• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

Kızlar şimdi anladıgımı anlatayım beni düzeltin lütfeeen :)

Beginningle başlıyoruz. ( ama ben bu beginning videosunu sevemedim pilatesle bir süre forma girmeye çalışacağım )

10 saatte 10 yaş gençleş videosunu 10 gün arka arkaya yapıyoruz.

Sonra süper callana geçiyoruz.

Bunu halledebildiğimizde de Cardio ve Evolution ı dönüşümlü olarak haftanın 6 günü yapıp bir gün ara veriyoruz. 21 günlük program dediğiniz bu Cardio ve Evo. yu kapsayan program mı yani 3 hafta boyunca bunları mı yapıyoruz?

Araları okuyup bir şeyler kapmaya çalışıyorum da kusura bakmayın. Bazı arkadaşlar normal callan klasik callan falan demiş. Bu dedikleri 10 yaş gençleş videosu mu oluyor ??

Ölçülerimi yazıyorum :

Boy: 168
Kilo: 60
Bel: 73
Basen: 101
Göbek: 90
Bacak: 55

Ay ben de bu leslie ne diyorum çıldırıcaktım ya :)))) Saolasın valla iyimiş..

Mesela ben Callan yapmadan önce leslie ile 5 mil yürüyorum 2 gündür daha 5e tamamlayamadım ama yavaş yavaş artırıyorum. https://www.youtube.com/watch?v=ZEEOSE5dBo4
Diğer bölgesel hareketler:
25 min butt blaster basen için https://www.youtube.com/watch?v=7Q7L673i8OY
10 min ab work karın için https://www.youtube.com/watch?v=od0j4aNDGKM&list=TLxPA-mk6vMIo
mari winsor buns and thighs https://www.youtube.com/watch?v=CLv-l42x9tY
Nivea body dinamik sabahlar (ben bacak basen hareketlerini yapıyorum sadece tamamını da bulabilirsin) https://www.youtube.com/watch?v=-CD7YMHZjhk

Bunlar gibi ek egzersizler. Forumu biraz karıştırırsan daha birçok egzersiz görebilirsin ama vaktin yoksa ben 8 minlerden yapmanı tavsiye ederim ilk sayfada bulabilirsin ..(:

maşallah sende çok güzel vermişsin. bende kilom 82.5 dediğimde kimse dr um bile inanmadı. kilolu hamile kaldım korkuyodum ama çok şükür şimdilik bi sıkıntı yok.
Çok sevindim ayyüzlüm :34: kas ile yağ aynı şey değil işte o yüzden tebrik ederim seni doğumdan sonra callana bekleriz tatlım :34:

Kızlar yardıma ihtiyacım var.

Spor yaparken aşırı terlediğimden göğüslerimin arasında isilik oluşuyor. Ara ara da kuruluyorum sonra hemen duşumu

alıyorum halbuki.

Aynı durumu yaşayan var mı? Ne önerirsiniz?
Canım benim arkadaşım da aynı şeyi yaşıyordu spor öncesi pudra uygulamanı öneririm terini emer :34:

selam kızlar o partlar yüklenene kadar dublajlı olan videoyu yapıyorum Diğer yüklenecek videolarda aynı şekildemi
Tüm videoların içeriği ilk sayfada var canım :34:

Durum raporu;

Sabah Leslie 3 mil

Akşam 1 saat yürüyüş

ve şimdi klasik callan.

Ama moralim bozuk. Hal böyle olunca kendimi zorlaya zorlaya yapacağım.

Bu yüzden doğru düzgün bir şey de yiyemedim. Diyet için iyi bir şey bu tabi.

Bugün göğüslerimin toparlandığına ve sıkılaştığına şahit oldum. İnanılmaz bir şey.
Senin adına gelişmelerin için çok mutlu oluyorum :24:

nihayet bende callan a dün akşam 1/21 başladım. bu sıcaklarda çok zor geliyordu ama başlamak istiyordum hep.. bakalım ne kadar devam ettireceğim :)
sizleri okuyunca imreniyorum bravo kızlar istikrarınız süper :46::46:
Ecemus'cum hoşgeldin demiycem çünkü sen bu topiğin demirbaşı olmalısın :24:

neyse bos verin, onemli degildi zaten, kendim arastirir bulurum.
Tatlım görmedim mesajını ama bu egzersiz de kemik rahatsızlığına zarar vermez hatta iyileşme sürecine destek verir ama bu konuda doktora gitmeni öneririm :34:

Kızlar merhaba, bu başlığı yeni farkettim. Dünden beri okuyorum ve inanılmaz kıskandım. Ben dün ebru şallı ile pilatese başlma kararı almıştım ilk bölümden itibaren. Ama şu an bu daha hoşuma gitti. Videoları indiriyorum. Ebru şallıya bir süre devam edicem bayağıdır spor yapmıyorum. Açılmış olurum.

