-karın yan bölgede resmenburalardaki ölçüler arasında uçurum var
çok orantısız...pantolonlarım eteklerim simitlerimden dolayı olmuyor,
zaten üstte de belimin arkasında ve göbeğimde fazlalık olduğu için giydiklerim hoş durmuyor..
gıcık oluyorum
bu arada callana başladığımdan beri hafiften kilo kaybımda var ama çok değil,400-500gr falan..
55 e bi insem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?