Linklerin tümünü yenileme kararı aldım bu yüzden tüm linkleri silicem.sen bana özelden mail adresini at sana 10 saatte 10 yaş gençleşi göndereyim.gerçi çok uzun sürüyor göndermem.çünkü videolar uzun ama göndericem sana bi defaya mahsus ki zaman kaybetme başlamak için.
Linkler 1 hafta içinde anca tamamlanır bilginize callan kızları...
Evvveeeettt bugün itibariyle 21. saatimi tamamlamış bulunuyorum. Ölçülerimi almak için 30. saati beklicem. Bu egzersiz inanılmaz kızlar basenlerimde gözle görülür bir azalma var. Popo altında çıkıntılarım vardı artık onlar yok. Üst belim inceldi. Biraz önce eşim çok güzel yorumlar yaptı. Motivasyonunuzu kaybetmeyin kızlar biyerden sonra yarın olsa da yapsam egzersizimi diyorsunuz böyle yorumlar alınca :) Herkese şiddetle tavsiye ediyorum :)
Evvveeeettt bugün itibariyle 21. saatimi tamamlamış bulunuyorum. Ölçülerimi almak için 30. saati beklicem. Bu egzersiz inanılmaz kızlar basenlerimde gözle görülür bir azalma var. Popo altında çıkıntılarım vardı artık onlar yok. Üst belim inceldi. Biraz önce eşim çok güzel yorumlar yaptı. Motivasyonunuzu kaybetmeyin kızlar biyerden sonra yarın olsa da yapsam egzersizimi diyorsunuz böyle yorumlar alınca :) Herkese şiddetle tavsiye ediyorum :)
En kısa zamanda atıcam tatlımcanim benim öncelikle cok tesekkur ederim :))
sitede yeni oldugum icin henuz ozelden mesa atamiyorum ama sorun degil buradan yazarim zynp.tyr@hotmail.com
tekrar cok sagol canim
Süpersin!!!callanın kıymetini yapıpda etkisini yaşayanlar bilirEvvveeeettt bugün itibariyle 21. saatimi tamamlamış bulunuyorum. Ölçülerimi almak için 30. saati beklicem. Bu egzersiz inanılmaz kızlar basenlerimde gözle görülür bir azalma var. Popo altında çıkıntılarım vardı artık onlar yok. Üst belim inceldi. Biraz önce eşim çok güzel yorumlar yaptı. Motivasyonunuzu kaybetmeyin kızlar biyerden sonra yarın olsa da yapsam egzersizimi diyorsunuz böyle yorumlar alınca :) Herkese şiddetle tavsiye ediyorum :)
Aramıza hoşgeldin canım.boyun ağrısı hareketi düzgün yapmadığın boynuna yüklendiğin anlamına geliyo.başın ve kollarını tek parça gibi hareket ettirmelisin ve 1-2 cm ileri geri yapmalısın.mekik çeker gibi yapıyor çoğunluk ve boyunlarına zarar veriyorlar.lütfen o hareketi tekrar izle ve dikkatlice yap kolay eksim fit günler dilerimuzun zamandan beri mesaj yazmadan sizleri takip ediyorum.
4 gün önce before after resimlerini gördükten sonra callanetics egzersizlerine başlamaya karar verdim.
19 mayısta düğünüm var.benim sorunum,basen ve baldırlarda.
tabi diğer bölgelerden de incelirsem de asla hayır demem
bugün 4/21 yaptım.et kesiklerim azaldı ama boynum biraz fazla ağrıyor sanki?
aynı problemi yaşayan var mı aranızda?
Aramıza hoşgeldin canım.boyun ağrısı hareketi düzgün yapmadığın boynuna yüklendiğin anlamına geliyo.başın ve kollarını tek parça gibi hareket ettirmelisin ve 1-2 cm ileri geri yapmalısın.mekik çeker gibi yapıyor çoğunluk ve boyunlarına zarar veriyorlar.lütfen o hareketi tekrar izle ve dikkatlice yap kolay eksim fit günler dilerim46:
tebrik ederim.
bende indirmeyi başarsamda birtürlü başlayamadım.
aynen bunları yazmayı çooookkk isterdim.
alt bölgede acil durum çanları çalıyor.
.ama winrar dosyası sorun çıkarıyor
zar zor insede tv.de vıdeo açılmıyor diyor.
pc.dede çocuklarla yapmam çok zor.
yeni linklerle tekrar deneyecegım inşllh güzel haberlerle yazarım bende
Kesinlikle işe yarar canım
selamlar tekrar,hoşbuldum.
bugün 5/21 yaptım.
karın egzersizlerinde çok zorlanıyorum işte
durup dinlenmeden yapamıyorum.boynumda çok ağrıyor haraketi yaparken.yanlış görünen birşeyde yok ama bilemedim ben onu
zevkle ve istekle yapıyorum ama bende fayda sağlamayacak diyede inceden korkuyorum.dirençli bir bedenim var bunu iyi biliyorum.
herkeste işe yararmı acaba ne dersin?
he birde eliptik bisiklete biniyorum ama callandan önce binersem callan çok yoruyor bu sefer.
Kesinlikle işe yarar canımderin derin kaslar çalışacak ve sıkılaşacaksın eliptik bisiklet benim de var ve çok yorucu o da birçok kası çalıştırıyor bu yüzden callan ve eliptik bisikleti arka arkaya yapmak çok yorar.birini sabaha birini akşam yap ya da araya biraz zaman ver canım
Canım 2 gün yapmayınca etki sıfırlanıyor başa dönülüyor diye birşey yok.sadece kasların uzamasını ve sıkılaşmasını geciktirmiş olursun.elinden geldiğince çok ara vermeden istikrarla yapmalısın egzersizini.göbek en son etki gören yerlerden biri.birde sadece göbek için değil sağlığın için beyaz ekmeği tüketmemelisin.yerine çok daha sağlıklı bi ekmek türü tüket bence ve sınırını bilerekKizlar merhaba bende 10/21 i tamamladim ancak 2 gun yapmadimsifirdan baslamak istemiyirum devam etsem ne olur kiii. Hem yabanci sitelerde bayanlar haftada 2 bile yapiyorlar. Bu arada fotomu cektim gercekten bariz bi sekilde degisme var. popom resmen sekle girdi havaya kalkti ve sikilasti :) elleyince bile lombur lombur degil :) hep diyorum ben bunu neden daha once kasfetmedimki... Bu arada gobek kismina cozum bulamadim ya beyaz ekmek yiyorum ondan olabilir mi acaba? Gobegim hala sikilasmadi ve portluyo
Canım 2 gün yapmayınca etki sıfırlanıyor başa dönülüyor diye birşey yok.sadece kasların uzamasını ve sıkılaşmasını geciktirmiş olursun.elinden geldiğince çok ara vermeden istikrarla yapmalısın egzersizini.göbek en son etki gören yerlerden biri.birde sadece göbek için değil sağlığın için beyaz ekmeği tüketmemelisin.yerine çok daha sağlıklı bi ekmek türü tüket bence ve sınırını bilerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?