Hoşgeldin aramızao zaman şöyle yapalım bugün bende yeniden 10 saatte 10 yaş gençleş programına başladım.bu gün başlayan arkadaşlar hep beraber 10 gün yapalım sonrası isteğinize kalmış.
Hoşgeldin aramızao zaman şöyle yapalım bugün bende yeniden 10 saatte 10 yaş gençleş programına başladım.bu gün başlayan arkadaşlar hep beraber 10 gün yapalım sonrası isteğinize kalmış.
slm bende yeni doğum kilolarını vermek istiyorum. bu egzersizeleri yapmaya karar verdim ama bir türlü indiremedim bana yardımcı olur musunuz nolurrrrrrrrr
Canım linki şimdi kontrol ettim problem yok indirilebilir durumda.nasıl bi problem yaşadığını anlatırsan daha iyi yardımcı olabilirim..iyi akşamlar, bende aranıza katılmak istiyorum..yalnız lotus35 ten ricam link atabilirmi*..çok uğraştım ama hata veriyo indiremedim..şimdiden çook tşklerrrr..
K-lite codec pack programını netten ücretsiz indirirsen bu çözücü program sayesinde hertürlü medyayı rahatlıkla izleyebilirsinsorun şu ki media playerda calısmıyor baska programlarda da denedim calısmıyor oysa diğer videoları calıstırabiliyodum bende sildim calısmayınca
Ups! Sorumu geri alıyorum kızlar.Partların tümünü izleyince hızlıca önden anlatıp geçtiğini anladım. :)
Klasiğin bire bir aynı... Üstüne bi miktar eklenmiş hareketler var yalnızca... Yani bi hareketin bi level üstü gibi... :) Gerçi böyle izleyince kolay görünüyor ama bakalım yapınca ne olacak... Belli de olmaz gerçi belki günde 2 süper yaparım.
(tamam fazla uçtum.)
İzlediğim kadarıyla süper bacakları daha fazla çalıştıracak gibi...
canim baya cosmusun yazdikca...
ben de 1 ay kadar yaptim callani ama superi yapmadim bilmiyorum. linki burda da paylasirmisin acaba?
Olayı çözmüşsün canımUps! Sorumu geri alıyorum kızlar.Partların tümünü izleyince hızlıca önden anlatıp geçtiğini anladım. :)
Klasiğin bire bir aynı... Üstüne bi miktar eklenmiş hareketler var yalnızca... Yani bi hareketin bi level üstü gibi... :) Gerçi böyle izleyince kolay görünüyor ama bakalım yapınca ne olacak... Belli de olmaz gerçi belki günde 2 süper yaparım.
(tamam fazla uçtum.)
İzlediğim kadarıyla süper bacakları daha fazla çalıştıracak gibi...
İlk sayfada ben de paylaştım. super callan linkleri var ordadaEvet.Süper beni yamultmazsa iyidir.
Süper callanetics yaz Dailymotionda 5 partla videolar paylaşılmış.
Beginning hareketlere alışmak için hazırlanmış bi program.yani hareketlere alıştıysan 10 saatte 10 yaş gençleş programına geçebilirsin ondan sonraki aşama ise super callaneticskızlarr bende bayadır beggining i yapıyorum ilk zamanlar 20 tane zor yapıyosum şimdi hareketleri 80 90 a kadar yapabiliyorum ve vücudum okadar esnediki bu kadar kısa sürede esnemesine cokşaşırdım
şimdi bi sorum olucak kızlar ben 10 saatte 10 yaş gençleşe nezaman geçmeliyim ?????
Beginning hareketlere alışmak için hazırlanmış bi program.yani hareketlere alıştıysan 10 saatte 10 yaş gençleş programına geçebilirsin ondan sonraki aşama ise super callanetics
Merhabalar. Aranızda Cardio Callanetics ve Callanetics Evolution yapan var mı? Ben bu başlıkta verilen linklerden ikisini de indirdim. Fakat Cardio Callanetics videosu 70 dk falan ve ilk 30 dksı Cardio Callanetics sonra 40 dk Callanetics Evolution videosunun aynısı. Hiçbir şey anlamadım sanırım şu an anlatamadım ama. İlk mesajda Callanetics Evolution 65 dk demiş, ama Cardio Callanetics'teki Evolution sadece 40 dk fakat Evolution'un kendi videosu 65 dk. Anlam veremedim, ne yapacağım?
Merhabalar. Aranızda Cardio Callanetics ve Callanetics Evolution yapan var mı? Ben bu başlıkta verilen linklerden ikisini de indirdim. Fakat Cardio Callanetics videosu 70 dk falan ve ilk 30 dksı Cardio Callanetics sonra 40 dk Callanetics Evolution videosunun aynısı. Hiçbir şey anlamadım sanırım şu an anlatamadım ama. İlk mesajda Callanetics Evolution 65 dk demiş, ama Cardio Callanetics'teki Evolution sadece 40 dk fakat Evolution'un kendi videosu 65 dk. Anlam veremedim, ne yapacağım?
Ben Evo yapmayı düşünüyordum. Ama indirmedim videoyu da izlemedim. Bilemiyorum ama sıralamaya göre evo linkleri önce verilmiş. Cardio evodan daha mı etkili acaba lotus yani iki callan çeşidini de barındırdığına göre? :26:
Başka bi açıklaması yok gibi görünüyor şuan... :26:
Meraba pearl95.
cardio callanetics evet 70 dk. içeriğinde ikl 30 dk kardiyo egzersizleri 40dk da callanetics egzersizleri var. yani senin dediğin gibi onun içindeki 40dklık kısım evoloution'dur denemez. cardio callanın amacı kilo verdirmek ve callan ile sıkılaştırmak. amacın kilo vererek sıkılaşmak ise bu programı uygulamalısın ayrıca bir de evolutiona ihtiyacın yok..
evolution videosuna gelince o da 65 dklık bir video.sıkı bir callanetics programı. sadece sıkılaşmak ve incelmek için doğru tercih..
Aynen ben de bu durumu fark etmiştim yani sarkmadan kilo vermek için haftanın 6 günü cardio callanetics yeterli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?