Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

bana indirmem için link atabilir misiniz ya birkaç siteden denedim inmedi
Ilk sayfamızı ziyaret etmedin sanırım orda bilgiler ve linkler var.ilk defa başlıyorsan 10 saate 10 yaş gençleş videosunu indirerek başlamalısın

Kizlar merhaba 6/21 bitti arada en fazla 1 gun ara verdim mesela 3 defa yaptim 1 gun ara verdim sonra 2 defa daha yptim sinra bi gun daha ara verdim bugun de 6 yi yaptim. Bence 1 gunluk aralarda bi sorun olacagini sanmiyorum. Eger gelismeleri soracak olursaniz yok boyle bisey. Ben neden daha once bu sporla karsilasmadim ki. Daha 6 saatte selulitlerim cok fazla azaldi. Bacaklarimin incrldigini ve kalcalarimin sikilastigini hissediyorum erkek arkadasim da onayliyor :)
Anlasilan asiri mutluyum. 10 saatten sonra oncesi ve sonrasi olarak fotografliycam

bugün tekrar baslıyorum 5 ay sonra ,bakalım hayırlısı.. gelişmeleri yazarım..

İşte buuu!süpersin!!!!! Fotolarını bekliyorum heyecanla.

bugün tekrar baslıyorum 5 ay sonra ,bakalım hayırlısı.. gelişmeleri yazarım..
Yolunda başarılar gelişmeleri bizimle paylaşmanı dilerim.

daha önce bi 15 gün falan yapmıstım ama hemen hatırlıyor vucut. çok zorlamadım yavas yavas esneyınce daha guzel olucak hareketler.şimdi bitti, uyku zamanı oleeyy

Önceki yapışınızda ne gibi gelişmeler oldu, uzun sürdüyse eğer? :)

üstte yazdıgım gıbı 15 gun falan yapabıldım de. bacaklarım guclendı ve ozellıkle ust karın tam ıncelmeye baslıyordu. ust yanlarım ıncelıyor gıbıydı. kalca hareketlerı de acaıp calısıtırıyordu. şekillenmemesı mumkun degıl devam oldugunda.

Ilk sayfamızı ziyaret etmedin sanırım orda bilgiler ve linkler var.ilk defa başlıyorsan 10 saate 10 yaş gençleş videosunu indirerek başlamalısın

lotus slm.

İlk konuyla birlikte linkleri indiremiyorum rica etsem daha sonra arkadaşlara ilettiğin gibi tekrar iletebilir misin ?

lotus slm.

İlk konuyla birlikte linkleri indiremiyorum rica etsem daha sonra arkadaşlara ilettiğin gibi tekrar iletebilir misin ?
Ilk konuyla birlikte derken neyi kastettin anlayamadım ilk sayfadaki bilgiler yazılı bi şekilde.onu indirmene gerek yok okuman yeterli.10 saatte 10 yaş gençleş videosu indirebilir durumda.tam olarak indirmede nasıl bir problem yaşadığını anlatırsan daha iyi yardımcı olabilirim.

ilk paylaştığınız sayfada linkler var evet doğru da, tıkladığımda deposit files gibi bi sayfa açılıyo ve ücret filan istiyo üstelik yabancı dil... indiremedik yani anladığın

tekrar deniyorum.

İlk konuyla birlikte derken ilk sayfada aktardıgın linklerden bahsetmiştim. Dosya iniyor ancak açarken hata veriyor dosya açılamadı diyor.

tekrar deniyorum.

İlk konuyla birlikte derken ilk sayfada aktardıgın linklerden bahsetmiştim. Dosya iniyor ancak açarken hata veriyor dosya açılamadı diyor.

tekrar denedim iniyor ancak açılmıyor canım. Ben farklı bir pc den de denicem

ilk paylaştığınız sayfada linkler var evet doğru da, tıkladığımda deposit files gibi bi sayfa açılıyo ve ücret filan istiyo üstelik yabancı dil... indiremedik yani anladığın
Tatlım indirme işlemini basamak basamak anlattım onu okursan ücret isteyen sayfanın nasıl kapatılacağını öğrenebilirsin.lütfen ilk sayfayı dikkatli atlamadan okuyun.

tekrar denedim iniyor ancak açılmıyor canım. Ben farklı bir pc den de denicem
Kontrol edicem ben bilgi vermeden indirme canım.

tamamdir canim bekliyorum

slm kızlar.. yaaa su baslangıctakı bel esnetmelerde cok sıkılıyorum yaaaa valla, bırakasım gelıyor daha basında... sız napıyorsunuz?

tamamdir canim bekliyorum
Linklerin tümünü yenileme kararı aldım bu yüzden tüm linkleri silicem.sen bana özelden mail adresini at sana 10 saatte 10 yaş gençleşi göndereyim.gerçi çok uzun sürüyor göndermem.çünkü videolar uzun ama göndericem sana bi defaya mahsus ki zaman kaybetme başlamak için.

Linkler 1 hafta içinde anca tamamlanır bilginize callan kızları...

ben bir yerde yanlışklık mı yaptım acaba yardımcı olur musunuz?

10 saatte 10 yaş gençleş am/pm yi indirdim. 5 part olarak indi sonra winrardan dışarı çıkarırken tek video olarak birleşti. 52 dk.
20şer dakikalık diyordu açıklamada oysa. bir de ben tempolu bi egzersiz sanmıştım ama bunlar video boyunca esneme hareketi gibi hareketler yapıyorlar:44: ve video tamamen yabancı dil.

bilgendirir misiniz acaba? yeni başlıcaktım bu arada.

Doğru şekilde indirmişsin.evet video İngilizce.video 52 dk ama hareketleri yapmak ortalama 20 dk am 20 dk pm olarak 40 dk anlatımlar vs 52dk oluyo.

Bu egzersiz kardiyo egzersiz değil tempolu olmaması normal.ilk sayfayı dikkatlice okursan anlarsın zaten bale yoga ve fitness sentezi.küçük küçük ama uzun sayılarda yapılan bu kas esnetme egzersizleri çok derin kasları çalıştırıyor.çok kısa sürede etki gösteriyor bu yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…