Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

Evvveeeettt bugün itibariyle 21. saatimi tamamlamış bulunuyorum. Ölçülerimi almak için 30. saati beklicem. Bu egzersiz inanılmaz kızlar basenlerimde gözle görülür bir azalma var. Popo altında çıkıntılarım vardı artık onlar yok. Üst belim inceldi. Biraz önce eşim çok güzel yorumlar yaptı. Motivasyonunuzu kaybetmeyin kızlar biyerden sonra yarın olsa da yapsam egzersizimi diyorsunuz böyle yorumlar alınca :) Herkese şiddetle tavsiye ediyorum :)

canim benim öncelikle cok tesekkur ederim :))

sitede yeni oldugum icin henuz ozelden mesa atamiyorum ama sorun degil buradan yazarim zynp.tyr@hotmail.com

tekrar cok sagol canim

Tebrik ederim, ölçüleri merakla bekliyoruz :)

beklemedeyiz tatlım aradaki fark bizide mutlu edecek =))

uzun zamandan beri mesaj yazmadan sizleri takip ediyorum.
4 gün önce before after resimlerini gördükten sonra callanetics egzersizlerine başlamaya karar verdim.
19 mayısta düğünüm var.benim sorunum,basen ve baldırlarda.
tabi diğer bölgelerden de incelirsem de asla hayır demem
bugün 4/21 yaptım.et kesiklerim azaldı ama boynum biraz fazla ağrıyor sanki?

aynı problemi yaşayan var mı aranızda?

canim benim öncelikle cok tesekkur ederim :))

sitede yeni oldugum icin henuz ozelden mesa atamiyorum ama sorun degil buradan yazarim zynp.tyr@hotmail.com

tekrar cok sagol canim
En kısa zamanda atıcam tatlım

Süpersin!!!callanın kıymetini yapıpda etkisini yaşayanlar bilir yaşamak gerek.

Aramıza hoşgeldin canım.boyun ağrısı hareketi düzgün yapmadığın boynuna yüklendiğin anlamına geliyo.başın ve kollarını tek parça gibi hareket ettirmelisin ve 1-2 cm ileri geri yapmalısın.mekik çeker gibi yapıyor çoğunluk ve boyunlarına zarar veriyorlar.lütfen o hareketi tekrar izle ve dikkatlice yap kolay eksim fit günler dilerim 46:

selamlar tekrar,hoşbuldum.

bugün 5/21 yaptım.
karın egzersizlerinde çok zorlanıyorum işte
durup dinlenmeden yapamıyorum.boynumda çok ağrıyor haraketi yaparken.yanlış görünen birşeyde yok ama bilemedim ben onu
zevkle ve istekle yapıyorum ama bende fayda sağlamayacak diyede inceden korkuyorum.dirençli bir bedenim var bunu iyi biliyorum.

herkeste işe yararmı acaba ne dersin?

he birde eliptik bisiklete biniyorum ama callandan önce binersem callan çok yoruyor bu sefer.

tebrik ederim.
bende indirmeyi başarsamda birtürlü başlayamadım.
aynen bunları yazmayı çooookkk isterdim.
alt bölgede acil durum çanları çalıyor.
.ama winrar dosyası sorun çıkarıyor
zar zor insede tv.de vıdeo açılmıyor diyor.
pc.dede çocuklarla yapmam çok zor.
yeni linklerle tekrar deneyecegım inşllh güzel haberlerle yazarım bende

Başlamak gerçekten zor oluyor inanki. Bende senin gibi burda yazanları okuyup çok üzülürdüm yapamıyorum diye. Ama sadece 4 ya da 5 gün sabret gerisi zaten geliyo. Yaptığın günlere yazık olmasın diye hemen tekrar yapmak istiyosun yavaş yavaş. Ama ilk 4-5 gün gerçekten biraz irade gerektiriyo çok üşeniyosun ağrın oluyo. Ama geçicek. Hemen başla yarın ve benim gibi 24. saatimi az önce tamamladım diye mesajını yaz buraya :) az önce 24. saatimi tamamladım :) Pazartesi başlamak için ideal bi gün :)

Biraz önce 6. saati tamamladım yarın ara vermeden devam etmeyi düşünüyorum.
Zaten çok ağır değil ara vermeyi gerektirecek kadar.
Üstüne bir de 8 min. buns yaptım.
2. hafta sonunda ölçülerde güzel değişiklikler olursa paylaşıcam ben de

