• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

Geçmiş olsun.

Bol limonlu-ballı ılık suyunu iç.

Ardından bi Cardio call yap. Terleyince gribi de atarsın.

Hahah:9: Callan Teyze her derde deva :52::1::1::1::9::9:

Durum raporu;

Tüm gün spor yapmak istiyorum.

Dün canım bir şeye sıkıldı deyu kendimi sabah "cardio call"a

ardından Leslie'nin en hızlı yürüme olayında 2 mile vurdum.

Bir ara da dışarı çıkıp 1 saat yürüdüm.

1 Eylül'de sınavım var ve onun stresini sporla atmaya çalışıyorum sanırım.

Dualarınızda beni de ekleyin olur mu?

Bu arada kendime dikkat ettim ki evet, dün bahsettiğimiz göbek ve çevresindeki şiş görüntü bende de var.

Ben hala gitmeyen şişmanlığım sanıyordum ki değil, değil, değilmiş.

Yanlarım da varmış gibi duruyor. Ama aslında yok.

Yani pubik bölgesinden başlayıp yanlarım, mideme kadar kalın duruyor. Bakalım ne zaman incelecek. Paylaşacağım.

Midem ise kayboldu. Sadece aşırı yersem çıkıyor.

Güzel şeyler bunlar. =))) Zayıflamak, fit olmak gibisi yok.

Bugün yürüyüşe çıktığımda tüm sokak bana bakıyordu. Dimdik yürüyorum. Kollar yanda ama eskisi gibi savruk sallanmıyorlar.

Kendime hakim bir şekilde yürüyorum ve bu kendiliğinden. Vallahi durumum bu kızlar ya.

Maşallah deyin bana. Bu duyguyu çok özlemişim.

Öperim. =))))))))))))))))))))))))))

41 kere maşallah canım :nazar: Sayende Leslie'yi öğrendim walk at home kesinlikle benim için:52::52: çok teşekkür ederimm...bi insan bu kadar mı üşengeç olur evden çıkmaya ya:9::9::9:
Sınavınını umarım dilediğin gibi geçer canım Allah zihin açıklığı versinn:16:

Eveet bir gün daha bitti..:46:
6. callan , 25 min butt blaster ve mari winsor buns&thighs yaptım bugün :42::42:
Yarın sabah Leslie ile 5 mile de başlıyorum inşallah :21: :8:
Arkadaş dediğim insanların bile basenlerim ve bacaklarımla dalga geçmesi sinirlerimi bozuyo bir an önce gitsin istiyorum fazlalıklarım:5:
25 Minn Butt Blaster sanırım burada verilmemişti:26: Hareketlerin çoğu bilindik ama tekrar sayısı fazla olduğu için yararı olacağını düşünüyorum çoookk yakıyo :52::32::1:
Sağlıklı günler...:3::3:

ne zormuş bu callan hiç bir spor beni bu kadar terletmemişti ve hareketlerin çoğunuda yapamadım demekki bu yüzden etkili hadi bakalım devamınıda getirirsem güzel olacak:) :27:

Lotuscuğum spora tekrar başladığımda senin hemen yorumda bulunman ve yönlendirmen de çok etkili oldu bende.

Eskisi gibi bir-iki güne bırakabilirdim belki.

Destek çok önemli bir şey.

Ben de bunu kendime düstur edindim ve elimden geldiğince herkese yorum yapmaya çalışıyorum.

Callan videolarını bir araya toplaman, sayfalar dolusu yorum ve destek için teşekkürler.

=))
Rica ederim kuzum :34: işinize yarayıp buraya olumlu sonuçlarla dönmeniz benim için büyük mutluluk :16::16::16:

Az önce tartıda "78.7"yi gördüm. =))))))))))))))))

Paylaşmadan durabilir miyim?

Hayırrrr. =))))))))))))

Bu çılgın bir şey. Delicesine mükemmel bir şey. =)))))))))))))

Bir kaç gün bekleyip çizelgeme öyle yansıtacağım.

Yaşasın irade, yaşasın spor.

Öperim.

