- 7 Aralık 2012
- 885
- 81
- 123
Ilk sayfamızı ziyaret etmedin sanırım orda bilgiler ve linkler var.ilk defa başlıyorsan 10 saate 10 yaş gençleş videosunu indirerek başlamalısınbana indirmem için link atabilir misiniz ya birkaç siteden denedim inmedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilk sayfamızı ziyaret etmedin sanırım orda bilgiler ve linkler var.ilk defa başlıyorsan 10 saate 10 yaş gençleş videosunu indirerek başlamalısınbana indirmem için link atabilir misiniz ya birkaç siteden denedim inmedi
Kizlar merhaba 6/21 bitti arada en fazla 1 gun ara verdim mesela 3 defa yaptim 1 gun ara verdim sonra 2 defa daha yptim sinra bi gun daha ara verdim bugun de 6 yi yaptim. Bence 1 gunluk aralarda bi sorun olacagini sanmiyorum. Eger gelismeleri soracak olursaniz yok boyle bisey. Ben neden daha once bu sporla karsilasmadim ki. Daha 6 saatte selulitlerim cok fazla azaldi. Bacaklarimin incrldigini ve kalcalarimin sikilastigini hissediyorum erkek arkadasim da onayliyor :)
Anlasilan asiri mutluyum. 10 saatten sonra oncesi ve sonrasi olarak fotografliycam
Yolunda başarılar gelişmeleri bizimle paylaşmanı dilerim.bugün tekrar baslıyorum 5 ay sonra ,bakalım hayırlısı.. gelişmeleri yazarım..
bugün tekrar baslıyorum 5 ay sonra ,bakalım hayırlısı.. gelişmeleri yazarım..
Önceki yapışınızda ne gibi gelişmeler oldu, uzun sürdüyse eğer? :)
Şimdi kontrol ettim tüm linkler çalışıyor. İndirilebilir durumda.
lotus slm.
İlk konuyla birlikte linkleri indiremiyorum rica etsem daha sonra arkadaşlara ilettiğin gibi tekrar iletebilir misin ?
Ilk sayfamızı ziyaret etmedin sanırım orda bilgiler ve linkler var.ilk defa başlıyorsan 10 saate 10 yaş gençleş videosunu indirerek başlamalısın
Ilk konuyla birlikte derken neyi kastettin anlayamadım ilk sayfadaki bilgiler yazılı bi şekilde.onu indirmene gerek yok okuman yeterli.10 saatte 10 yaş gençleş videosu indirebilir durumda.tam olarak indirmede nasıl bir problem yaşadığını anlatırsan daha iyi yardımcı olabilirim.lotus slm.
İlk konuyla birlikte linkleri indiremiyorum rica etsem daha sonra arkadaşlara ilettiğin gibi tekrar iletebilir misin ?
Ilk konuyla birlikte derken neyi kastettin anlayamadım ilk sayfadaki bilgiler yazılı bi şekilde.onu indirmene gerek yok okuman yeterli.10 saatte 10 yaş gençleş videosu indirebilir durumda.tam olarak indirmede nasıl bir problem yaşadığını anlatırsan daha iyi yardımcı olabilirim.
Ilk konuyla birlikte derken neyi kastettin anlayamadım ilk sayfadaki bilgiler yazılı bi şekilde.onu indirmene gerek yok okuman yeterli.10 saatte 10 yaş gençleş videosu indirebilir durumda.tam olarak indirmede nasıl bir problem yaşadığını anlatırsan daha iyi yardımcı olabilirim.
tekrar deniyorum.
İlk konuyla birlikte derken ilk sayfada aktardıgın linklerden bahsetmiştim. Dosya iniyor ancak açarken hata veriyor dosya açılamadı diyor.
Tatlım indirme işlemini basamak basamak anlattım onu okursan ücret isteyen sayfanın nasıl kapatılacağını öğrenebilirsin.lütfen ilk sayfayı dikkatli atlamadan okuyun.ilk paylaştığınız sayfada linkler var evet doğru da, tıkladığımda deposit files gibi bi sayfa açılıyo ve ücret filan istiyo üstelik yabancı dil... indiremedik yani anladığın
Kontrol edicem ben bilgi vermeden indirme canım.tekrar denedim iniyor ancak açılmıyor canım. Ben farklı bir pc den de denicem
Tatlım indirme işlemini basamak basamak anlattım onu okursan ücret isteyen sayfanın nasıl kapatılacağını öğrenebilirsin.lütfen ilk sayfayı dikkatli atlamadan okuyun.
Kontrol edicem ben bilgi vermeden indirme canım.
Linklerin tümünü yenileme kararı aldım bu yüzden tüm linkleri silicem.sen bana özelden mail adresini at sana 10 saatte 10 yaş gençleşi göndereyim.gerçi çok uzun sürüyor göndermem.çünkü videolar uzun ama göndericem sana bi defaya mahsus ki zaman kaybetme başlamak için.tamamdir canim bekliyorum
Doğru şekilde indirmişsin.evet video İngilizce.video 52 dk ama hareketleri yapmak ortalama 20 dk am 20 dk pm olarak 40 dk anlatımlar vs 52dk oluyo.ben bir yerde yanlışklık mı yaptım acaba yardımcı olur musunuz?
10 saatte 10 yaş gençleş am/pm yi indirdim. 5 part olarak indi sonra winrardan dışarı çıkarırken tek video olarak birleşti. 52 dk.
20şer dakikalık diyordu açıklamada oysa. bir de ben tempolu bi egzersiz sanmıştım ama bunlar video boyunca esneme hareketi gibi hareketler yapıyorlar:44: ve video tamamen yabancı dil.
bilgendirir misiniz acaba? yeni başlıcaktım bu arada.