8 kilo da fazlam var son 1 senede aldım ve artık kıyafetlerime girememeye başladım. Moralim çok bozuldu. Kocaman bir g.t ve göbek. Ben ne yaptımmmmm:(
Canım hoşgeldin kilo da vermek istiyorsan klasik callan ile başlayıp sonrasında cardio ve evolution yapmanı öneririm :34: değişimine inanamadığın gün mesajını bekleriz :46:

kızlar merhaba :71:
benim bugün tam 21. günüm . ama o kadar sıkıldım ki anlatamam :50: bugünde yapıp bıraksam mı diyorum . super callan çok zor geldi bana yapamdım :26:
bi akıl verin bana :25:

diyette de 21. günüm 3 kilo verdim henüz . belim 3 kalçam 2 cm inceldi ama göğsümde ve bacaklarımda bişi yok :26:
hareketleri yapabiliyorum ama onlar gibi 100e kadar değil. çok yoruyor bazıları.
dışarda yürüyemediğim zamanlar callan üstüne leslie yapıyorum. onun dışında sayfanın başındaki 8dk lık videolardan hergün 1 yada 2 tane yapıyorum günlük 800 kalorinin üzerine de çıkmıyorum. bu kadar şeye sanki az veriyomuşum gibi :26:
Canım kilo ve boyun kaç? Birde yüm beslenme düzenini gözden geçir.cardio ve evolotuin callan senin için ideal :34:

Hahahhaha güldürdün beni canım ya :)) Şu 21 günlük programlarınızı pek anlamadım, 10 saatte 10 yaş gençleş, leslie falan filan ama kitaptan okicam bakalım. Zaten şimdilik bir süre pilates yapmak istiyorum sonra beginningle başlicam o zamana kadar aydınlanmış olurum biraz daha. fitness yapmaktan nefret ediyorum. Evimin altında spor salonu hiç sevmediğimden gitmiyorum. Kardiyo için çıkıp dışarda koşmayı denicem akşamları. Ekmeği kesemiyorum ama vücudum arıyo ya o mereti. :)
Canım 21 gün diye bi şart yok detaylı bilgiler için ilk sayfadaki mesajımı atlamadan okursan sorularına cevap bulursun :34:

cok kilolu insan icinde iyi mi peki zannetmiyorum. sanki yaglarin ustunu kas baglar? benim su an icin pek bilgim yok ama arastirayim, ingilizce kaynaklarin arasinda bir sey vardir:P erkek arkadasimi bir rejime baslatmak istiyorum da, pek isteksiz,

salt bilgi icin tesekkurler.
Canım yağın üstünü kas bağlamaz :34: kilolu biri klasik callan yaparsa kasları toparlanır ve incelme görülür ama kilo vermeden ciddi bi incelme olmaz kilo vermeye yönelik cardio callan var hem kilo verip hemde sıkılaşmayı sağlıyor :34:

Kızlar
2.5 kg vermısım 1 hafta da :) (bu hafta regldım ustelık )
sabah kalkar kalmaz 1 bardak ılık suya yarım cay bardagı ıngılız karbonatı koyup ıcıyorum (yarım sa sonra kahvaltı yapıyorum)
tıbetın 5 hareketını yapıyorum
yemek duzenım karataya göre ( ekmek -unlu -şekerli hiçbir şey yok)
gece yatarken karbonatımı aynı sekılde ıcıp yatıyorum