=)))
Bak ne güzel kilolar gidiyo :24::24::24:

günaydın dün yapamadım ama başa dönmedim azmim kırılmasın diye :63:

sabahın köründe kalkıp yaptım 3/21 tamamdır :8:
İşte bu donuk pudracım!!! sen Sadık bi callancısın :34:

sakatlanan arkadaşlara geçmiş olsun,dikkat edin kızlar,kendinizi fazla zorlamayın.

bayramdan önce call.ımı ne kadar düzenli yapıyordum,bayramdı,gezmeydi derken yapamadım call:26:önüümüzdeki hafta tatile gideceğiz orada yapabilirim inş.
buraya daha önce yazmıştım doğumdan sonra içine giremediğim pantolonlar var 10. calldan sonra onları deneyeceğim diye ve şuan üzerimde o içine giremediğim pantolon var:52: giyindim oturuyorum evin içinde ,eşim gelse bir yere mi gidiyoruz diyecek :9:
tabi pantolon hala sıkı ama kapandı eğer call.ı ihmal etmeyip güzelce yapsaydım daha rahat olabilirdi bu pantolon.bu arada hamile kalmadan önce 66kg.dim şuan 72kg.yim,arada 6 kg var ama pantolona sığdım,buda gösteriyorki call bizi sıkılaştırıyor.
bugün 11. callımı yapıp yazarım. hepimize kolay gelsin
Çok ama çok sevindim :34: lütfen tatilde en azından koruma yap 15 dk ayırsan yeter.vücudun esnekliğini kaybetmesin :34:

Durum raporu;

Tüm gün spor yapmak istiyorum.

Dün canım bir şeye sıkıldı deyu kendimi sabah "cardio call"a

ardından Leslie'nin en hızlı yürüme olayında 2 mile vurdum.

Bir ara da dışarı çıkıp 1 saat yürüdüm.

1 Eylül'de sınavım var ve onun stresini sporla atmaya çalışıyorum sanırım.

Dualarınızda beni de ekleyin olur mu?

Bu arada kendime dikkat ettim ki evet, dün bahsettiğimiz göbek ve çevresindeki şiş görüntü bende de var.

Ben hala gitmeyen şişmanlığım sanıyordum ki değil, değil, değilmiş.

Yanlarım da varmış gibi duruyor. Ama aslında yok.

Yani pubik bölgesinden başlayıp yanlarım, mideme kadar kalın duruyor. Bakalım ne zaman incelecek. Paylaşacağım.

Midem ise kayboldu. Sadece aşırı yersem çıkıyor.

Güzel şeyler bunlar. =))) Zayıflamak, fit olmak gibisi yok.

Bugün yürüyüşe çıktığımda tüm sokak bana bakıyordu. Dimdik yürüyorum. Kollar yanda ama eskisi gibi savruk sallanmıyorlar.

Kendime hakim bir şekilde yürüyorum ve bu kendiliğinden. Vallahi durumum bu kızlar ya.

Maşallah deyin bana. Bu duyguyu çok özlemişim.

Öperim. =))))))))))))))))))))))))))
Maşallah canım :nazar::nazar::nazar: Vallahi ne güzel senin bu güzel ve topiğimizi canlandıran mesajlarına cevap vermek :46: yürüyüşünün değişmesi düzelmesi muhtesem :34: dediğin gibi önce pubik bölgen toparlanıp karnın düzleşicek inşallah.
Bu arada sınavın için çok stres yapma :34: dua edicem senin için.bir de sende sınavının iyi geçmesini niyet edip 339 defa ''La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin'' duasını oku.Hz.Yunus'un duasıdır bu :34:

Eveet bir gün daha bitti..:46:
6. callan , 25 min butt blaster ve mari winsor buns&thighs yaptım bugün :42::42:
Yarın sabah Leslie ile 5 mile de başlıyorum inşallah :21: :8:
Arkadaş dediğim insanların bile basenlerim ve bacaklarımla dalga geçmesi sinirlerimi bozuyo bir an önce gitsin istiyorum fazlalıklarım:5:
25 Minn Butt Blaster sanırım burada verilmemişti:26: Hareketlerin çoğu bilindik ama tekrar sayısı fazla olduğu için yararı olacağını düşünüyorum çoookk yakıyo :52::32::1:
Sağlıklı günler...:3::3:
Çok sıkı spor bi callan kızı daha süpersin pericim :16::16::16:

ne zormuş bu callan hiç bir spor beni bu kadar terletmemişti ve hareketlerin çoğunuda yapamadım demekki bu yüzden etkili hadi bakalım devamınıda getirirsem güzel olacak:) :27:

Artık bi kez yaptın callanı.birde 10 gün yapıp hızla gelişen değişimi vücudunda bizzat görünce ömür boyu callanetics aklının bi köşesinde hep olucak :34:

Son düzenleme:
Dukandan sonra kemiklerim yumusamis gibi geliyor.

Callan kemikleri guclendirir mi?

Guclendirirse dukan sirasinda mi yapmam lazimdi, yoksa sonradan yapsamda faydali olur mu?

Rica ederim kuzum :34: işinize yarayıp buraya olumlu sonuçlarla dönmeniz benim için büyük mutluluk :16::16::16:

Bak ne güzel kilolar gidiyo :24::24::24:

Maşallah canım :nazar::nazar::nazar: Vallahi ne güzel senin bu güzel ve topiğimizi canlandıran mesajlarına cevap vermek :46: yürüyüşünün değişmesi düzelmesi muhtesem :34: dediğin gibi önce pubik bölgen toparlanıp karnın düzleşicek inşallah.
Bu arada sınavın için çok stres yapma :34: dua edicem senin için.bir de sende sınavının iyi geçmesini niyet edip 339 defa ''La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin'' duasını oku.Hz.Yunus'un duasıdır bu :34:

Teşekkür ederim canım.

=)))

günaydınlar :3::3::3:

yine sabahın köründe kalkıp yaptım işe gelirken uyukluyorum ama olsun değer.:16: bacaklarım da dökülüyor :9::9:

4/21 tamamdır.

spor3cz4.gif
zafer benim olacak. :8::9::9:

slm kızlar maşallah herkes devam ediyor call yapmaya. ben sporu bırakalı buraya hiç gelmiyorum. ama size bişe diyeyimmi şu an yaklaşık 6 buçuk aylık hamileyim ama sadece bir kilo aldım ve bunu tamamen hamilelik öncesi yaptığım egzersizlere borçluyum. inanın tehlikeli geçmese gebeliğim devam edecem egzersizlere:1: eşim maşallah hiç kilo almadın hatta verdin sanki diyo. bilmiyorum doğumdan sonra görecez diyorum. herkese bol egzersizli günler diliyorum.
donuk pudracım evlendinmi sen allah mutlu etsin inşallah.
lotuscum sen nasılsın devam ediyomusun call yapmaya. yoksa sende benim gibi askıya alanlardanmısın?
hülymmm çok geçmiş olsun umarım sağlığına kavuşmuşsundur

Leslie ile 5 mil (4 milini yapabildim sadece terden öldümmm!! :9:9) ve 7. callan bitti :42::42:
Akşama da 25 min butt ve mari winsor yapıcam inşallah :46:

Bi de ben leslie yi yaparken lahana yağı sürdüm bacaklarıma bugün streç filmle sardım çok terletiyor ama kayıyo aşağıya streçle sarmasam da etkisi olur mu acaba bileniniz var mı ??

Çok teşekkür ederim lotuscum senin sayende videolara ulaşabildim:46::16::16:
Rica ederim pericim :34:

slm kızlar maşallah herkes devam ediyor call yapmaya. ben sporu bırakalı buraya hiç gelmiyorum. ama size bişe diyeyimmi şu an yaklaşık 6 buçuk aylık hamileyim ama sadece bir kilo aldım ve bunu tamamen hamilelik öncesi yaptığım egzersizlere borçluyum. inanın tehlikeli geçmese gebeliğim devam edecem egzersizlere:1: eşim maşallah hiç kilo almadın hatta verdin sanki diyo. bilmiyorum doğumdan sonra görecez diyorum. herkese bol egzersizli günler diliyorum.
donuk pudracım evlendinmi sen allah mutlu etsin inşallah.
lotuscum sen nasılsın devam ediyomusun call yapmaya. yoksa sende benim gibi askıya alanlardanmısın?
hülymmm çok geçmiş olsun umarım sağlığına kavuşmuşsundur
Ay canım çok mutlu oldum rabbim sağlıklı bi hamilelik geçirmeni ve sağsalim bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah :34: callanın hakikaten faydasını görmen hemde hamilelikteki etkisi süper :34: callan yapamasanda aramızda ol her zaman.
Ben devam ediyorum callana.aynı zamanda dukan diyeti yapıyorum :34:
Daha önce callan yaptığım için kilomu kimse anlamıyormuş. kilo verdikçe anladım bunu :34: toplamda 6 kg verdim Allah'ın izniyle.

Rica ederim pericim :34:

Ay canım çok mutlu oldum rabbim sağlıklı bi hamilelik geçirmeni ve sağsalim bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah :34: callanın hakikaten faydasını görmen hemde hamilelikteki etkisi süper :34: callan yapamasanda aramızda ol her zaman.
Ben devam ediyorum callana.aynı zamanda dukan diyeti yapıyorum :34:
Daha önce callan yaptığım için kilomu kimse anlamıyormuş. kilo verdikçe anladım bunu :34: toplamda 6 kg verdim Allah'ın izniyle.

maşallah sende çok güzel vermişsin. bende kilom 82.5 dediğimde kimse dr um bile inanmadı. kilolu hamile kaldım korkuyodum ama çok şükür şimdilik bi sıkıntı yok.

Leslie ile 5 mil (4 milini yapabildim sadece terden öldümmm!! :9:9) ve 7. callan bitti :42::42:
Akşama da 25 min butt ve mari winsor yapıcam inşallah :46:

Bi de ben leslie yi yaparken lahana yağı sürdüm bacaklarıma bugün streç filmle sardım çok terletiyor ama kayıyo aşağıya streçle sarmasam da etkisi olur mu acaba bileniniz var mı ??

Canım daha dün bir doktor arkadaşımla streç film sararak yapılan sporun zararlarını konuştuk.

Cildin ter bezlerine ve gözeneklerine spor yaparken bu şekilde yapılan baskı, aşırı sıcakla da birleşince ciddi bir doku kaybına

sebep oluyormuş.

Kızlar yardıma ihtiyacım var.

Spor yaparken aşırı terlediğimden göğüslerimin arasında isilik oluşuyor. Ara ara da kuruluyorum sonra hemen duşumu

alıyorum halbuki.

Aynı durumu yaşayan var mı? Ne önerirsiniz?

Canım daha dün bir doktor arkadaşımla streç film sararak yapılan sporun zararlarını konuştuk.

Cildin ter bezlerine ve gözeneklerine spor yaparken bu şekilde yapılan baskı, aşırı sıcakla da birleşince ciddi bir doku kaybına

sebep oluyormuş.

Çok teşekkür ederim canım bilgilendirme için ilk kez denedim zaten bir daha yapmam incelicem derken sağlığımdan olmiyim.

Kızlar yardıma ihtiyacım var.

Spor yaparken aşırı terlediğimden göğüslerimin arasında isilik oluşuyor. Ara ara da kuruluyorum sonra hemen duşumu

alıyorum halbuki.

Aynı durumu yaşayan var mı? Ne önerirsiniz?

İsiliğin en iyi yolu denizdir Denize girme şansın varsa kaçırma
Yok ise tuzlu su yap banyoda

iyileşince Koltuk altı ıcın rolon kullanıyorsan spordan önce sorunlu bölgeye sür banyoda yıkarsın ama ben hiç denemedim
cevremdekı kilosu üst bacaklarda olan birbirine sürtmesi sonucu olusan kızarıklıgı önlemek için rolon kullanıyorlardı aklıma geldi

not: ben Antalya da yaşıyorum isilik kızarıklık gibi terden kaynaklı her sıkıntıyı iyi bilirim :) geçmiş olsun...

selam kızlar o partlar yüklenene kadar dublajlı olan videoyu yapıyorum Diğer yüklenecek videolarda aynı şekildemi

Back