Kendimce bir şeyler yapıyorum ama bakalım.Teşekkürler bu arada... :)
Bebeğiniz 3 aylıktı sanırım. Bana niyeyse yeni doğum yapanlara ağır gelecekmiş gibi gelirdi. Her şey yolunda anlaşılan... Sütünüzde artmış. Sadece incelmede de etkili değilmiş demek ki... Sevindim.
evet bebeğim üç aylık nurtencim,bu arada benim adım Nur
şu anda da kucağımda kendini ordan oraya çarpıyor yavrucak
egzersizin yararlı olmayanı var mı ki....
aklıma geldi,göğüs kaslarını çalıştıryor yha,galiba ondan dolayı bir etkilenme oldu
inşallah devam edebilirm.
verdiğim linke baktınmı ya da önce görmüşmüydün?
Memnun oldum Nur... :)
Egzersizin zararlısı yoktur ama bende bir işe yaramayanı var.
Bu arada linke baktım. 36. saatteki değişimi müthiş görünüyor ve ben bu değişime şaşırmadım. Olabiliyor gerçekten bende 30. saatte ciddi değişime uğramıştım. :))
Hem inceldim hemde marilyn monroe selülitlerim yok oldu.
bknz. marilyn monroe selüliti
Eki Görüntüle 716294
ayyy ne güldüm
demek sende faydasını gördün,peki şimdi incelmeye çalışman,callandan sonra kalan giden miyoksa tekrar eski haline mi döndün?
Callandan sonra aynı kaldım hep...:) Zaten callanı bıraktıktan 4-5 gün sonra diyete başladım.
hmm sen baya bi yol katetmişsin incelme yolundatebrikler canım...
inşallah bende becerebilirm yha...
sen callan la ne kadar inceldin,ölçmüşmüydün??
ve hareketleri birebir aynı yapabiliyorumydun?
ayy çok soru soruyorum kusura bakma
Sınavlarım biter bitmez başlasam iyi olacak, bir ay sonra da mezuniyet varYalnız ufak bir sürpriz oldu bana Elimdekiyle aynı mı diye 10 days i de indirdim (merak işte) aynı değilse de onu da almış olurum diye düşündüm. Zamanın birinde başka bir foruma üyeydim, Callanetics i ilk orada gördüm, altyazısını göreceğim diye boynum tutulmuştu O dönem de uğraşacak bir şeyler arıyordum, boynum da tutulunca oturup dublaj yaptım Sonra da paylaşmıştım. Dublajladığım videoyu bulmuş arkadaşımız Çok kişiye ulaşmıştır buranın aracılığıyla eminim Epey sevindim şu an
callan yapanlar sonuçları paylaşsa ne güzel olur.ben arada yazıyorum düzenli ve tam yapmadığım halde fark oluyor. ama insan başkalarında da ne kdr işe yarıyor görmek istiyor. mesela kaçç saat sonunda kaç cm inceldiniz yazsanız arkadaşlar motive olmuş oluruz.
Rica ederim nurcum.düzeni seven bi yapım var.önceki topiğimiz çok düzensizdi ve topiği açan kişi topikle ilgilenmiyordu.o yüzden bu topiği açma ihtiyacı hissettim.tabi ordaki paylaşımlarımdan yola çıkarak topik aç diye teşvik eden arkadaşlar da olmadı değilselamun aleyküm kızlar
beni de aranıza alırmısınız(alın lütfeenn!! )
öhömm... kendimi tanıtayım;
yeni doğum yaptım,bıcırığım 3 aylıkdoğumdan kalan kilolarım ve genişleyen vücudum var
boyum 164 kilom 62 (55 olmak istiyorum,eskisi gibi)
göğüs söylemimm süt var mağlum
bel; 79:18:
simit;94
kalça;100
bacak(basen hizasından);58
anlıcanız durum vahim,doğum iznim bitmek üzere,haziranda göreve başlıcam,öğretmenim.Allah'tan 15 gün seminere gidip gelicem.asıl sorun eylüle kadar zayıflamam,incelmem
10 günlük programı indirdim,15 günde ancak inceleyebildim
ben bu programı bunca zaman neden görmemişim hayret doğrusu.hayatım hep böyle şeyleri incelemekle geçti
meşguliyet arttıkça spor hayatımdan yavaş yavaş çıktı ve son iki senedir spordan baya uzak kaldım.vücudum odun olmuş resmen.
bugün ilk callanı yaptım,öncesinde hareketleri denemiştim bireysel olarakama baya zorlandım.alt sırt esnetme pelvis döngüsü cıkksss.......gördüğüm gibi yapamıorum sürekli başka yerlerimide kasıyorum
inşallah en kısa sürede alışırım ve oğlumdan vakit kaldıkça her gün yapabilirim
önerilerinizi bekliyorum...
