Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

Bu topiği dün fark ettim ve CALLANETİCS 57 dk lık tr dublajlısını ve kitabı indirebildim sadece, bu gün sabah da ilk denememi yaptım. Hareketlerin görünüşü yavaş ve kolaymış gibi olsa da bana özellikle karın hareketleri zor geldi. Hatta bu karın hareketlerini 100 e tamamlayamadım 70 de bıraktım. Meğer karın kaslarım ne kadar da hamlamış. Belki zamanla 100 yapabilirim. Kitabını ve topikte yazılanları da okumaya başladım, bir an önce bitirmek için can atıyorum...

Topiği açan ve kaynak olarak da destek sağlayan arkadaşa çok çok çokkk teşekkürler...

arkadaşlar bu videoları bi türlü indiremiyorum.Başka bi yolu yokmu özelden fln atabilirseniz çok iyi olur.

Rica ederim canım aramıza hoşgeldin...

arkadaşlar bu videoları bi türlü indiremiyorum.Başka bi yolu yokmu özelden fln atabilirseniz çok iyi olur.

Arkadaşlar rapidshare linkleri dışında alternatif link yazanlardan indirebilirsiniz. Şimdilik çok yoğunum vakit ayıramıyorum.
Haftaya rapidshare linklerini de yeniliycem söz.

Son düzenleme:
Merhaba kızlar :)
Bende bu akşam yapmaya başlıyorum. insanity yüzünden dizimi incittim inşallah ağrı yapmazda rahat rahat yapabilirim callanı
21 gün boyunca aksatmadan yapıcam inş :)
Akşam spordan önce ölçülerimide alıp not alırım buraya. Yokmu hala yapan yalnızmıyım yoksa?? :)

Ben de bu gün 3. callanımı yapacağım ve 21 hatta sağlamından olsun diye 28 e tamamlamayı düşünüyorum.

Fakat şuan kollarım, bacaklarım karnım her yerim ağrıyor... Umarım sizde işler daha kolay olur.

3 defada azda olsa bi değişiklik oldumu vücudunda? :) ben geçen sene 4 kez yaptığımda bile ufak bi fark olmuştu bi kaç kişi zayıfladınmı sen falan demişti.
Ben biraz aceleciyim galiba hemen sonuç görmek istiyorum :))

Aslında oldu gibi biraz :)) Karnım hafif sarkık gibiydi minik bir göbek şeklinde. O kalmadı dümdüz oldu üstelik de daha gergin ve toplu duruyor. Basenlerde şimdilik pek bir farklılık yok ama bekliyorum ve inanıyorum zamanla olacak. Üstelik bu gün daha 3. callanımı yapmadım, diyorum acaba 21 den sonra nasıl olurum. Süper egzersizler bence. İyi ki bu topiğe rastlamışım iyi ki ilgili arkadaş gerekli videoları yüklemiş.

Hoş geldin Ben eylül sonundan beri yapıyorum canım. Bırakmadım hiç :) Birazdan 76. süper callaneticsimi yapacağım

Topicte neredeyse kimse kalmadı. Kimse yazmayınca benim de yazasım gelmiyor :) Arada uğrarsan birbirimize destek oluruz.

Merak ettim şimdi 76. dan sonra durumda nasıl değişiklikler oluyor? Gerçekten kalça kalkıp bacaklar inceliyor mu?

Merak ettim şimdi 76. dan sonra durumda nasıl değişiklikler oluyor? Gerçekten kalça kalkıp bacaklar inceliyor mu?

Toplam 104 gün olmuş. 56. günde ölçüm yapmıştım. Basenden 5 cm, bacaktan 3 cm gitmişti.
Bir o kadar daha gün geçmiş ama sonra ölçüm yapmadım.
38 beden giyiyorum. Yakında 36 beden pantolon için alışverişine çıkacağım. 38 ler belimden düşüyor artık kemer de tutmaz oldu :)

Süper yaa, tam taş gibi olmuşsunuzdur şimdi. Valla çok motive oldum 1 gün bile ara vermeden devam edeceğim bakalım 36 beden pantolonlarıma geri dönmem ne kadar zamanımı alacak :)

eski topik daha yoğundu sanki dimi. bu topiğe kimse gelmeyince benimde gelesim gelmiyo. arada geliyom okuyom çıkıyom. amaaaaa sporumu asla bırakmıyom. 52 bedenden nerdeyse 46 ya düştüm. hoş tatile gittik geldik orda hiç dikkat edemedim ama olsun şu hafta sonundaki sınavları atlatim deli gibi başlicam yeniden. sen callende çok güzel kaldın vallahi tebrik ediyorum. ben tam anlamıyla bağımlı kalamadım. bana lazım olan hareketlerine devam ediyom sadece

Süper yaa, tam taş gibi olmuşsunuzdur şimdi. Valla çok motive oldum 1 gün bile ara vermeden devam edeceğim bakalım 36 beden pantolonlarıma geri dönmem ne kadar zamanımı alacak :)

Gerçekten taş gibi oldum Bacaklarım ve kollarımda kas yaptım çok :) Ama kötü duracak kadar değil. Bacaklarım çok güzel şekillendi. Azcık daha inceltirsem nefret ettiğim bacaklarım, hayalimdeki gibi olacak
Daha önce de dedim hemen mucize beklememek lazım. 4 aydır yapıyorum. 4 ay bakıldığında kısa bir süre aslında. Sabırla devam ederseniz sonuçları mutlaka alırsınız

Süpersin vallahi ben de seni tebrik ediyorum. Düzenli yapmadığın halde bırakmadın. Sonuçları da çok güzel alıyorsun.
Ben topicteyim. Başından engelleri atınca gel

Tekrar başlayabilmem için benim sağlam bir gaza ihtiyacım var sanırım

Canım burda gazdan bol bir şey yok Gel sen buraya başlamanı sağlarız biz
Sadece bu mesajımda yazanlar okusan bile yeter bence. Daş gibi hatun oldum

canım teşekkürederim düzenli yapmamaktan kastım tüm hareketleri yapmıyorum sadece bacak ve basen hareketlerini her gün yapmaya devam ediyorum. kardio ile de birleşince manyak bişe çıkıyo ortaya. kaslarım gelişti ve yağlarım tabiri caizse kabak gibi ortada kaldı. zamanla onların da eriyeceğine inanıyorum

Anladım canım. Aslında benim de karnı geçmem lazım. Daha ne kadar incelebilir ki :)
Dediğin gibi ben de iç bacaktan şikayet ediyorum şimdi. Bacaklar toparlanınca iç bacaktaki yağlar ortaya çıktı. Callan teyze de diyor zaten en zor giden yerlerden diye. Oraya yönelik egzersiz eklemeyi düşünüyorum.
Yaza fıstık gibi olacağız

tamamdır canım .. bu arada kurcaladım brz da hip hop la hatun çok tatlı figurler yapıyo spor amaçlı :) 10 Minute Solution Hip Hop vişdeonun adı.. bi göz atın derim hareketli bayanlara ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…