Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

yardımcı olabilicek kimse yok mu:26:

ben de denededim ama rapidshare linkleri açılmıyor malesef =(

arkadaşlar rapidshare linkleri bizzat benim rapid hesabımdan. fakat yinede problemi henüz çözemedim.şimdilik alternatif link olarak verdiklerimden mediafire sitesinde yüklü olanlardan indirebilrisiniz. en kısa sürede indirme limiti olmayan bi sitede hesap açıp tüm videoları yükliycem ve burda tekrar paylaşıcam.

Teşekkürler

merhaba kızlar ben geçen yıl 45 dk lık callen egzersizini indirdim.21 günlük programı uyguladım.gerçekten işe yaradı.düzenli beslenmeyşe birlikte 3 kilo verdim ve tekrar almadım çok şüküt ve vücudum baya bi esnemişti.ondan sonra 2 kez spor salonuna gittim ama callen kadar etkili olmadı 1 2 kilo verdim tekrar aldım.okullar açıldıktan sonra tekrar başlamayı düşünüyorumm

evet kızlar çok şükür kızızmın astım atakları geçti.doktorummunz tavsiyesi üzerine nisan ayına kadar hiç dışarı çıkmıcağız.malum havalar çok kirli ve ben bu gece ilk callanımı yaparak aranıza tekrar dahil oldum.inşalah kızım nisan ayına kadar hastalanmaz ve ben devam ederim.ölçülerimi yarın alıp paylaşıcam ama sizler çok fena olmuşunuz damıllar stepler falan harika.

Ne güzel, callaneticsin faydasını gören biri daha :) Çok güzel bir spor gerçekten. Mucizevi :)
Topic çok sessizleşti, katılırsan sevinirim. Yalnız yapmak sıkıcı oluyor

Çok geçmiş olsun ve tekrar hoş geldin

bayanlar merhaba bir videoyu kaç gün çalışıyorsunuz ? yani ne kadar süre sonra başka videoyaya geçiyorsunuz?

yaşasın artık daha iyi esneyebiliyorum :) bazen yaptığımı unutuyorum not tutmam lazım :)

6.yı yapmıştım..

birde ben çok ard arda yapamıyorum zorlamıyorum kendimi... bazen 1 günlük ara veriyorum

yemeğime daha çok dikkat edip kardiyoyu daha çok yapsam şimdiye daha iyi olurdum ama napalım... daha sürem var :)

kardiyoyla daha iyi etki ediyor ..

vakti olanlar sabah callan akşamları kardiyo da yapabilirler..

kızlar sanki bana hiç etkisi olmayacak gibibme geliyo.haraketleri tam yapamıyorum.göbek çok kötü bende 97 cm.callan hariç göbek için ne yapsam.zaten karın hareketlerinde pek yuvarlıyamıyorum kendimi ama bırakmıcam.çoçuklar uyanmadan hemen başlıyayım bari:)

Göbek, bel, simit için muhteşem bir program: 10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube
Ama dikkatli yapmak lazım. Ertesi gün ağrıdan kıvranılabilir

videoları nerden indiriyorsunuz leslie gb bişey mi bu callen???

ben google amcaya 45 dk lık callen egzersizi yazıp ordan çıkan sayfalardan birinden isdirmiştim.leslie gibi değil canım.burda esnemeye dayalı hareketler yapıyosun.45 dk sürüyo.haftada 6 gün yapıp bi gün dinleniyosun.21 gün toplam.sonra kademe atlıyosun istersen

öyle düşünme canım gerçekten etkisi oluyo.ben 3 kilo kadar vermiştim düzenli beslenerek.71 den 67 ye düşmüştüm sanırım.ve şuan yine 67 lerdeyim.tabi sonra istanbula tatile gidince bırakmak zorunda kalmıştım.sonra spor salonuna gittim ama callen kadar etkili olmadı.benimde bel ve göbeğin maşallahı var.tekrar callen e başlayacam inşaallah

Merhaba kizlar. ben 10yas gencles videosunu indirdim simdi onu hergunmu yapmam gerekiyo acaba? bi yardim edermisiniz lutfen. kac gun yapmam lazim bunu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…