şimdilik çalışmıyorum işe başladıgımda daha programlı olacagım

callanetics te bugun tatıl gunum (6 /21 oldu) (hareketlerın hepsını tam sayısında bende yapamıyorum yapabıldıgımın 5 fazlasını yapmaya calısıyorum )
2 gundur 1 mile lesie yapıyorum (1 hafta sonra 2 mile cıkaracagım )
evde trambolınım var ondada 4 dak zıplıyorum (30 sn yavas-30 sn hızlı olarak 4 set metabolızmayı hızlandırıyor bunu trambolın olmadan da yapabılırsınız 30 sn normal yuruyun 30 sn yapabıldıgınız kadar hızlı yuruyun oldugunuz yerde yürüyerek de yapabılırsınız)

aksam 8 den sonra bırsey yemıyorum
su yu severım 3-4 lt buluyor (Antalya da cook terlenıyor :( )

bende sorun üst bölgede göbek karın maşallah 7 aylık gıbıyım :)
oralardan 3 er cm gıtmıs en cok buna sevındım
üst bacakta 2 cm ıncelme var

vermek ıstedıgım kılo 30 kılo ama ılk etapta kurban bayramına kadar 10-12 kg hedef koydum
sıgarayı bıraktım 1.5 yıl oluyor +10 fazlalık oradan geldı ama ıyıkı bırakmısım daha saglıklıyım

sızlerı hergun okuyorum hafta sonraları sızlere bılgılendırecegım

herkese kolay gelsınnn
Değişimin çok güzel canım azminin devamını dilerim :34:

selam kızlar callanetics e başlamıştım ama düzenli devam ettiremedim.
ben sadece yüzme yapıyorum haftada bir.
65 kiloyum boyum 1.60 ,1 yıl önce doğum yaptım. boyuma göre ideal kilom 55 sanırım, yani 10 kilo fazlam var.
ayrıca göbek kol ve bacaklarda fazlalıklar var. göğüslerimi de toparlamak istiyorum.

sizce günde 1 saat callanetics yeterli mi, zayıflamak sıkılaşmak ve şekle girmek için.
nivea vs başka hareketler de yazmışsınız bunların hepsine birden mi başlayayım

biri sırasını söylesin ,kafam çok karıştıııııııı:)
Canım ilk sayfadaki ilk mesajımı dikkatlice atlamadan okumalısın.kilo vermek için kardiyo spor şart bu yüzden cardio ve evolution callan yapabilirsin :34:

Kızlar günde en az 1 kez giriyorum topiğe sorularınıza mutlaka cevap vermeye çalışıyorum :34: gerçi burda sağolsun çok yardımsever callancılarımız var, endişelenmeyin, sorularınız cevapsız kalmaz :34: hepimize fit günler diliyorum öpüyorum :46::16:

Kızlar şimdi anladıgımı anlatayım beni düzeltin lütfeeen :)

Beginningle başlıyoruz. ( ama ben bu beginning videosunu sevemedim pilatesle bir süre forma girmeye çalışacağım )

10 saatte 10 yaş gençleş videosunu 10 gün arka arkaya yapıyoruz.

Sonra süper callana geçiyoruz.

Bunu halledebildiğimizde de Cardio ve Evolution ı dönüşümlü olarak haftanın 6 günü yapıp bir gün ara veriyoruz. 21 günlük program dediğiniz bu Cardio ve Evo. yu kapsayan program mı yani 3 hafta boyunca bunları mı yapıyoruz?

Araları okuyup bir şeyler kapmaya çalışıyorum da kusura bakmayın. Bazı arkadaşlar normal callan klasik callan falan demiş. Bu dedikleri 10 yaş gençleş videosu mu oluyor ??

Ölçülerimi yazıyorum :

Boy: 168
Kilo: 60
Bel: 73
Basen: 101
Göbek: 90
Bacak: 55

Öncelikle 21 gün diye bişey yok daha önceki topikte kızlar alışkanlık olsun diye 21 gpn yapma kararı almış.callanda sayı olmaz vücut ritmine göre program yükselir.
Beginning sevmiyorsan direk normal ve klasik callan diye adlandırdığımız 10 saatte 10 yaş gençleş videosu ile başlamalısın.10 gün yapıp sonrasında ihtiyacına göre diğer programlardan seçim yapmalısın.amacın vücudu şekle sokmak ve incelmekse super yada evolution doğru seçim. Ama aynı zamanda kilo vermeyi hedefliyorsan cardio ve evolutionu dönüşümlü yapmalısın.
İstediğin kiloya ve vücut ölçüsüne ulaştığında kitapta yer alan koruma programı ile formunu koruyabilirsin :34: yine kafana takılan birşey varsa yardımcı olurum :34:

Ohhh aydınlandım sonunda ya, teşekkür ederim.

