Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

Evet mutlaka alışacaksın gelişmeleri bizimle paylaşırsın

inanki nrmal diyetleri deniyor ama hiç bir etkisni görmüyorum hazirana kadar vermeliyim bu kiloyu öylre böyle ilaçlara basvurcam olmazsa kafayı sıyırdım ne olsa yapacak durumdayım

Sakın ha lütfen ama lütfen ilaç kullanma.çok yakın bir arkadaşım 2-3 kilo vereyim diye kullandı bitkisel diye de tehlikeyi hiç düşünmedi.ama kullanırken sağ tarafında uyuşma,sinirlilik,ayakların buz gibi olması gibi etkileri yaşadı.kilo verdi mi evet verdi 3 kilo verdi.ama ilacı bıraktı artık istediğim kilodayım diye.sonra iştahının önüne geçemedi.anlıyacağın ilacın beyne açlık hissini unutturması etkisi iştah mekanizmasını bozdu.+5 kilo aldı ve şu an çok pişman.ilacı bırakınca dikkat edersem kilo almam diye düşünmeyin normalde çok yemeyen biri iken deli gibi yemek yiyen ve doymayan birine dönüşmeniz KAÇINILMAZ!!!!

Son düzenleme:
Arkadaşlar 4. gündeyim bugün, inanın ki üst kollarımda incelme hissediyorum, bu direk callaneticsle mi ilgili yoksa ben ayrıca kardiyo yapıyorum, ve kardiyo sonrası da evde biraz ağırlık çalışıyorum. Ama ben callaneticsle ilgili olduğunu düşünüyorum bunun, çünkü gerçekten çok değişik kaslar çalışıyor, yaparken bacaklarımın hafif titrediğini hissediyorum, karnımda yanma oluyor, sanırım doğru yapıyorum. Ama sayıca az işte o sıkıntı var, biliyorum düzelicek dediğiniz gibi.

Bu arada size birşey sormak istiyorum, aslında bu başlıkla hem ilgili hem değil. Ben bunca yıldır spor yaparım (yürüme-koşu), yediklerime de dikkat ederim. Ama bu yıl üst bacaklarımın iç kısmında selülit farkettim, sizce bu callanetics işe yarıcak mı bu konuda.

yüzyılın egzersiz programı budur bence.buraya ekleyen arkadaşa teşekkür ediyorum. bukadar çabuk karşılık alabileceğiniz başka bir uygulama daha bulamazsınız inanın.ilk günler farklılık olmasa bile 21 gün sonunda mutlak bir değişim olacak inanın.yıllar önce yapmıştım hormon tedavim sırasında tüm egzersizler yasak olduğu için bıraktım. şimdi görünce yapasım geldi yeniden. en kısa sürede başlıyorum.
yanlız hareketleri söylenildiği gibi yapın arkadaşlar. kendinizi yada kaslarınızı zorlamayın. videodaki hatunlar kadar esnek değiliz hiçbirimiz birden olacak şeyler değil. zorlanıyorsanız yada ağrınız sızınız oluyorsa biryerde birşeyleri yanlış yapıyorsunuz demektir. kaç yapabiliyorsanız okadar yapın. 25 yada 50 set yapmak zorunda değilsiniz. kaslarınız zamanla güçlenecek. siz zamanla esneyeceksiniz.

Evet kesinlikle katılıyorum, ben daha önce de yapmıştım, itiraf edeyim ki ben 21 günü tamamlayamamıştım, araya hep birşeyler girdiği için. Ama kol ve bacaklarım incelmişti o kadar düzensiz yapmama rağmen, bu değişimi eşim de farketmişti. Benim boyum kısa olduğu için vücudumdaki incelme, kalınlaşmalar kolay ve hemen anlaşılıyor. Bana inanabilirsiniz callanetics kendinizi zorlamadan yaptığınızda sayıca az olsa bile işe yarıyor. Ben platesten dahi iyi olduğunu düşünüyorum, bale, yoga karışımı birşey sanki, insanı rahatlatıyor, zorlamıyor aşırı şekilde. Benim hareketleri yaparken biraz karnım yanıyor, bir de bacaklarım titriyor, o kasların çalıştığını hissediyorum. Zamanla belki bizler de videodakiler gibi oluruz:)

hmm anladım tatlım. ben bu şeklide yapmıodum. yani istediğim linki tıklayıp sıradan indirme dicem ve indirecem. ozaman callan videoları inmiş oluo demi istediğim. çooookk teşekkür ederim tatlım ya,ALLAH RAZI OLSUN canım. bu arada o 8dk lık programlar gerçekten çok etkili ya,bacaklarım kalçam basen inanılmaz çalışıo hissedio insan. yardımların için çok sağol canımm