lotuscum sana ayrıca teşekkür ediyorum ellerine,emeğine sağlık canım
Çok şaşırdım şu anSınavlarım biter bitmez başlasam iyi olacak, bir ay sonra da mezuniyet varYalnız ufak bir sürpriz oldu bana Elimdekiyle aynı mı diye 10 days i de indirdim (merak işte) aynı değilse de onu da almış olurum diye düşündüm. Zamanın birinde başka bir foruma üyeydim, Callanetics i ilk orada gördüm, altyazısını göreceğim diye boynum tutulmuştu O dönem de uğraşacak bir şeyler arıyordum, boynum da tutulunca oturup dublaj yaptım Sonra da paylaşmıştım. Dublajladığım videoyu bulmuş arkadaşımız Çok kişiye ulaşmıştır buranın aracılığıyla eminim Epey sevindim şu an
Ben geçen yıl Ağustos'ta başladım.20 saat sonrası fotolarım var en kısa zamanda paylaşıcamcallan yapanlar sonuçları paylaşsa ne güzel olur.ben arada yazıyorum düzenli ve tam yapmadığım halde fark oluyor. ama insan başkalarında da ne kdr işe yarıyor görmek istiyor. mesela kaçç saat sonunda kaç cm inceldiniz yazsanız arkadaşlar motive olmuş oluruz.
10 saatte 10 yaş gençleşi yapabiliyorsan beginninge hiç ihtiyacın yok canım sen supere göz at benceYaa ben bu Beginning i bir türlü oturup izleyemedim :26: O kadar yavaş gidiyor ki, uyuyorum ekranın karşısında, video biterken uyanıyorum :44: Daha seyredemiyorum bile, nasıl yapacağım acaba10 days de böyle olmadım hiç :44:
hmmm kendi içinde mantıklı bir teori-uygulama
insan bazen canına tak dediğini hissediyor demi
ben şu anda emzieme döneminde olduğum için pek yanaşamıyorum diyete.
ki günde 4 kez mama verirken yalnızca bir kez mama verir duruma geldik,güç bela.
sütüm epeyce azdı.neyseki çoğaldı Rabbime şükür.
herşeyden etkileniyor bünyem,diyet falan hak getire.
ama callan egz geçenlerde deneme amaçlı yamıştım 1/3 ünü...
tevafuk mu bilemiyorum ama sütüm coştu remen
o sıralarda değişik ne yedim diye düşündüm,sütümü etkileyecek...ama yok,öyle bariz bişey yoktu...
bende karar verdim yapmaya...tabi yapabilirsem bebeğimden
umarım sende dilediğin kadar incelir,zayıflarsın.
Allah ım herkesin gönlüne göre versin...
aa o sen misin? :) Bahsettiğin foruma (adını hatırlayamadım) üye olmuştum bende oradan indirmek için... Hatırlıyorum seni...
:)
Çok şaşırdım şu andiyetcenter sitesinden indirmiştim xelax rumuzlu biri paylaşmıştı.bende burdan paylaştım.acaba o senmisin? bu arada önceki topikte 400den fazla bu topikte de şu ana kadar 350 civarinda indirildi
:) Aynı yerden mi bahsediyoruz bilemeyeceğim de olabilir
Hayır canım xelax başka biri. Ben diyetcenter a hiç üye olmadım :) Muhtemelen benim üye olduğum yerde görmüştür o da.
Yanlış hatırlamıyorsam "sende zayıfla" olabilir mi?
Rica ederim nurcum.düzeni seven bi yapım var.önceki topiğimiz çok düzensizdi ve topiği açan kişi topikle ilgilenmiyordu.o yüzden bu topiği açma ihtiyacı hissettim.tabi ordaki paylaşımlarımdan yola çıkarak topik aç diye teşvik eden arkadaşlar da olmadı değilAramıza hoşgeldin
hoşbuldum canım benim.çok iyi bir iş yapmışsın bu topiği açmakla ellerine sağlık
şu anda sana dua ediyorum inan.
ben 2. saatimi yaptım bugün,ve ölçülerimi aldım,gözlerime inanamadım, birer cm gitmiş
nasıl yani yha bu kadar çabuk olabilir mi
yorum yapın lütfen kızlar,canlar
nur'cum ben de doğum yapalı 2 ay oldu sütüm çok az egzersizleri gördüm ama başlamamıştım sen sütüm arttı yazınca hemen başlayacağım inşallah benimde artar sütüm. topiği incelemiştim videoyu indirdim inşllah ayni zamanda incelirimde :) bu arada 10 günde 10 yaş gençleşi mi yaptın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?