Rica ederim canımBu topiği dün fark ettim ve CALLANETİCS 57 dk lık tr dublajlısını ve kitabı indirebildim sadece, bu gün sabah da ilk denememi yaptım. Hareketlerin görünüşü yavaş ve kolaymış gibi olsa da bana özellikle karın hareketleri zor geldi. Hatta bu karın hareketlerini 100 e tamamlayamadım 70 de bıraktım. Meğer karın kaslarım ne kadar da hamlamış. Belki zamanla 100 yapabilirim. Kitabını ve topikte yazılanları da okumaya başladım, bir an önce bitirmek için can atıyorum...
Topiği açan ve kaynak olarak da destek sağlayan arkadaşa çok çok çokkk teşekkürler...
arkadaşlar bu videoları bi türlü indiremiyorum.Başka bi yolu yokmu özelden fln atabilirseniz çok iyi olur.
Merhaba arkadaşlar,
Callanetics ile ilgili hemen hemen tüm konu başlıklarını, sayfalarını okudum tüm linklere tıkladım hiç biri açılmıyor sürekli dosya bulunamadı yazısıyla karşılaşıyorum, bazı arkadaşlar kotalı olduğu için bu yaznın çıktığını söylemiş, gece 12'den sonrasını bekledim yine sonuç hüsran.... bugün denedim yine yok yine yokbende calla başlamak istiyorum lütfen linkler yenilenebilir mi yada nerden bulabilirim call kitap ve videolarını biri yardımcı olursa çok sevinirim incelmek benimde hakkım olsun
Merhaba kızlar :)
Bende bu akşam yapmaya başlıyorum. insanity yüzünden dizimi incittim inşallah ağrı yapmazda rahat rahat yapabilirim callanı
21 gün boyunca aksatmadan yapıcam inş :)
Akşam spordan önce ölçülerimide alıp not alırım buraya. Yokmu hala yapan yalnızmıyım yoksa?? :)
Ben de bu gün 3. callanımı yapacağım ve 21 hatta sağlamından olsun diye 28 e tamamlamayı düşünüyorum.
Fakat şuan kollarım, bacaklarım karnım her yerim ağrıyor... Umarım sizde işler daha kolay olur.
3 defada azda olsa bi değişiklik oldumu vücudunda? :) ben geçen sene 4 kez yaptığımda bile ufak bi fark olmuştu bi kaç kişi zayıfladınmı sen falan demişti.
Ben biraz aceleciyim galiba hemen sonuç görmek istiyorum :))
Merhaba kızlar :)
Bende bu akşam yapmaya başlıyorum. insanity yüzünden dizimi incittim inşallah ağrı yapmazda rahat rahat yapabilirim callanı
21 gün boyunca aksatmadan yapıcam inş :)
Akşam spordan önce ölçülerimide alıp not alırım buraya. Yokmu hala yapan yalnızmıyım yoksa?? :)
Hoş geldinBen eylül sonundan beri yapıyorum canım. Bırakmadım hiç :) Birazdan 76. süper callaneticsimi yapacağım
Topicte neredeyse kimse kalmadı. Kimse yazmayınca benim de yazasım gelmiyor :) Arada uğrarsan birbirimize destek oluruz.
Merak ettim şimdi 76. dan sonra durumda nasıl değişiklikler oluyor? Gerçekten kalça kalkıp bacaklar inceliyor mu?
Toplam 104 gün olmuş. 56. günde ölçüm yapmıştım. Basenden 5 cm, bacaktan 3 cm gitmişti.
Bir o kadar daha gün geçmiş ama sonra ölçüm yapmadım.
38 beden giyiyorum. Yakında 36 beden pantolon için alışverişine çıkacağım. 38 ler belimden düşüyor artık kemer de tutmaz oldu :)
Hoş geldinBen eylül sonundan beri yapıyorum canım. Bırakmadım hiç :) Birazdan 76. süper callaneticsimi yapacağım
Topicte neredeyse kimse kalmadı. Kimse yazmayınca benim de yazasım gelmiyor :) Arada uğrarsan birbirimize destek oluruz.
Süper yaa, tam taş gibi olmuşsunuzdur şimdi. Valla çok motive oldum 1 gün bile ara vermeden devam edeceğim bakalım 36 beden pantolonlarıma geri dönmem ne kadar zamanımı alacak :)
eski topik daha yoğundu sanki dimi. bu topiğe kimse gelmeyince benimde gelesim gelmiyo. arada geliyom okuyom çıkıyom. amaaaaa sporumu asla bırakmıyom. 52 bedenden nerdeyse 46 ya düştüm. hoş tatile gittik geldik orda hiç dikkat edemedim ama olsun şu hafta sonundaki sınavları atlatim deli gibi başlicam yeniden. sen callende çok güzel kaldın vallahi tebrik ediyorum. ben tam anlamıyla bağımlı kalamadım. bana lazım olan hareketlerine devam ediyom sadece
Tekrar başlayabilmem için benim sağlam bir gaza ihtiyacım var sanırım
Gerçekten taş gibi oldumBacaklarım ve kollarımda kas yaptım çok :) Ama kötü duracak kadar değil. Bacaklarım çok güzel şekillendi. Azcık daha inceltirsem nefret ettiğim bacaklarım, hayalimdeki gibi olacak
Daha önce de dedim hemen mucize beklememek lazım. 4 aydır yapıyorum. 4 ay bakıldığında kısa bir süre aslında. Sabırla devam ederseniz sonuçları mutlaka alırsınız
Süpersin vallahi ben de seni tebrik ediyorum. Düzenli yapmadığın halde bırakmadın. Sonuçları da çok güzel alıyorsun.
Ben topicteyim. Başından engelleri atınca gel
Canım burda gazdan bol bir şey yokGel sen buraya başlamanı sağlarız biz
Sadece bu mesajımda yazanlar okusan bile yeter bence. Daş gibi hatun oldum
Anladım canım. Aslında benim de karnı geçmem lazım. Daha ne kadar incelebilir ki :)canım teşekkürederim düzenli yapmamaktan kastım tüm hareketleri yapmıyorum sadece bacak ve basen hareketlerini her gün yapmaya devam ediyorum. kardio ile de birleşince manyak bişe çıkıyo ortaya. kaslarım gelişti ve yağlarım tabiri caizse kabak gibi ortada kaldı. zamanla onların da eriyeceğine inanıyorum
kızlarrrr bir türlü indiremiyorum buldugum linklerde... :SS bana link atarmısınız indirmek için resmen secret olmuş bu yahu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?