Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

Çok teşekkür ederim Lotus,
özelden mail adresimi attım sana:)

Merhabalar..

Ben de callana başlamak istiyorum; fakat önce merak ettiğim şeyler var hanımlar..
Callan ile bacaklarını sıkılaştırabilen oldu mu aramızda?
Yoksa daha çok üst bölgenin forma girmesi ile mi memnun kaldınız?

Bugün 16. günümü yaptım ve bacaklarımda ve kalçamda toparlanmalar var üst bölgede sorunum yoktu ama ondada göbeğimin yavaş yavaş kaslandığını hissediyorum çok güzel bi duygu. Bence bir an önce başlamalısınız :)

Cevap verdiğin için teşekkür ederimm..
Başlangıç programını bitirip 1o saatte 1o yaş gençleş programına geçtin o halde öyle mi?

Cevap verdiğin için teşekkür ederimm..
Başlangıç programını bitirip 1o saatte 1o yaş gençleş programına geçtin o halde öyle mi?

Hayır direk 10 saatte 10 yaş gençleş ile başladım zaten daha öncedende sürekli yapıp yapıp bırakıyodum o yüzden çok zorlanmıyorum ama ilk defa böyle uzun süreli yapabildim inş hep böyle devam eder :)

1o saatte 1o yaş gençleş programı 1o gün sürmüyor mu?
İsteğe göre uzatıyorsunuz yani öyle mi? :44:

Hayır ismi yanıltmasın sizi. Hayatınız boyunca bile yapabilirsiniz

Peki en çok tavsiye edeceğiniz hızlı sonuç alabileceğim hangisi sizce bir öneriniz var mı?
Kondisyonum fena değildir, rahatlıkla öneride bulunabilirsiniz..
Onun dışında da sırayla gidecek olursam hangisini ne kadar yapmam mantıklı olur?
İlk sayfayı okudum ancak süre olarak tam bir zaman dilimi belirtilmemiş..

10 saatte 10 yaş gençleş yani klasik callaneticsle başlayın ordaki hareketleri rahatlıkla yapabileceğiniz seviyeye geldikten sonra süper callaneticse geçmeniz daha mantıklı olur yani süreyi kendiniz belirlemelisiniz bence

Selam arkadaslar. Insallah ben gunde 2 kere call yapsam etkisi 2kat olurmu?
Cevap veren nurten arkaşımız yaptı evet ama ciddi yüklenmiş olursun kaslarına en az 12 saat ara vermen gerekir ki kaslar dinlenip tamir etsin kendini ve yeni spora hazır olabilsin.çok acil durumlar söz konusu değilse yapmanı önermem.

kızlar merhaba

callan ın kaç adet videosu var?

ben sadece temel ilk kendinden bahsettiği ve egzersiz yaptıgı bir videoyu fi tarihte indirmiştim

10 yaş gençleştiren hangisi?

diğer videoları nerden bulabilirim_

Ilk sayfayı okursan tüm akılarına cevap bulabilirsin canım.bilşyorsunki her topikte konu ile ilgili açıklamalar ve varsa veriler linkler çoğunlukla orda olur.ilk sayfayı okuduktan sonra kafana birşey takılırsa sor yine, burdayım.

Son düzenleme:
Kızlar tüm linkler sağlam görünüyor kontrol ettim fakat sıkıntı yaşayan olursa 1-hangi videoda 2-nasıl bir sıkıntı yaşadığınızı ister burdan isterseniz de özel msj olarak bana mutlaka bildirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…