Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

geçmiş olsun canım ya cidden nazara geldik bu kadar da olmaz bende dün spor yapamadım hatta dün gece ayaklarımın ağrısından uyuyamadım bugün daha iyi ama bugünde dinlencem hala sızlıyo hafiften(

1 saat yürüyüş + 5. callan tamamdır
akşama da basen ve karın hareketlerini yapıcam link verebiliyosak paylaşabilirim bayanlar

Karın şişmesi ile ilgili bir şikayeti (hatta herhangi bir şikayeti =P) ilk kez duydum.

Başka bir şeyden dolayı olabilir mi? Ödem sorunu için yeşil çay öneririm.

Callan yapmayı bırakınca ablan şişlik inecek mi acaba? Bilgilendirmeyi unutma bizleri.

geçmiş olsun canım ya cidden nazara geldik bu kadar da olmaz bende dün spor yapamadım hatta dün gece ayaklarımın ağrısından uyuyamadım bugün daha iyi ama bugünde dinlencem hala sızlıyo hafiften(

Canım sabah Leslie yaptım ben de. Ama ayakkabılı olduğum halde 2,5 mile yaklaşmıştım ki sol topuğum sızlamaya başladı ve aklıma senin

durumun gelince hemen bıraktım.

Acaba yere çok mu vuruyoruz ayakları??? İnsan durduğu yerde yürüyünce nasıl basacağını da bilemiyor. Yarın Leslie'ye ara verip

cardio call yapacağım bakalım.

Tekrar geçmiş olsun. Muck.

Durum raporu;

Sabah:Leslie 2,5 mil.

Öğle:1 saat sokak yürüyüşü

Akşam: klasik call (terlerim sızarkene yazıyorum bu satırları =P)

Gece: 55 squat (bu plan aşamasında ama elbette yapılacak!!!)

Şimdiden 2,5 lt su içtim. Protein ağırlıklı, yeşil çaylı beslendim.

Tatilde sadece 600 gr almışım. Tabi iki gün bol su ve sporla atıverdim diğerlerini.

Tartı yarın-öbür gün bayram öncesi konumuna döner.

Herkese bol sporlu günler.

Öperim.

sağol cnm leslide bence ayakkabı çok önemli yumuşak tabanlı spor ayakkabı giymek lazım.bende üşendim bide bağcıklı oluyolar ya çözülür bağcıkları uğraşamam diye sert tabanlı rahat bi ayakkabım vardı onu giydim:Stabanıda inceydi zaten o yzüden oldu bence.seninki de ayakkabıdan olabilir.bide ben yaparken anlamadm duşa girdim çıktım sora basamadım üstüne(
bide kilonunda etkisi var bence zaten normal bile dursak fazla kilodan bi baskı var bide vuruyoruz devamlı ayaklarımızı ister istemez etkilendi demek ki..iyi yapmışsın cnm aman dikkat et çok feci bişey..şimdi ağrısı var tbi ama düne göre çok daha iyi o yüzden yarın callana başlicam.belki leslie yapmam dans tarzı videolardan yaparım kardiyo olsun diye soğudum leslie den

öyle yaptım bende bir gün birini yükledim 2.gün diğerini Ayrıca bir yükleince açılmıyor 2yi istiyor 2yi yükleyince 3 ü istiyor
Canım tüm partları indirmeden açamazsın.ilk sayfada indirme işleminin nasıl yapılacağını detaylıca yazdım madde madde.maddelerden biri de buydu.yani indirmek istediğin videoya ait tüm partları indirdikten sonra videoyu açabilirsin.ayrıca yükleme için bekletme yapıyorsa modemini açıp kapatırsan yeni yükleme yapabilirsin.

Canım şişmeden kastı göbeğin toparlanmasıdır.callanetics de göbek önce toparlayıp sonra küçülüyor.

Bu arada süpersin azmini kutlarım çok sıkı bi callancı oldun

Dans olayında da bir "zumba" çılgınlığı var. Yine spor sayfalarında var. Bak bakalım belki sen beğenirsin. Bana çok genç işi göründüydü.

=PPPP

Bu arada süpersin azmini kutlarım çok sıkı bi callancı oldun [/QUOTE]

Lotuscuğum spora tekrar başladığımda senin hemen yorumda bulunman ve yönlendirmen de çok etkili oldu bende.

Eskisi gibi bir-iki güne bırakabilirdim belki.

Destek çok önemli bir şey.