Bayagı emek vermişsin o kadar video yüklemişsin bir de üşenmeden soruları cevaplıyorsun. Okumuştum senin anlattıgın hepsini tamam anladım ama bu 21 gün ne ola ki diyodum. Sen de bahsetmemiştin başta.

Bir de lesli falan geçiyo. Leslie yi de anladım sonunda :))

Çok teşekkür ederm tekrardan. İnşallah yeni ölçülerimi 2 haftaya buraya yazıcam.

Öncelikle 21 gün diye bişey yok daha önceki topikte kızlar alışkanlık olsun diye 21 gpn yapma kararı almış.callanda sayı olmaz vücut ritmine göre program yükselir.
Beginning sevmiyorsan direk normal ve klasik callan diye adlandırdığımız 10 saatte 10 yaş gençleş videosu ile başlamalısın.10 gün yapıp sonrasında ihtiyacına göre diğer programlardan seçim yapmalısın.amacın vücudu şekle sokmak ve incelmekse super yada evolution doğru seçim. Ama aynı zamanda kilo vermeyi hedefliyorsan cardio ve evolutionu dönüşümlü yapmalısın.
İstediğin kiloya ve vücut ölçüsüne ulaştığında kitapta yer alan koruma programı ile formunu koruyabilirsin :34: yine kafana takılan birşey varsa yardımcı olurum :34:

7 linki video açılsın da yapayım diye bekliyordum 6 gün bekledim sonuç hüsran türkçe dublajdaki hareketlerin yapılışını anlatıyormuş çıldıracaimm :2:

18 Ağustos Durum Raporu;

Bugün klasik callana ara verme, kasları dinlendirme günümdü.

O yüzden sabah 1 saat yürüyüş

Ardından cardio call

Öğle vakti yeni keşfettiğim Tiffany Rothe ile 2 kez 10ar dakikalık kardiyo. (Çok zor geldi ama bel bölgesi inceltme olayını youtubedan

izleyip yapın, anında etkisini gösteriyor. Hayret verici. Çok çeşitli eğlenceli kısa kısa egzersizleri var. Bugün bir ara boks da yaptım

galiba Tiffanyle =PP)

Akşam:2 saat yürüyüş.

Bugün tembellik mi etmişim ne. =p

Yarın sabah bomba gibi devam, burundan ter damlayana kadar fat burnings!!!!

İyi geceler.

7 linki video açılsın da yapayım diye bekliyordum 6 gün bekledim sonuç hüsran türkçe dublajdaki hareketlerin yapılışını anlatıyormuş çıldıracaimm :2:

Nasıl yani? Neden bekliyosun? Ne indirdin de ne çıktı daha açık anlatırsan çözeriz ;)

ben 85 kıloyum dıyetle beraber bu programı uygulamak ıstıyorum kalca basen var ben de yapmam gereken tum programları yazabılırmısınız acaba anlayamadım ben hangısını yapıcamı sasırdım dewamlı ewdeyım bu program ıcın uygunum yardımcı olan olursa cok sewınırım bı an once kılo verıp sıkılasmak ıstıorum eşimin dalga gecmelerınden sıkıldım ...

ben 85 kıloyum dıyetle beraber bu programı uygulamak ıstıyorum kalca basen var ben de yapmam gereken tum programları yazabılırmısınız acaba anlayamadım ben hangısını yapıcamı sasırdım dewamlı ewdeyım bu program ıcın uygunum yardımcı olan olursa cok sewınırım bı an once kılo verıp sıkılasmak ıstıorum eşimin dalga gecmelerınden sıkıldım ...

Aramıza hoşgeldiniz;

Callanetics'e hepimiz genellikle "10 saatte 10 yaş gençleş" videosu ile başlıyoruz. Tam bir saat sürüyor. Ben bu egzersizi her gece

yatmadan evvel yapıyorum. Eskiye nazaran daha sakin ve huzurlu uyuyorum. Bu egzersiz siz "artık çok kolay yapıyorum, hiç

yorulmuyorum" dediğiniz güne dek (ki tam bu aşama artık "süper callanetcs videosuna" başlayabileceğinizi gösterir), 6 günde 1 gün

ara vermek koşuluyla

yapılacak. Bu daha hızlı sıkılaşmak için önemli bir kural.

