Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

kızlar şunları indirmeye çalıştım ama sıradan indirmeye tıklıyorum

hiçbir hareket yok inmiyor?

CALLANETİCS BEGİNNİNG : callaneticse yeni başlayanlar için ve basit hareketlerle 30 dklık bir egzersiz.10 saate 10 yaş gençleş prorgamı için ön hazırlık.
DepositFiles

CALLANETİCS 10 YEARS YOUNGER İN 10 HOUR : 10 saatte 10 yaş gençleş programı callaneticsin ilk programı olrak kabul ediliyor.57 dklık bir egzersiz.

TÜRKÇE DUBLAJLI ALTYAZILI VİDEO:DepositFiles

Bu topic eskiden böyle değildi. :44: Kimse yazmıyor. Sadece ben mi yapıyorum?

(Bugün 10. saatimi de tamamladım bu arada... )

Hiç bir sıkıntı yok, indirme sağlanıyor.indirme işlemi detayını lütfen ilk sayfadan okuyup tekrar deneyin.

Bu topic eskiden böyle değildi. :44: Kimse yazmıyor. Sadece ben mi yapıyorum?

(Bugün 10. saatimi de tamamladım bu arada... )
Nurtencim zaman zaman böyle ıssız kaldığı oluyor topiğimizin.

Bende bugün 18.saati yapıcam darısı başlayıpta devamını getiremeyenlerin başına :))
Süpersin canım.yapıp etkisini gören kimse kolay kolay bırakamaz zaten callanı gerçekten darısı yapamayanların başına

Bende devam ediyorum ama düzenli değil 12 gün arka arkaya yaptım.Sonra bayram felan derken bölündü hep ama genede yapmaya devam ediyorum 20 saat oldu toplamda.Hala karın haraketlerinde zorlanıyorum 80 yapıyorum ancak.Tüm hareketleri doğru yaptığımdan emin değilim ama vücudu şekillendirdiği gerçek özellikle bel ve kolları inceltmesinden çok memnunum.Ayrıca en güzel yanı hareketleri ezberledim artık ve tv karşısında 35 dakikada bitiriyorum.Benim gibi başlarda zorlanıp,inanmayıp vazgeçmeyi düşünenler için yazıyorum vazgeçmeyin işe yarıyor.

Merhabalar tekrarrr :) bende bugün 9. saatimi tamamladım. Dün doğum günümdü ve 10-15 gün önce görüştüğüm kuzenlerim sen zayıfladın mı, bacakların incelmiş bişi olmuş sana dedilerr :) Bu callentics bi mucizee :) konuyu boş bırakmayalım kızlar azimle devam edelim sonuçları gerçekten inanılmaz. :)

Kızlar beginning videosundan pek bir şey anlamadım. Yani kadın sanki millete şunu yap bunu yap tarzı gösteriyor ama kaç kere olcak falan anlamadım. Bu beginning'i biri anlatabilir mi?

Daha önce sormuşumdur kesin ama unuttum :)

Bu callaneticsi bir süre yapsam yapsam istediğim sonuca ulaşınca bıraksam eskisinden beter olur mu ? ( haftada 1-2 ye düşürsem ama cardiyoyu bırakmasam)

Bir de tavsiyem videoya bakarak yapmayın. Yani bir deneme seansı yapın. Açın videoyu deneyin hareketleri ama hepsini yapmayın hareketleri ve en önemlisi geçişleri öğrenin sonra da tv karşısına mat serin ve yapın :)

Hareket geçişi derken şunu demek istiyorum. Mesela kol mol es etiyor sonra diğer harekete geçecek ayağa kalkıp bir anda diğerine başlamıyor eğiliyor ya da yavaş yavaş kalkıyor sonra geçiyor sakatlanmamak için

Bir de sıkılmasam yaparken iyi olacak :/ Kaç kere başlayıp bıraktım

1kasımdan sonra ben de size katılıyorum kızlar
Hoşgeldin diyelim o zaman
Güzel tecrubelerini paylaştığın için teşekkür ederim canım

Tecrübe eden birinin güzel yorumlarını duymak sanırım bu sporun en güzel yanı ben de ilk başladığımda 5-6 gün sonra bacaklarımda ve popomda incelme gördüğümde bu mucizeyi asla bırakmayacağıma karar vermiştim

Kızlar beginning videosundan pek bir şey anlamadım. Yani kadın sanki millete şunu yap bunu yap tarzı gösteriyor ama kaç kere olcak falan anlamadım. Bu beginning'i biri anlatabilir mi?
Canım sanıyorum ki ingilizcen yeterli değil bu yüzden 10 saatte 10 yaş gençleş ile başlamanı tavsiye ederim.çok daha rahat anlarsın ve yaparsın
Istediğin ölçülere ulaştığında bırakırsan zamanla eski haline dönersin ama aslaaa eskisinden daha beter olma durumun olmaz.bu kas yaptıran bir spor değil bırakınca kasların sönüp sarkmaz.callanetics kasları boyuna uzatıyor ve bu şekilde incelme sağlıyor.ama kas yapan egzersizler kası enine büyütüp şişirdiği için bırakıldığında hoş olmayan görüntüler oluşuyor.
Bir de istediğin ölçülere geldiğinde yada vakit sıkıntısı çektiğin zamanlar bırakmak yerine, 15 dk süren koruma programını yapmanı tavsiye derim.kaslarını çalıştırmış ve esnekliğini sıkılığını korumuş olursun.

1.5 yıldır yapıyorum ben callanı.uzun süre klasik callan sonrada super callan yaptım ama tabi superde ihtiyacım olmayan hareketleri çıkarıp kendime uyarlayarak yaptım.spora zamanım olmadığında koruma yaptım hep.şu an istediğim ölçülere ulaştığım için de 2 aydır tamamen korumaya geçtim.

Arkadaşlar ilk sayfada linkler de var, bu sporun ne olduğu da.

Ben buraya her açıp baktığımda link var mı veya nedir bu callanetics mesajları görüyorum. Hani bi gelişme mi var, faydalı bi bilgi mi var diye takip ediyor insan ama çoğu mesajda alt alta aynı şeyler yazılıp sorulmuş.
Kimse ilk sayfaya bakmıyo sanırım..

Baktım arkadasim ama çok karisik oldugu icin anlamadım video indir diuor bende beceremiyorum başka yerden direk acabilirmiym diye merak ettim caninizi siktiysam kusura bakmayin cevaplamak zorunda degilsiniz

Baktım arkadasim ama çok karisik oldugu icin anlamadım video indir diuor bende beceremiyorum başka yerden direk acabilirmiym diye merak ettim caninizi siktiysam kusura bakmayin cevaplamak zorunda degilsiniz

Yok sadece sizin için söylemedim önceki sayfalarda da çok fazla var bu durum. Ondan yazma ihtiyacı hissettim.

Onun dışında yeni başlıyorsanız, ilk sayfadaki CALLANETİCS BEGİNNİNG veya 10 saatte 10 yaş gençleş programını bi deneyebilirsiniz. İlk sayfadan indiriliyo olması lazım.

bende bikaç gündür arıyorum ama videolara ulaşamadım herkeste aynı sorun var sanırım.tamam ilk sayfada var ama videolar bozuk çalışmıyorr :/ elinde videolar bulunan biri bize ulaştırsa çok hoş olucak

Hangi Videoyu indirmeye çalıştığınızı ve nasıl bir sorunla karşılaştığınızı yazarsanız daha iyi yardımcı olabilirim.

özel mesaj kutunuzu boşaltırmısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…