• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

İsiliğin en iyi yolu denizdir Denize girme şansın varsa kaçırma
Yok ise tuzlu su yap banyoda

iyileşince Koltuk altı ıcın rolon kullanıyorsan spordan önce sorunlu bölgeye sür banyoda yıkarsın ama ben hiç denemedim
cevremdekı kilosu üst bacaklarda olan birbirine sürtmesi sonucu olusan kızarıklıgı önlemek için rolon kullanıyorlardı aklıma geldi

not: ben Antalya da yaşıyorum isilik kızarıklık gibi terden kaynaklı her sıkıntıyı iyi bilirim :) geçmiş olsun...

Çok teşekkür ederim canım.

Tuzlu suyu deneyeceğim hemen. Maalesef denize girme imkanım yok. =((

Benim nokta nokta çıkıyor ve sonra leke halinde yayılıyor bu can sıkıcı şeyler.

Kızarıklık geçerse roll-on olayına da başlarım.

Durum raporu;

Sabah Leslie 3 mil

Akşam 1 saat yürüyüş

ve şimdi klasik callan.

Ama moralim bozuk. Hal böyle olunca kendimi zorlaya zorlaya yapacağım.

Bu yüzden doğru düzgün bir şey de yiyemedim. Diyet için iyi bir şey bu tabi.

Bugün göğüslerimin toparlandığına ve sıkılaştığına şahit oldum. İnanılmaz bir şey.

Leslie ile 5 mil (4 milini yapabildim sadece terden öldümmm!! :9:9) ve 7. callan bitti :42::42:
Akşama da 25 min butt ve mari winsor yapıcam inşallah :46:

Bi de ben leslie yi yaparken lahana yağı sürdüm bacaklarıma bugün streç filmle sardım çok terletiyor ama kayıyo aşağıya streçle sarmasam da etkisi olur mu acaba bileniniz var mı ??

slm kızlar maşallah herkes devam ediyor call yapmaya. ben sporu bırakalı buraya hiç gelmiyorum. ama size bişe diyeyimmi şu an yaklaşık 6 buçuk aylık hamileyim ama sadece bir kilo aldım ve bunu tamamen hamilelik öncesi yaptığım egzersizlere borçluyum. inanın tehlikeli geçmese gebeliğim devam edecem egzersizlere:1: eşim maşallah hiç kilo almadın hatta verdin sanki diyo. bilmiyorum doğumdan sonra görecez diyorum. herkese bol egzersizli günler diliyorum.
donuk pudracım evlendinmi sen allah mutlu etsin inşallah.
lotuscum sen nasılsın devam ediyomusun call yapmaya. yoksa sende benim gibi askıya alanlardanmısın?
hülymmm çok geçmiş olsun umarım sağlığına kavuşmuşsundur

Teşekkürederim kavuştum sayılır oksürük başladı sadece biraz oda gecer bugün yarın inşallah :-)

Durum raporu;

Sabah Leslie 3 mil

Akşam 1 saat yürüyüş

ve şimdi klasik callan.

Ama moralim bozuk. Hal böyle olunca kendimi zorlaya zorlaya yapacağım.

Bu yüzden doğru düzgün bir şey de yiyemedim. Diyet için iyi bir şey bu tabi.

Bugün göğüslerimin toparlandığına ve sıkılaştığına şahit oldum. İnanılmaz bir şey.

Serdemcım toparlanma ve sıkılasma callandakı karın hareketlerının faydası mı kılo verdıkten sonra cok yumusadı gogüslerım sıkılassın sertlessın ıstıyorum bende

Bu arada 5.gün callanım da dün aksam ıtıbarıyle tamamdır bugün bana izın pazar günü dısarda oluyorum callana vakıt kalmıyo malesef o yüzden bır günlük dinlenmeyı pazar günlerı yapıyorum pazartesi 6.gün devam insallah:-)

nihayet bende callan a dün akşam 1/21 başladım. bu sıcaklarda çok zor geliyordu ama başlamak istiyordum hep.. bakalım ne kadar devam ettireceğim :)
sizleri okuyunca imreniyorum bravo kızlar istikrarınız süper :46::46:

Dukandan sonra kemiklerim yumusamis gibi geliyor.

