Merhaba kizlar. ben 10yas gencles videosunu indirdim simdi onu hergunmu yapmam gerekiyo acaba? bi yardim edermisiniz lutfen. kac gun yapmam lazim bunu?
Bu arada 72. süperi yapmışım bugün. Yazmayınca unutuyorum
Bu arada 72. süperi yapmışım bugün. Yazmayınca unutuyorum
Ne güzel... Seninle beraber başlamıştık. Düzenli yapsaydım ben de 70 lerde olacaktım. :/
Bugün 24-4 callan+ 8dklık egzersizler.
maşallah canım
En az 1 ay yapılmalı. Haftada 1 gün ara vererek.
Kolay gelsin
canım istersen hergün yapabilirsin, istersen 6 günde 1 mola verebilirsin.kaç gün yapmak sana kalmış.arkadaşlar genelde 21 gün ya da 42 gün şeklinde yapıyorlar.ben yaklaşık 30 gün (aralarda tembellik yaptığımda oldu) yapmıştım,sonra devam edemedim. 10 yaş gençleşe vücudun alıştığında süpere geçebilirsin.sayfanın en başında bilgiler var orayı da incele bi istersen.callaneticsle kilo vermiyorsun, inceliyorsun.eğer kilo vermeyi düşünüyorsan cardio ile destekleyebilirsin. sonuçları ise kişiden kişiye değişiyor.ben 16 yı yaptığımda belden ve basenden 2 cm gitmişti ama göğsüm 3 cm artmıştı :))
Evet canım keşke düzenli yapsaydın ama ben de başlarda bırakırım diye düşünüyordum. Bundan önce yaptığım sporlarda 1 aydan öte gidememiştim. Bir tek pilatesi 6-8 ay yapmıştım. Onda da bu kadar ilerleme olmamıştı. Callaneticsin sonuçlarını gördüm, artık kolay kolay bırakmam ben. Vücudum da alıştı zaten. Yapmadığım gün boşluk hissediyorum :)
Geçen sayfalarda lotus, yapamadığım günlerde koruma programını yapıyorum demişti. Sen de öyle yapabilirsin. Yapamadığın günlerde başa sarmak yerine boşluğu koruma programıyla doldurursan hem kaslarını canlı tutmuş olursun hem de kaldığın yerden devam edebilirsin. 15 dk sürüyor zaten kısacık :)
Yalnız ben üşendiğimden yapamıyorum.Bi moral patlaması yaşasam 2 hatta 3 saati ard arda yaparım.
Bu arada 5. saatimdi bugün... :)
Göbek, bel, simit için muhteşem bir program: 10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube
Ama dikkatli yapmak lazım. Ertesi gün ağrıdan kıvranılabilir
Evet canım keşke düzenli yapsaydın ama ben de başlarda bırakırım diye düşünüyordum. Bundan önce yaptığım sporlarda 1 aydan öte gidememiştim. Bir tek pilatesi 6-8 ay yapmıştım. Onda da bu kadar ilerleme olmamıştı. Callaneticsin sonuçlarını gördüm, artık kolay kolay bırakmam ben. Vücudum da alıştı zaten. Yapmadığım gün boşluk hissediyorum :)
Geçen sayfalarda lotus, yapamadığım günlerde koruma programını yapıyorum demişti. Sen de öyle yapabilirsin. Yapamadığın günlerde başa sarmak yerine boşluğu koruma programıyla doldurursan hem kaslarını canlı tutmuş olursun hem de kaldığın yerden devam edebilirsin. 15 dk sürüyor zaten kısacık :)
Teşekkür ederim canımSen ne durumdasın ? Kaytarıyor musun bakiyim
ALLAH RAZI OLSUN kardesim baktim ondeki yazilara ama sadece 10yas gencles videosunu bulup indire bildim. ben sadece bunu yapsam olmazmi yoksa incelmem icin superi demi yapmam gerek acaba? bu arada sen kaci yapiyosun canim?
önemli değil canım.ben 30 gün kadar 10 yaş gençleş videosunu yaptım ve 16 yı yaptığımda 2 cm inceldim.incelmek için10 yaş gençleşi yapman yeterli yeterli.illa 6 günde ara vermek zorunda değilsin.sadece çok fazla ara vermemeye dikkat et çünkü zorlanabilirsin.callanetics öyle bir şeyki vazgeçemiyorsun vücudun yapmayı istiyor.özellikle sonuçlarını görmeye başladığında daha da vazgeçilmez oluyor.hemen sonuç alamasan da vazgeçme yapmaktan,herkesin vücudu farklı tepki veriyor...süperi normal callana tamamen alıştıktan sonra yapabilirsin...ama busean arkadaşım bana şunu söylemişti,süpere geçince incelmek daha da hızlandı demişti.ben şuan tembellik yaptığımdan yapmıyorum ama başlayacam en yakın zamanda:)
dediğin doğruymuş.yan taraflarım feci.çoçugu bile kucaklayamadım.bu iyimi kötümü bilemedim.
sorma canım ben baya kaytardım ama kilo almadım vücudum da salmadı.şimdi ailemin yanına geldim,dönünce tekrar başlayacam.görüşürüz fıstık)
1 ay aradan sonra tekrar başlayabildim. Buraya yazmazsam yapma isteği de gelmiyo içimden, o yüzden hemen yazayım.
1 super call, 8 min. buns, butt workout ve bir de Tiffany ile günü kapattım :124:
MaşallahBu tempoyu seviyorum :) ama artık vaktim olmuyor hepsini yapmaya
Süper öncesinde ne kadar 10 saat yapmıştın. Bir de sonrasında ne kadar ara verdin canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?