Çalışmaktan bıkmak

Böyle insanlar olduğuna inanmak istemiyorum ya

Haklısınız maalesef kimse severek yapmıyor. Kendi işinizi yapmaya nasıl karar verdiniz veya başlarda çok zorlandınız mı? Bir de ne üzerine yaptığınız iş özel olmazsa :)

Bir youtuber vardı sizin gibi işinden memnun olmayan.
Eczacibaşı firmasında iş analisti idi.
Işi bıraktı. Şimdi kitap cafesi var.
Linki de koyuyorum bir bakın bence..
Bu kadında yazılımcı idi.
Şimdi çok mutlu youtube'da kişisel gelişim kanalı da var. 3 tane de giyim markası var. Bir lafı beni cok etkilemisti. Çok onemli bir projeyi bitirmektense cafemde bir müşteriye kahve hazırlamak beni ruhsal olarak daha tatmin ediyor demişti bir videosunda.
Size de ilham olur umarım..

Son düzenleme:
Çalıştığınız şirkette rotasyon imkanı var mı? Hayalperest biri olarak, Müzik olayını hiç bilmeyip ders verme aşamasına gelmeyi düşünmek falan biraz ütopik geldi bana. Hobi derseniz gayet güzel olur.

vay be istifa etti mi
bende memurum ve cidden mutsuzum çok sıkıntı yaşadım
şimdi ne yapıyor arkadaşınız?pişman oldu mu?
Pişman değil, yani pişman olmadığını söylüyor demek ki gerçekten çok mutsuzmuş... farklı sektörde çalışıyor artık, az kazanıyor ama mutlu... Özel sektörde...

Haklısınız maalesef kimse severek yapmıyor. Kendi işinizi yapmaya nasıl karar verdiniz veya başlarda çok zorlandınız mı? Bir de ne üzerine yaptığınız iş özel olmazsa :)
3 küçük çocuğum var, çalışmanın tek yolu kendi işimi yapmaktı. Çalışma saatleri esnek olmak zorunda.
Bir de kalabalık çalışma ortamlarindan yoruldum.
Fizyoterapistim, omurga sagligi uzerine calisiyorum. Kizkardesim de diyetisyen, o da aynı yerde kendi işini yapıyor.
Basta daha kolay olacagini düşünmüştüm, ama değil. Sorumluluğu fazla, kafayı daha çok yoruyorsun
Ben çalışanken klinikten çıktığımda her şeyi orada bırakabilirdim. Şimdi aklımın bir köşesinde iş kalıyor.

kim bu link vermemişsiniz

Huzur en önemlisi ama dediğiniz gibi para kazanmakta önemli. Umarım hepimiz huzurlu diyebileceğimiz işlerde çalışırız,bu sıkıntılarımız geçer

Maddi kayginiz yoksa isi birakabilirsiniz elbette. Gonul neler istiyor da olamiyor maalesef. Cunku sadece isi birakmakla olmuyor,bunun bir de psikolojik boyutu var. calismaya alismis bir insan evde oturmaya basladiginda fenalik gecirir. 100 liralik bir sey alacagi zaman 100 defa dusunmeye baslar. Bunlar da size mutluluk vermeyecek ben onu soylemis bulunayim da.

en güzeli homeoffice çalışıp kendi paranı kazanmak.
evet kurumsal hayattan bıkanlar gelin homeoffice ne yapabiliriz bunu düşünelim

Bir de sizin sektör dışardan çok ahım şahım görünüyor ama dışı seni yakar içi beni misali

Benim kuzenim google ürün uzmanlığı diye bsy yapıyormuş.kendisiyle görüşmedigim icin bilgi alamıyorum annemden duydum.
Istıfa etmiş çalıştığı yerden.kucuk bebeği de var ve eşi de çalışmıyor. Demek ki kazanıyor
Nasıl bsy olduğunu belki buradan bilen çıkar

Bence ise yüklediğiniz anlamı degiştirmelisiniz.
Is sizi mutlu etmek zorunda olan bir alan degil. Sizi kazandığınız para ile yaptıklarınız mutlu etmeli , Bunu da işinize borclusunuz . New age akımları çok populerlesti isini sev , isini sevmeden yapma filan bunlar her zaman normal hayat akışına uymuyor . O 'yüzden daha az spirituel , daha çok faydacı bakmanızı oneririm

İşsizlik var canım otur oturduğun yerde. Müzikle hobby olarak uğraşabilirsin. İnsanlar bu işe yıllarını veriyorlar sen hemen eğitim vermeyi düşünmüşsün. Çok toz pembe bir hayal evde durmak da çok sıkıcı gelir sana. Başka bir işten çağıralana kadar bekle bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…