Callan kemikleri guclendirir mi?

Guclendirirse dukan sirasinda mi yapmam lazimdi, yoksa sonradan yapsamda faydali olur mu?

neyse bos verin, onemli degildi zaten, kendim arastirir bulurum.

Son düzenleme:
Kızlar merhaba, bu başlığı yeni farkettim. Dünden beri okuyorum ve inanılmaz kıskandım. Ben dün ebru şallı ile pilatese başlma kararı almıştım ilk bölümden itibaren. Ama şu an bu daha hoşuma gitti. Videoları indiriyorum. Ebru şallıya bir süre devam edicem bayağıdır spor yapmıyorum. Açılmış olurum.

8 kilo da fazlam var son 1 senede aldım ve artık kıyafetlerime girememeye başladım. Moralim çok bozuldu. Kocaman bir g.t ve göbek. Ben ne yaptımmmmm:(

Kemikleri güçlendirmez de kasları güçlendirdiği için üzerlerine binen yükü azaltır diye düşünüyorum. Kemikleri güçlendirmek için besin takviyesi alabilirsin tam bilgim yok ama..

Dukanla aynı anda egzersizi yapmak bence daha iyi olur :)

Serdemcım toparlanma ve sıkılasma callandakı karın hareketlerının faydası mı kılo verdıkten sonra cok yumusadı gogüslerım sıkılassın sertlessın ıstıyorum bende

Benim haziran ayı başlarında göğüslerim sarkmış ve pörsümüş bir haldeydi. Düzensiz kilo alıp vermeler sonucu mahvolmuşlardı.

O günden beri;

1. Banyoda önce sıcak/ılık yıkanıyorum ardından suyu buza döndürüp boynumdan başlayıp göğüslerime ve alışınca tüm vücuduma

tutuyorum. Sırt ve üst göğüs bölgesine tutmak çok önemli, çünkü oralar sıkılaşırsa göğüs yukarı kalkıyor.

2. Bir İran filminde görmüştüm. Yaşlı ninelerin hepsinin taş gibi göğüsleri vardı. Sırları buz sürmekmiş. Ben de buz küplerinden birer

tane göğsümde eriyene kadar gezdiriyorum. Ama dikkat edilmesi gerek buz yakabiliyor ve kızartabiliyor. Vücudun çok sıcaksa (yaz

ayları malum) buzdolabı poşetlerine koy, ağzını sık öyle sürmeye başla. Alışınca sorun kalmıyor. Her zaman yapamıyorum ama haftada

en az 3 kere sürerim.

3. Duş jeli, nemlendiricili sabun, sıkılaştırıcı krem, nemlendirici krem vs. vs. hepsini kaldır at. 3 ay kadar önce kulübün güzellik sırları

sayfalarından birinde göğüs sıkılaşması için "beyaz sabun" mucizesi diye bir şey okumuştum. Banyoda göğüslere, bildiğin beyaz kalıp

Hacı Şakir sabunu ile dairesel hareketlerle, hafif bastırarak masaj yapacaksın. Etrafında her iki yöne döndür yani. Tüm vücudunu da

-yine sırt ve göğüs üstü bölge en önemlisi- beyaz sabunla yıka. Bir hafta kuruluk çekebilirsin ama sonra ten alışıyor ve çok da güzel

ve sıkı oluyor. Cildi kurutur da ondan diyebilirsiniz ama ilk başlarda evet kurutsa da zamanla alışıyorsunuz. Hele o duş jelleri yok mu!!!

Asla bir daha evime sokmam. Sadece köpürüyor ve güzel kokuyor diye alınıyor. Kim ne derse desin başka hiç bir fonksiyonu yok.

Vücudu yumuşatıyor, pelte gibi.

Benim annem 65 yaşında saçına dahil beyaz sabun kullanır. Saçlarında beyazları yaşıtlarına göre az. Vücudunda selülitin çatlağın

esamesi yok. Teyzelerim, halalarım, ninelerim de aynı şekildeler.

4. Bol su içmek. Ben günde 3 litreyi tuttum galiba. İlk başlarda 1,5 lt bile içerken hemen tuvalete koşardım. Sanırım idrar yollarımda

iltihap vardı. Şimdi bu kadar su içmeme rağmen makul seviyede tuvalete taşınıyorum.