Ama bu egzersiz kilo vermek için yeterli değil. Kardiyo denilen egzersizler de yapmanız gerekmekte. Bunun için ben sabahları kahvaltı

sonrası bir gün Leslie 5 mil, bir gün Cardio Callanetics ilk 30 dakikalık bölümü yapıyorum. Tabii yediklerinize dikkat edip protein ağırlıklı

bol su içeren bir beslenme programı uygularsanız kısa sürede fit olacaksınız. Başka sporları zamanla siz de araştırır ve ihtiyacınıza

göre düzenlersiniz.

İlk sayfada Lotus'un yaptığı açıklamaları yeniden okumanızı öneririm.

Bol sporlu günler.

Aramıza hoşgeldiniz;

Callanetics'e hepimiz genellikle "10 saatte 10 yaş gençleş" videosu ile başlıyoruz. Tam bir saat sürüyor. Ben bu egzersizi her gece

yatmadan evvel yapıyorum. Eskiye nazaran daha sakin ve huzurlu uyuyorum. Bu egzersiz siz "artık çok kolay yapıyorum, hiç

yorulmuyorum" dediğiniz güne dek (ki tam bu aşama artık "süper callanetcs videosuna" başlayabileceğinizi gösterir), 6 günde 1 gün

ara vermek koşuluyla

yapılacak. Bu daha hızlı sıkılaşmak için önemli bir kural.

Ama bu egzersiz kilo vermek için yeterli değil. Kardiyo denilen egzersizler de yapmanız gerekmekte. Bunun için ben sabahları kahvaltı

sonrası bir gün Leslie 5 mil, bir gün Cardio Callanetics ilk 30 dakikalık bölümü yapıyorum. Tabii yediklerinize dikkat edip protein ağırlıklı

bol su içeren bir beslenme programı uygularsanız kısa sürede fit olacaksınız. Başka sporları zamanla siz de araştırır ve ihtiyacınıza

göre düzenlersiniz.

İlk sayfada Lotus'un yaptığı açıklamaları yeniden okumanızı öneririm.

Bol sporlu günler.

tesekkur ederım canım :) bakıcam hemen

Limonlu su ve ardından 1 saat açık hava yürüyüşü.

Vücudumu şaşırtayım deyip bugün yeme düzenimi tam tersine çevirdim.

klasik kahvaltı yerine "tavuk ciğer sote" yedim. =PPPP Yanına da çay.

Ardından hiç ara vermeden Leslie 5 mil.

Şu saat oldu hala acıkmadım.

İlk ara öğünümde 1 armut yedim. Saatler geçti hala tokum. 3 kuru kayısı ve 3 mürdüm eriği yedim. (Tatlı yiyesim var da =( )

Artık saat 7de bir salata yer ve yatmadan Callanımı yaparım.

Bugün regl öncesi moralsizlik ve halsizlik yaşıyorum. Esneme hareketleri yapmam lazım şimdi. İyi gelir sanırım.

Aramıza hoşgeldin.Serdemyavuz'cum güzel detaylı bi cevap vermiş. Onun da söylediği gibi ilk sayfayı okuman kafandaki soruları cevaplıycaktır yine de sormak istediğin birşey olursa biz burdayız :34:

Limonlu su ve ardından 1 saat açık hava yürüyüşü.

Vücudumu şaşırtayım deyip bugün yeme düzenimi tam tersine çevirdim.

klasik kahvaltı yerine "tavuk ciğer sote" yedim. =PPPP Yanına da çay.

Ardından hiç ara vermeden Leslie 5 mil.

Şu saat oldu hala acıkmadım.

İlk ara öğünümde 1 armut yedim. Saatler geçti hala tokum. 3 kuru kayısı ve 3 mürdüm eriği yedim. (Tatlı yiyesim var da =( )

Artık saat 7de bir salata yer ve yatmadan Callanımı yaparım.

