Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

mrb kızlar uzun bir aradan sonra geldım tekrardan aranıza dun ıtıbarıyle callan basladım tabıkı klasıkten basladım yanı bu demktırkı callan 1 gun tamamdır :)

Canım hoş geldin Nerdeydin yaa yalnız kaldım :)

sayfanın sureklı takıpcısıyım aslında ama anca baslayabıldım callan bugun yarın derken oldu baya zaman ama dun aksam saat 10'da tamam artık yeter dedım ve kalkıp callanımıyaptım ınsallah senın kadar ıstırarlı olabılırım :)

Herkese merhaba arkadaslar. Callanetics bana cok bunaltici geliyor ama cabuk etki göstermesi de merakimi uyandiriyor. Sadece karin hareketlerini yapip faydasini gören var mi aranizda? Karin hareketlerini pilatese benzettim ben. Paylasirsaniz sevinirim.

merhaba akadaşlar süper calll bi türlü indiremedim dailymotion da beş partlık var elinde süper call i olanlar bi bakabilrmii aynısımı videolar yoksa tanıtım amaçlı mı

arkadaşım uzun zamandan beri callenle uğraşan biri olarak callen platesten daha zor ve daha etkili bi egzersiz. ayrıca kasları çabucak toparlıyo ki 20 gün gibi bi sürede eğer doğru yaparsan 1 beden daha sıkı olabiliyosun. zayıflamak için yanında kardio yapmanda şart derim. allah kolaylık versin canım

mrb kızlar uzun bir aradan sonra geldım tekrardan aranıza dun ıtıbarıyle callan basladım tabıkı klasıkten basladım yanı bu demktırkı callan 1 gun tamamdır :)

sende benim gibi uzaklardan bakanlkardansın. hoş geldin. bu arada hiç mi yapmadın callen kız vicdan azabı yapıyo yanetki olarak. ben tatilden beri iki kere yaptım egzersizimi bünyem ağlıyo nerde bizim egzersizlerimiz diye artık bu günkü sınavlarda bitsin yarın tekrar başlicam egzersizlerime inşallah

selam kızlar
az çok hepinizle dün gece tanıştım :) okudum hemen hemen sayfaı daha önceki topiklerdede gördüm adınızı.
hepinizi tebrik ediyorum.

kendimi tanıtayım 1.60 61 boylarındayım kilom 49 50 arası gidip gelir.
fazlam yok memnunum fakat kim istemez ki daha sıkı daha fit vücut.
bi ara platesle çok daha güzel olmuştu vücudum.
şimdi ise bunu denemek istiyorum.o zaman callı duymuştum ama hiç etkili gelmemişti izlemekle kalmıştım.
ama genel olarak herkes memnun plastesten daha iyi oldugunu söyleniyor

sormak istediğim videoyu indirdim.10 saat vs vs olanı.
bunu her gün yapacağım dimi istersem 21e tamamlayabiliyorum galiba ona biz karar veriyoruz sanırım
ama her gün 1 saat sürüyor zaten yapacagım.
başka bi metod yok değil mi ?

Yanit icin tesekkür ederim. Asllinda ben kilo vermeye calismiyorum üc sezaryenden sonra kalan karnim toparlansin baska bir istedigim yok. Cok sükür gögsüm kalcalarim bacaklarim sekilli bir sikayetim yok ama karnim cok rahatsizlik veriyordu, Aralik`tan beri 3 cm inceltebildim. Tabii siskinlik de azaliyor ama biraz daha cabuk gitsin istiyor insan iste. Bir de son sezaryenden sonra karnimi hic icime bile cekemiyordum karin kaslarim donmus kalmisti sanki egzersizlere basladiktan sonra artik rahat rahat karnimi icime cekebiliyorum. Insanin durusu degisiyor gercekten de. Bu arada kardio da yapiyorum tabii cünkü sadece bölgesel hareketler bir ise yaramiyormus kardio ile desteklenmedikce. Asil yaglari eriten o.

Son düzenleme:

o sezeryan sonrası işini hiç söyleme ya bende 2 sezeryan oldum kaslarımı hissedemiyodum çok şükür baya bir toparladım. benim kilo problemimde var allah hepimizin yardımcısı olsun. kolay gelsin canım

günaydın bayanlar

uzun aradan sonra tekrar sahnelere döndüm

20 gün ara verdiğim için baştan alıyorum...

2.call + stepper tamamdır

Umarim karin egzersizlerini dogru yapiyorumdur. Karnimi iyice icime cekmeye calisiyorum ama acaba yanlis mi?

Neden kimse bana cevap yazmamış.
Şaşırdım

Selam...:)

6 gün yapılacak 1 günde ara verilecek. Kendini bi sonraki seviyeye hazır hissettiğinde bırakabilirsin... Yani bu 10 gün olur ya da 21,42... Kişiden kişiye değişiyor. Hareketlere alıştığında eksiksiz yaptığında yarım saat bile sürebiliyor. Kolay gelsin...

Bu arada ben cuma- c.tesi yapmadım. Bu kez üşendiğimden değil... Bu yüzden tekrar başa sarıyorum.

Bugün 1. callan + 8 dklık seri...

Selaam
Ah canım Allah razı olsun senden ilgilenip cevap yazdıgın için.
Bir sonraki egzersizin adı nedir canım ?
Araştırıp indirmeye çalışayım.

Selaam
Ah canım Allah razı olsun senden ilgilenip cevap yazdıgın için.
Bir sonraki egzersizin adı nedir canım ?
Araştırıp indirmeye çalışayım.

:)

İlk sayfada lotus linkleri paylaşmış. Bi sonraki Süper Callanetics...

on beş gün mecburi aradan sonra bu gün bir tık daha yükselterek seviyemi yeniden başladım. donuk pudra slm canım naptın sende mi tatile verdin kendini yoksa

on beş gün mecburi aradan sonra bu gün bir tık daha yükselterek seviyemi yeniden başladım. donuk pudra slm canım naptın sende mi tatile verdin kendini yoksa

evet ablacım daha doğrusu düğün koşuşturmacasından anca artık vakit ve kendimde derman bulmaya başladım.

selam kızlar,
hepinize taş gibi bir vücut diliyorum öncelikle.emekleriniz karşılıksız kalmasın.
ben de başlamak istiyorum callanetics e ama ilk sayfadaki linkler ölmüş hepsiz ne yaptınız nereden indirdiniz videoları?
inanın saatlerdir nette video arıyorum resmen karaborsaya düşmüş linkler:)şaştım kaldım.yıllar önce vardı bunlar ben de hep ama bilgisayar çökünce
gitti hepsi.bilseydim böyle olacağını 3 5 kopyasını alırdım valla:)ne callanetics ne leslie ne ebru pilates yok hiçbişey bulamadım.zayıflim derken gözü bozduk:)

beni bilgilendirirseniniz sevinirim kızlar.sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…