Rica ederim tatlım

Kesinlikle doğru tespitler yaptıktan sonra herkes aynı kanıya varıyo..

kesinlikle callanetics yapin... sonucu gorunce zaten birakamiyacak ve devam etmek icin kendinizde muthis bi guc oldugunu fark edeceksiniz...

kesinlikle callanetics yapin... sonucu gorunce zaten birakamiyacak ve devam etmek icin kendinizde muthis bi guc oldugunu fark edeceksiniz...

Ben dün evolution u yaptim ama daha ikna olamadim galiba etkili olduguna. Insan bu kadar sakin ve yavas yapilan hareketlerin etkisi olamaz diye düsünüyor. Birkac kez daha deneyecegim sonucu görebilmek icin ama süresi cok uzun geldi. Diger linkleri ise indiremiyorum ne yazik ki.

İşte olay orda yavaş fakat etkili.hoplayıp zıplamak yorulmak=egzersiz diye düşünülür genelde.callan hepsinden farklı ve çooook popüler olan pilatese bile 10 basar şahsi kanaatim :)

Diğer videoları niye indiremiyosunuz? Linklerde hiç problem yok.sorununuz neyse yazarsanız yardımcı oluruz.

Ben Avusturya dayim bilemiyorum bunun etkisi var mi? Indir dedigimde reklam ekrani gibi bir sey cikiyor sonra bekleme asamasinda kesiliyor. Bir cok kez denedim olmadi. Su anda elimde Callan Pickney in 55 dk lik sanirim eski bir calismasi ve evolution var. Evolution kolay geldi belki ondan devam ederim ama burada cok yapan yok galiba izlenimleri bilmek isterdim.

Orda olmanın bi etkisi olacağını sanmam.rusyada yaşayan bir arkadaş da indirme yapabilmişti.
Reklam sayfası çıkıyorsa doğru yoldasın demek.sadece o reklam sayfasını kapatmalısın.arkada geri sayım yapan sayfa açık kalmalı.geri sayım yarıda asla kesilmez.geri sayım bitince indirmeyi da yapabilirsin

Tesekkür ederim yardimlarin icin sevgili lotus35 ancak bende geri sayim hic cikmiyor zaten problem o. Reklam sayfasi cikinca kapatmaya basinca kesiliyor bilemiyorum nedenini ama cok denedim gercekten de ilk mesajdaki her linki denedim. Elimdekiler etkili olacaksa onlara devam edeyim, benim amacim artik kilo vermek degil sikilasmak cünkü zaten tüm kis brazil, leslie ve pilates ile kilo verdim. Ic bacak ve karnimi sikilastirmaya calisiyorum.

mrb. benim normalde 7. günüm ama 5 defa yaptım. yapamadığım günler oluyor o günleri daha sonraki birkaç gün içinde yapsam işe yarar mı?

mrb. benim normalde 7. günüm ama 5 defa yaptım. yapamadığım günler oluyor o günleri daha sonraki birkaç gün içinde yapsam işe yarar mı?

Olur neden olmasın... Yalnız bi düzene oturtmalısınız. Sürekli ara vermek etkiyi geciktirebilir.

Son düzenleme:
Sadece reklam sayfasını kapatman lazım sen iki sayfayı birden kapatıyorsun.reklam sayfası açılınca sayfanın en üstüne çık ve x işaretine bas yani sadece reklam sayfasını kapatmış olursun bir kez de böyle dene lütfen.

ya canım bende yardımını isteyebilirmiyim. ben sıradan indirmeye basıorum ne reklam sayfası çıkıo nede indirme çıkıo,aynen o şeklide kalıo ya:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…