Bugün regl öncesi moralsizlik ve halsizlik yaşıyorum. Esneme hareketleri yapmam lazım şimdi. İyi gelir sanırım.
Canın tatlı çektiğinde sütün içine biraz tarçın koyup tüketirsen tatlı isteğinin gittiğini göreceksin :34: programına ve azmine de hayranım çok iyi bi örneksin iyiki topiğimizdesin canım :16:

Aramıza hoşgeldin.Serdemyavuz'cum güzel detaylı bi cevap vermiş. Onun da söylediği gibi ilk sayfayı okuman kafandaki soruları cevaplıycaktır yine de sormak istediğin birşey olursa biz burdayız :34:

Canın tatlı çektiğinde sütün içine biraz tarçın koyup tüketirsen tatlı isteğinin gittiğini göreceksin :34: programına ve azmine de hayranım çok iyi bi örneksin iyiki topiğimizdesin canım :16:

cnım ben okudum ılk sayfalardakı programları ama cok karısık ben basenımı erıtmek ıstyorum kılo verme amaclı yapıcam sporu sıkılasmak ıcın degıl yanı anlayamadım okuduklarımıda hangı egzersızlerı yapıcam yardımcı olurmusun ?:5:

cnım ben okudum ılk sayfalardakı programları ama cok karısık ben basenımı erıtmek ıstyorum kılo verme amaclı yapıcam sporu sıkılasmak ıcın degıl yanı anlayamadım okuduklarımıda hangı egzersızlerı yapıcam yardımcı olurmusun ?:5:
Kilo vermeyi amaçlıyorsan cardio callanetics ve evolution callaneticsi dönüşümlü olarak yapmalısın.baseninde spor etkisini hızlandırmak için yine ilk sayfadaki 8 dklık basen için olan egzersizi de günlük sporuna ekleyebilirsin :34:

Herkese iyi geceler;

Callanetics yapıp yatmaya gitmeden önce dün Cnn-Türk'de izlediğim bir belgeselden bahsetmek istiyorum.

Muhakkak not edin ve yine yayınlanırsa yahut nette bulursanız izleyin!!!

"Kilo Vermek İçin Bilmeniz Gereken 10 Şey"

Kilolu, zayıf ama iç yağı yüksek insanlar üzerinde ve gıdalar üzerinde yapılan çok keyifli ve öğretici bir belgeseldi.

Önemli pek çok şeye değinildi.

- Proteinle ve süt ürünleri ağırlıklı beslenmek yağ yakımını artırıyor. Ama light olanları tercih etmek şartıyla.

- Metabolizmam yavaş ondan kiloluyum olayı tamamen bir efsane imiş. Böyle bir şey yokmuş.

- Yiyecekleri katı ve koyu bir çorba haline getirip yemek daha uzun süre tokluk hissi yaşatıyor.

- Gün içinde her anı spora dönüştürmek kişiye çok rahat kilo verdirir. Ayakta kitap okumak, Ayakta telle konuşmak, Merdiven inmek

çıkmak.

- Çok çeşitli açık büfelerin iştahı artırması gibi soframızda da çok fazla yiyecek olması aşırı yedirtiyor. Çok seçenek çok kalori. Bir

yahut en fazla iki çeşit yemek olmalı sofrada. Ve tabaklar küçülmeli.

- Kalori hesabı yapmak zorundaymışız!!!

- Vücut spor yaparken vücut daha az yağ yaksa da, bu işi düzenli hale getirdiğimizde spor sonrası gece uyurken bile yağ yakmaya

(hatta daha fazla) devam ediyormuş.

Belgeseli ne olur bulup izleyin. Hepsi bildiğimiz şeyler gibi görünse de çok bilgilendiriciydi.

Son olarak belgeselden bağımsız okuduğum bir makaleden öğrendiğime göre günde iki saatten fazla spor yapmak erken

yaşlandırırmış!!!

Öperim.

=)

Kilo vermeyi amaçlıyorsan cardio callanetics ve evolution callaneticsi dönüşümlü olarak yapmalısın.baseninde spor etkisini hızlandırmak için yine ilk sayfadaki 8 dklık basen için olan egzersizi de günlük sporuna ekleyebilirsin :34:

coookk tesekkur eddım cnım yarın dıyetle beraber baslıorum ınş:D

Back