5. Beslenmeye dikkat. Ten için "e" ve "a" vitamini almalıyız. Bu kadar yazdın uyguluyor musun dersen. Gerçekten elimden geldiğince,

tüm irademi zorlayarak uyguluyorum. Çünkü sınavlardan ve aşk olaylarından son 3 yılda bedenimde inanılmaz tahribata yol açtım.

Aşırı alkol ve sigara kullanırdım. Kilolarım ve dolayısıyla sarkmalar, çatlaklar, selülitler yerleştikçe yerleşti. Zaten çocukken de

kiloluydum. Üzüntülü anlarımda hemen yemeğe saldırırdım. Şimdi sigarayı bıraktım. Allaha şükür neredeyse 1 yıl olacak. Şimdi

tiksiniyorum.

Bırakma sürecinde daha da kilo aldım ama mayıs ve haziran benim miladım oldu. Yeme konusunda gayet dikkatliyim. Fazla yersem

hemen spora vuruyorum kendimi. Ama moralimi de düşürmüyorum. Arada kaçamak herkesin hakkıdır.

6. En son ve aslında en önemli olay geliyor. Sadece göğüs için değil tüm vücut için mucizenin adıdır callanetics.

Yolda gördüğüm kilolu insanlara dahi nazikçe salık veriyorum. Her yerde yaymaya çalışıyorum. Çünkü ne kadar çok olursak

kilolu insanlar bunun kader olmadığını anlarlar. Ve daha çok kişinin bu sayfaya gelmesi bizim için de ekstra motivasyon.

Ben gün boyu defalarca, azmim kırıldığında açık bakıyorum sayfaya. Çok faydası oluyor, herkese teşekkürler.

Benim de daha yolum çok. Ama başarı öykümü yazmadan bırakmaya niyetim yok!!!

Benim göğüsler işte böyle böyle kendine geldi. Artık kalem durmuyor altında. İkide bir elleyesim geliyor. Ahahahahahahah =PPP

Çok uzun yazdım, bağışla. Konuşasım, anlatasım varmış.

Öperim.

=)

selam kızlar o partlar yüklenene kadar dublajlı olan videoyu yapıyorum Diğer yüklenecek videolarda aynı şekildemi

Cardio call ve süper call ne yazik ki dublajsız. Süper call bildiğin klasik call hareketlerinin biraz daha güçlendirilmişi.

Cardio call zaten bakarak kolaylıkla yapılıyor. Tabi ilk bölümü için konuşuyorum. İkinci yarıyı beğenmediğimden yapmadım.

Canım hakkını helal et. Görmemişim yoksa call sorularına uça koştura cevap veririm. Herkes yardımseverdir sayfada.

Elbette kemikler güçleniyor. Kaslar ise daha da güçleniyor. Eğer ciddi bir kemik kaybından korkun varsa doktora gidip ölçüm yaptır

bence.

Yaşına göre normal düzeyde mi? Yoksa Allah korusun spor yaparken ya çatlatırsan kemiklerini?

Callan Teyzemiz skolyoz hastasıyken kendini bu egzersizlerle düzeltmiş ama Dukan diyeti

tahribatından o devirlerde elbette haberdar değildi.

Doktora git, ölçüm sonucuna göre beslenmeni yeniden şekillendirir ve egzersize başlarsın.

kızlar merhaba :71:
benim bugün tam 21. günüm . ama o kadar sıkıldım ki anlatamam :50: bugünde yapıp bıraksam mı diyorum . super callan çok zor geldi bana yapamdım :26:
bi akıl verin bana :25:

Kızlar merhaba, bu başlığı yeni farkettim. Dünden beri okuyorum ve inanılmaz kıskandım. Ben dün ebru şallı ile pilatese başlma kararı almıştım ilk bölümden itibaren. Ama şu an bu daha hoşuma gitti. Videoları indiriyorum. Ebru şallıya bir süre devam edicem bayağıdır spor yapmıyorum. Açılmış olurum.

8 kilo da fazlam var son 1 senede aldım ve artık kıyafetlerime girememeye başladım. Moralim çok bozuldu. Kocaman bir g.t ve göbek. Ben ne yaptımmmmm:(

Ehehehehehehe koca totolular kulübüne hoş geldin.

