ya arkadaslar ben de başlamak istiyorum bu egzersizlere . Fakat ilk sayfadaki linkler sorunlu galiba alternatif linklerden 10 hour olanı indirebildim ama onunla başlamak da istemiyorum agır gelebilir diye . Beginner linkini atabilecek olan var mı acabaa ya da yüklenecek mi buraya şimdiden teşekkürler:):)):)
CALLANETİCS BEGİNNİNG : callaneticse yeni başlayanlar için ve basit hareketlerle 30 dklık bir egzersiz.10 saate 10 yaş gençleş prorgamı için ön hazırlık.
http://rapidshare.com/files/4005227816/Beginning Callanetics.avi
Birde şöyle bir tavsiye var;
Yeni başlayanlar BEGİNNİNG yapıcak.
ya arkadaslar ben de başlamak istiyorum bu egzersizlere . Fakat ilk sayfadaki linkler sorunlu galiba alternatif linklerden 10 hour olanı indirebildim ama onunla başlamak da istemiyorum agır gelebilir diye . Beginner linkini atabilecek olan var mı acabaa ya da yüklenecek mi buraya şimdiden teşekkürler:):)):)
canım, hatırladığım kadarıyla, aşağı yukarı aynı hareketler vardı, sayıların 25-50 ile başlayıp 100 çıkar diyor, karın hareketlerinde bacağı yukarda tutamazsan kanepeye koyabilirsin, bükebilirsin yada boynunu tutabilirsin gibi şeyler göstermiş ama dil ingilizce detaylar kaçabiliyor zaten bence çok da gerek yok buna...
indirdiğin video ile başlarsan 3 gün içinde sende videolakiler kadar yapar hale gelirsin, onlar kadar esneyemesende sayıları tamamlarsın..
bana yardım edin
bu konuyu bi kaç gün önce telefonla internette gezerken gördüm. 2 aylık bebeğim var dötüm başım yer değiştirdi :))) yaza düğünler var, tam bana göre bişey dedim. malum bebek arsız evden bile çıkamıyorum, hiç durmuyo. şuan bile bunu yazarken emiyo sıpa. çok pis gaza geldim ama bi sorunum var. videoları indirmek istedim indiremedim. eşime söyledim oda işyeinden indiremedi. sırf bu yüzden anama geldim videoları indimek için. çocuklardan ancak bu saatte fırsat bulabildim. ama sadece 10 saatte 10 yaş gençleş egzersizini indirdim oda alternatif linkten. rapishare de dosya yok diyo. kotada dolamaz çünkü pc ilk kez açtım. videoları indirenler nasıl indirdi? mail ile falan yollaıyosa mail versem bana atsanız. benim sıpa her an uyanabilir. yardım lütfenbeni bu şişko halimden kurtarın. acıyın bu garibanaya :)))))
bana yardım edin
bu konuyu bi kaç gün önce telefonla internette gezerken gördüm. 2 aylık bebeğim var dötüm başım yer değiştirdi :))) yaza düğünler var, tam bana göre bişey dedim. malum bebek arsız evden bile çıkamıyorum, hiç durmuyo. şuan bile bunu yazarken emiyo sıpa. çok pis gaza geldim ama bi sorunum var. videoları indirmek istedim indiremedim. eşime söyledim oda işyeinden indiremedi. sırf bu yüzden anama geldim videoları indimek için. çocuklardan ancak bu saatte fırsat bulabildim. ama sadece 10 saatte 10 yaş gençleş egzersizini indirdim oda alternatif linkten. rapishare de dosya yok diyo. kotada dolamaz çünkü pc ilk kez açtım. videoları indirenler nasıl indirdi? mail ile falan yollaıyosa mail versem bana atsanız. benim sıpa her an uyanabilir. yardım lütfenbeni bu şişko halimden kurtarın. acıyın bu garibanaya :)))))
merhaba bende yeni başlayanlardanım aynı sorun bende de oldu:) ama ben ilk başta 10 saatte 10 yaş gençleşi yapmayı düşünüyorum bi yirmi gün fln sizde öyle yapın daha sonra mutlaka buraya birileri koyar die düşünüyorum başarılar:)
selam kızlar,
hepinize taş gibi bir vücut diliyorum öncelikle.emekleriniz karşılıksız kalmasın.
ben de başlamak istiyorum callanetics e ama ilk sayfadaki linkler ölmüş hepsiz ne yaptınız nereden indirdiniz videoları?
inanın saatlerdir nette video arıyorum resmen karaborsaya düşmüş linkler:)şaştım kaldım.yıllar önce vardı bunlar ben de hep ama bilgisayar çökünce
gitti hepsi.bilseydim böyle olacağını 3 5 kopyasını alırdım valla:)ne callanetics ne leslie ne ebru pilates yok hiçbişey bulamadım.zayıflim derken gözü bozduk:)
beni bilgilendirirseniniz sevinirim kızlar.sevgiler
bundan bahsediyorum ilk sayfadaki konuyu açan arkadaş yazmış??
bana yardım edin
merhaba akadaşlar süper calll bi türlü indiremedim dailymotion da beş partlık var elinde süper call i olanlar bi bakabilrmii aynısımı videolar yoksa tanıtım amaçlı mı
Tatil yüzünden ara verince tekrar başa döndüm malesef
1.call, 8 min buns, Tiffany bel için olan ve bir de 8 min abs yarısı :) Akşama da bi şeyler yaparsam eklerim.
Bu arada busean etkili olursa ben de başlamak isterim ona. Gerçi o kadar uzun videolar beni sıkıyo çok :/
Canım ne diyorsun yaa etkili olmaz olur mu :) Call ile fazla gelebilir hatta. Normalde hayatta yapmazdım call ile birlikte ama çok kötü günler yaşıyorum. Kafamı dağıtmak için tüm gün spor yapsam yaparım yani.
Jillian Michaels: Banish Fat Boost Metabolism Complete Workout - YouTube Linki bu. İzlemek bile yoruyor neredeyse :) ama dayanılmayacak gibi değil. Yapılabilir bir düzey bence. Dene istersen.
Bugün bi denemek de fayda var. :) Bu aralar bir de en çok insanity lafını duyuyorum.
Çoğu arkadaşım bunu deniyor, şöyle güzel böyle güzel diye . Bunu belki duymuşsundur hiç denedin mi? :)
Bugün sadece Jillian ve 8 min buns yapabildim. Hiç yoktan iyidir diyelim
:) Hangi programı yaptın jiliden canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?