Ben de bunu kendime düstur edindim ve elimden geldiğince herkese yorum yapmaya çalışıyorum.

Callan videolarını bir araya toplaman, sayfalar dolusu yorum ve destek için teşekkürler.

=))

Az önce tartıda "78.7"yi gördüm. =))))))))))))))))

Paylaşmadan durabilir miyim?

Hayırrrr. =))))))))))))

Bu çılgın bir şey. Delicesine mükemmel bir şey. =)))))))))))))

Bir kaç gün bekleyip çizelgeme öyle yansıtacağım.

Yaşasın irade, yaşasın spor.

Öperim.

=)))

günaydın dün yapamadım ama başa dönmedim azmim kırılmasın diye

sabahın köründe kalkıp yaptım 3/21 tamamdır

bu sıcakta nasıl becerdim bilmiyorum ama çok fena grip oldum çok halsizdım ama yınede hadi kalk 3. gün callnında tamamla dedim ve dün akşam 3. günüde tamamladım kızlar :) 4. gün bu akşam inşallah :) nergisultan :) inşallah uzun süre devamında getirebiliriz:)

Yürekten Amin diyorum,ay hadi inşaallah.Dün 3.callı yaparken hani hepsi de müthiş esniyorlar ya nasıl istedim nasıl hayal ettim anlatamam onlar gibi esneyebilmeyi,şimdilik mümkünatı yok farkındayım,bi de ben karın egzersizlerinde maalesef dayanamıyorum başım bi dönüyo acıyo gibi oluyo anlayamadım tam olarak ne olduğunu ama zamanla olucak inandım buna :) Darısı herkese olsun ne diyim

Bu arada çoook geçmiş olsun,çok takdir ettim seni bu hasta halinle üşenmeyip kalkman,helal olsun vallahi

sakatlanan arkadaşlara geçmiş olsun,dikkat edin kızlar,kendinizi fazla zorlamayın.

bayramdan önce call.ımı ne kadar düzenli yapıyordum,bayramdı,gezmeydi derken yapamadım call:26:önüümüzdeki hafta tatile gideceğiz orada yapabilirim inş.
buraya daha önce yazmıştım doğumdan sonra içine giremediğim pantolonlar var 10. calldan sonra onları deneyeceğim diye ve şuan üzerimde o içine giremediğim pantolon var giyindim oturuyorum evin içinde ,eşim gelse bir yere mi gidiyoruz diyecek
tabi pantolon hala sıkı ama kapandı eğer call.ı ihmal etmeyip güzelce yapsaydım daha rahat olabilirdi bu pantolon.bu arada hamile kalmadan önce 66kg.dim şuan 72kg.yim,arada 6 kg var ama pantolona sığdım,buda gösteriyorki call bizi sıkılaştırıyor.
bugün 11. callımı yapıp yazarım. hepimize kolay gelsin

Durum raporu;

Tüm gün spor yapmak istiyorum.

Dün canım bir şeye sıkıldı deyu kendimi sabah "cardio call"a

ardından Leslie'nin en hızlı yürüme olayında 2 mile vurdum.

Bir ara da dışarı çıkıp 1 saat yürüdüm.

1 Eylül'de sınavım var ve onun stresini sporla atmaya çalışıyorum sanırım.

Dualarınızda beni de ekleyin olur mu?

Bu arada kendime dikkat ettim ki evet, dün bahsettiğimiz göbek ve çevresindeki şiş görüntü bende de var.

Ben hala gitmeyen şişmanlığım sanıyordum ki değil, değil, değilmiş.

Yanlarım da varmış gibi duruyor. Ama aslında yok.

Yani pubik bölgesinden başlayıp yanlarım, mideme kadar kalın duruyor. Bakalım ne zaman incelecek. Paylaşacağım.

Midem ise kayboldu. Sadece aşırı yersem çıkıyor.

Güzel şeyler bunlar. =))) Zayıflamak, fit olmak gibisi yok.

Bugün yürüyüşe çıktığımda tüm sokak bana bakıyordu. Dimdik yürüyorum. Kollar yanda ama eskisi gibi savruk sallanmıyorlar.

Kendime hakim bir şekilde yürüyorum ve bu kendiliğinden. Vallahi durumum bu kızlar ya.

Maşallah deyin bana. Bu duyguyu çok özlemişim.

Öperim. =))))))))))))))))))))))))))

Geçmiş olsun.

Bol limonlu-ballı ılık suyunu iç.

Ardından bi Cardio call yap. Terleyince gribi de atarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…