=)))))))))))))))

Azimli olursan kısa bir zamanda eritirsin.

Bol cardio sporları, burnundan ter damlamadan olmaz ama!!!

Callanetics egzersizi

Bol su

Az kalorili bol proteinli beslenme.

Sonuç: Bir bakmışsın kısa bir zaman sonra bir gün mesajın sonunda artık, ağlama değil gülücük işareti vermek

=)))))))))))

benim bugün tam 21. günüm . ama o kadar sıkıldım ki anlatamam :50: bugünde yapıp bıraksam mı diyorum . super callan çok zor geldi bana yapamdım :26:

Callaneticsi 21 gün yapmak bir efsane söylem haline geldi, gidiyor. Ben kitabını okudum ve sürekli ömrün boyunca en azından koruma

programıyla devam edilmesi gereken bir egzersiz.

Faydasını gördüysen ki görmemen imkansız acaba neden sıkıldın?

Diyet de yapıyorsan az şekerli beslenmek arada moral bozukluğuna hele pms döneminde isen karamsarlık ve sıkılganlık yapabilir.

Bunu bir düşün.

Sonra faydasını görüyorsan bırakmamalısın tatlım ya. Klasik callaneticsin tüm hareketlerini tam doğru yapabiliyor muydun da Süper

calla geçtin?

callan teyze video başında uyarıyor, klasiği doğru dürüst yapamıyorsanız bu videoya

başlamayın diyor.

Sabah güne enerjik başlamak için başka bir spora başla. Spor, egzersiz sayfalarında neler neler var.

Call olayını da iki günde bir yap bakalım.

Bırakacaksan da eğer sıkılaşma sorunun varsa sıkılaştırıcı bir spor ya da egzersize geçmeyi de deneyebilirsin.

Son düzenleme:

Evolution yada cardio call yapmayı denesen?? :26:
Onların süperden biraz daha kolay olduğu söyleniyor..

Callaneticsi 21 gün yapmak bir efsane söylem haline geldi, gidiyor. Ben kitabını okudum ve sürekli ömrün boyunca en azından koruma

programıyla devam edilmesi gereken bir egzersiz.

Faydasını gördüysen ki görmemen imkansız acaba neden sıkıldın?

Diyet de yapıyorsan az şekerli beslenmek arada moral bozukluğuna hele pms döneminde isen karamsarlık ve sıkılganlık yapabilir.

Bunu bir düşün.

Sonra faydasını görüyorsan bırakmamalısın tatlım ya. Klasik callaneticsin tüm hareketlerini tam doğru yapabiliyor muydun da Süper

calla geçtin?

callan teyze video başında uyarıyor, klasiği doğru dürüst yapamıyorsanız bu videoya

başlamayın diyor.

Sabah güne enerjik başlamak için başka bir spora başla. Spor, egzersiz sayfalarında neler neler var.

Call olayını da iki günde bir yap bakalım.

Bırakacaksan da eğer sıkılaşma sorunun varsa sıkılaştırıcı bir spor ya da egzersize geçmeyi de deneyebilirsin.

diyette de 21. günüm 3 kilo verdim henüz . belim 3 kalçam 2 cm inceldi ama göğsümde ve bacaklarımda bişi yok :26:
hareketleri yapabiliyorum ama onlar gibi 100e kadar değil. çok yoruyor bazıları.
dışarda yürüyemediğim zamanlar callan üstüne leslie yapıyorum. onun dışında sayfanın başındaki 8dk lık videolardan hergün 1 yada 2 tane yapıyorum günlük 800 kalorinin üzerine de çıkmıyorum. bu kadar şeye sanki az veriyomuşum gibi :26:

cardio indirdim ama yapmadım hiç :50:

Evolution denedin mi peki ? Ya da sorunlu bölgen neresi ise oraya yoğunlaşacak egzersizler çalış ama vücudun alışmışken bırakma derim ben başlarda zorlanırsın alıştıkça kolay gelir..

Benimde kalkıp leslie yapmam lazım ama lanet üşengeçliğim tuttu yine oturdum kaldım pcnin başına :52::9:

Back