Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

ya arkadaslar ben de başlamak istiyorum bu egzersizlere . Fakat ilk sayfadaki linkler sorunlu galiba alternatif linklerden 10 hour olanı indirebildim ama onunla başlamak da istemiyorum agır gelebilir diye . Beginner linkini atabilecek olan var mı acabaa ya da yüklenecek mi buraya şimdiden teşekkürler:):)):)

10 saatte 10 yaş gençleş videosunun beginneri yoktur tek video en az 20 yapıp evolotiona geçebilirsiniz

canım, hatırladığım kadarıyla, aşağı yukarı aynı hareketler vardı, sayıların 25-50 ile başlayıp 100 çıkar diyor, karın hareketlerinde bacağı yukarda tutamazsan kanepeye koyabilirsin, bükebilirsin yada boynunu tutabilirsin gibi şeyler göstermiş ama dil ingilizce detaylar kaçabiliyor zaten bence çok da gerek yok buna...
indirdiğin video ile başlarsan 3 gün içinde sende videolakiler kadar yapar hale gelirsin, onlar kadar esneyemesende sayıları tamamlarsın..

Teşekkür ederiim:)

bana yardım edin

bu konuyu bi kaç gün önce telefonla internette gezerken gördüm. 2 aylık bebeğim var dötüm başım yer değiştirdi :))) yaza düğünler var, tam bana göre bişey dedim. malum bebek arsız evden bile çıkamıyorum, hiç durmuyo. şuan bile bunu yazarken emiyo sıpa. çok pis gaza geldim ama bi sorunum var. videoları indirmek istedim indiremedim. eşime söyledim oda işyeinden indiremedi. sırf bu yüzden anama geldim videoları indimek için. çocuklardan ancak bu saatte fırsat bulabildim. ama sadece 10 saatte 10 yaş gençleş egzersizini indirdim oda alternatif linkten. rapishare de dosya yok diyo. kotada dolamaz çünkü pc ilk kez açtım. videoları indirenler nasıl indirdi? mail ile falan yollaıyosa mail versem bana atsanız. benim sıpa her an uyanabilir. yardım lütfen beni bu şişko halimden kurtarın. acıyın bu garibanaya :)))))

merhaba bende yeni başlayanlardanım aynı sorun bende de oldu:) ama ben ilk başta 10 saatte 10 yaş gençleşi yapmayı düşünüyorum bi yirmi gün fln sizde öyle yapın daha sonra mutlaka buraya birileri koyar die düşünüyorum başarılar:)

endişelenmeyin kızlar, indirdiğinzi yapın işte, 20 gün neymiş, 10 saatte 10 yaş gençleş ömür boyu yeter:))

ilk sayfadan videoları indirebilen oldu mu hiç acaba arkadaşlar?? CALLANETİCS EVOLUTİON 'ı acaip merak ettim ama inmiyor bu meretler..

Jillian Michaels banish fat boost metabolisme başladım kızlar. 55 dk sürüyor. Müthiş bir şey. İlk gün 45 dksını yapabildim ama artık sonuna kadar eksiksiz yapıyorum hareketleri. Süperi de bırakmış değilim :) İkisini birden yapıyorum ama ölüyoom

Tatil yüzünden ara verince tekrar başa döndüm malesef
1.call, 8 min buns, Tiffany bel için olan ve bir de 8 min abs yarısı :) Akşama da bi şeyler yaparsam eklerim.

Bu arada busean etkili olursa ben de başlamak isterim ona. Gerçi o kadar uzun videolar beni sıkıyo çok :/

bundan bahsediyorum ilk sayfadaki konuyu açan arkadaş yazmış??

merhaba akadaşlar süper calll bi türlü indiremedim dailymotion da beş partlık var elinde süper call i olanlar bi bakabilrmii aynısımı videolar yoksa tanıtım amaçlı mı

Kızlar döndüüüüüm
Çok yoğun finallerimin ardından yine geldim aranıza.yarın itibariyle yeni link için çalışmalara başlıyorum.pzt yeni linkler eklenmiş olucak

Hepinizi çoooook öperim callancı arkadaslarım beniiiim

Canım ne diyorsun yaa etkili olmaz olur mu :) Call ile fazla gelebilir hatta. Normalde hayatta yapmazdım call ile birlikte ama çok kötü günler yaşıyorum. Kafamı dağıtmak için tüm gün spor yapsam yaparım yani.
Jillian Michaels: Banish Fat Boost Metabolism Complete Workout - YouTube Linki bu. İzlemek bile yoruyor neredeyse :) ama dayanılmayacak gibi değil. Yapılabilir bir düzey bence. Dene istersen.

Bugün bi denemek de fayda var. :) Bu aralar bir de en çok insanity lafını duyuyorum.
Çoğu arkadaşım bunu deniyor, şöyle güzel böyle güzel diye . Bunu belki duymuşsundur hiç denedin mi? :)

Bugün bi denemek de fayda var. :) Bu aralar bir de en çok insanity lafını duyuyorum.
Çoğu arkadaşım bunu deniyor, şöyle güzel böyle güzel diye . Bunu belki duymuşsundur hiç denedin mi? :)

Denemedim ama biliyorum ne kadar zor olduğunu :) Daha önce Jillian yaptığım için yine Jillian yapmak istedim. Belki onu da denerim Jilliden sıkılınca :)

Bugün sadece Jillian ve 8 min buns yapabildim. Hiç yoktan iyidir diyelim

arkadaşlar yıllardır bir türlü çare bulamadığım bel fıtığım var, bir kez ameliyat oldum her yolu denedim ama sık sık ağrılar iyice çogalıp yatağa bağlıyor beni ne yazık ki... hareketsiz bir yaşantım olduğu için de tabi kilo alıyorum. bir ara tibet hareketleriyle birlikte bisiklete binmiştim çok güzel kilo vermiştim ama yine belim tutulunca bıraktım mecburen. callanetics videosunu izledim, çok zorlamıyormuş gibi geldi, sizden ricam bel kaslarını çok zorluyor mu... bu konuda deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim, teşekkürler şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…