Şu 6 günün ilk günlerini yarım yamalak yaptığım halde, (1-2 gün sadece karın veya kalça hareketlerini yapıp geçerek) 1-2 cm incelmeler başlamış bile.

betty dediğin gibi ilk 4-5 gün kararsızlıkla geçiyo, devam etsem mi bıraksam mı diye ancak her zaman söylerim bu callanetics bence mucize :)

Kesinlikle işe yarar canım derin derin kaslar çalışacak ve sıkılaşacaksın eliptik bisiklet benim de var ve çok yorucu o da birçok kası çalıştırıyor bu yüzden callan ve eliptik bisikleti arka arkaya yapmak çok yorar.birini sabaha birini akşam yap ya da araya biraz zaman ver canım

evet sanırım ayrı zaman dilimlerinde yaparsam iyi olacak.

bu arada dün 6/21 yaptım bugün dinlenme günüm

çok çok yoran bir şey olmasa da,tarife göre gitmeyi doğru buluyorum.

kimse inceldin filan demiyor.bende ölçü filan almadım 21 saat bitmeden de almayı düşünmüyorum.inşallah içtende olsa işe yarıyordur

Kızlar yazmıyorum ama her gün girip okuyorum :)) yeni başlayanlar olmuş çok sevindim :) bende düzensizde olsa devam ediyorum bacaklarımda incelme varda göbüşüm hep aynı (

İlk denememde 2. günden sonra elimde olmayan sebeplerden dolayı devamını getirememiştim
Bu kez sanki öyle yada böyle vakit ayırmak konusunda daha kararlıyım
Aslında bu gece başlasam daha iyi olacaktı ama çok yürüdüm bugün ve çok yorgun hissediyorum
Ancak birkaç hareketi 20-30 tekrarla 15 dakika kadar yaparım şimdilik
Yarın sabahta önce 2 mil Leslie ile yürüyüp ardından Callan ablayla tekrar buluşmayı planlıyorum
Bakalım bu sefer devamını getirebilecekmiyim

Kizlar merhaba bende 10/21 i tamamladim ancak 2 gun yapmadim sifirdan baslamak istemiyirum devam etsem ne olur kiii. Hem yabanci sitelerde bayanlar haftada 2 bile yapiyorlar. Bu arada fotomu cektim gercekten bariz bi sekilde degisme var. popom resmen sekle girdi havaya kalkti ve sikilasti :) elleyince bile lombur lombur degil :) hep diyorum ben bunu neden daha once kasfetmedimki... Bu arada gobek kismina cozum bulamadim ya beyaz ekmek yiyorum ondan olabilir mi acaba? Gobegim hala sikilasmadi ve portluyo

Canım 2 gün yapmayınca etki sıfırlanıyor başa dönülüyor diye birşey yok.sadece kasların uzamasını ve sıkılaşmasını geciktirmiş olursun.elinden geldiğince çok ara vermeden istikrarla yapmalısın egzersizini.göbek en son etki gören yerlerden biri.birde sadece göbek için değil sağlığın için beyaz ekmeği tüketmemelisin.yerine çok daha sağlıklı bi ekmek türü tüket bence ve sınırını bilerek

Dogru soyluyosun vazgecmeye calisicam. Ayrica deli gibi yememe ragmen 1 kilo vermisim :)
Simdi 21 gunu tamamlayinca ne yapicaz supere gecmemiz mi gerekiyor? Devam edebilir miyiz bu sekilde?
Hani bir hareket varya yerde oturup bara tutunup ayagi hem dizi kirarak hem uzatarak kaldiriyoruz ya dun ilk deda bi yere tutunmadan yapabildim. Bence bu mucize. Ilk gun resmen yatarak zor yapiyodumen zor hareketti benim icin bu sekilde yapabilmek hayal diyordum cok mutluyum. O yuzden zor diye dusunenlere tavsiye ediyorum zorlugu bitiyor gercekten, ayrica vucut bagimlisi oluyo kaslariniz istiyor surekli esnemek geliyo icinizde . Merdiven cikarken yururken resmen kus gibi hissediyorsunuz bacaklariniz guclu ama ince oluyor )
Son bisey daha , bu egzersizlerin vajina kaslariyla ilgisi var midir? Bu egzersizlerden sonra vajinasinin daha darlastigini hisseden oldu mu?

arkadaşar videoları nerden bulabilirim
karnım ve simit var belimde en iyisi bu dediler geldim lütfen yardımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…