- 21 Kasım 2012
- 9.036
- 9.554
Bir de sizin sektör dışardan çok ahım şahım görünüyor ama dışı seni yakar içi beni misali
ahaha neyi ahim şahım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir de sizin sektör dışardan çok ahım şahım görünüyor ama dışı seni yakar içi beni misali
Böyle insanlar olduğuna inanmak istemiyorum ya
Kurumsalahaha neyi ahim şahım
Bir yandan başka işler arayın o işlerden birisi olursa buradaki işinizden ayrılırsınız eğer eşiniz krediyi ödeyebilecek durumdaysa size de istersen çalışma diyormuş zaten işi bırakın evde oturun bazen çalışma hayatı kadınlara zor gelebiliyorMerhaba kızlar. Benim derdim işimle ilgili. Bundan 5 sene önce yönlendirmelerle ve benim de seveceğimi düşünerek finans bölümüne yöneldim. Başlarda ilk iş heyecanıyla sevdiğimi düşünüyordum fakat gitgide çalışmaktan soğuduğumu farkettim. Benim için hergün pazartesi gibi. İyi bir şirkette çalışıyorum, iyi de bir maaşım var ama ben mutlu değilim. Hergün stres yaşamaktan insanlarla uğraşmaktan bıktım. Yöneticim deseniz tam bir dengesiz, hangi işi ne zaman istediği belli olmayan, istediği şekilde olmadığında da deli danalar gibi bağıran bir kadın. Ayaklarım geri geri gidiyor. Eve geldiğimde hatta haftasonu bile hep iş aklımda. Anı yaşamakla ilgili bir çok kitap okuyup birşeyler izledim ama yapamıyorum. İş arkadaşlarımı çok seviyorum bu bile benim işi sevmeme yardımcı olmuyor. Finans benim yapabileceğim bir şey değilmiş demekki diyorum sürekli ama 5 yıllık tecrübemi de çöpe atmak istemiyorum. İlk işe başladığım zamanlarda çalıştığım şirketle ilgili problem olduğunu düşünmüştüm fakat bu 3. İşyerim. Hepsi birbirinden daha beter oldu.Özel şirket stresinden kurtulmak için kpss çalışayım desem ona da inancım yok, ülkemizde maalesef güvenemiyorum ben bu yerleştirme işlerine. Son zamanlarda iş dışında beni mutlu edecek şeyleri düşündüğümde müziğe olan ilgim dikkatimi çekti. Sözsüz bir müzik dinlemek veya şarkı söylemek beni çok mutlu ediyor. Ama hiç bir müzik aleti çalmışlığım da yok. Müziği meslek haline getirmek istiyorum hep. Yapabilir miyim sizce? Belki özel ders vermek gibi olabilir. Şimdi işi bırakıp tamamen buna yönelsem, yeni kredi çekip ev aldık. Eşim kesinlikle sevmediğim bir işi yapmamı istemez istersen bırak diyor ama ben bu yükün altında onu tek başına bırakmak istemiyorum. 8 yıl sonra kredimiz bitiyor ve ben 8 yıl sonra işi bırakma hayaliyle yanıp tutuşuyorum. Sizce ne yapmalıyım? İş hayatım gerçekten berbat ve ben mutsuzum. Bu böyle gitmez lütfen yardım