- 21 Kasım 2012
- 9.036
- 9.554
merkezine koymayın diyorsunuz tamam ama hergünümüz burada geçerken bunu nasıl yapacağız ki?olmuyor yani kendi adımaMüzikten para kazanamazsiniz.
Hiç bir eğitiminiz yok, he Allah vergisi yeteneginiz vardir, onu da duyurmak, paraya cevirmek icin biraz cevreye ihtiyaciniz var.
Müziğe hobi olarak başlayın
Hem iş dışında bir aktivite olur, sizi mutlu eder.
Işten sıkılma kısmına gelirsek,
Ne derece bunaldınız bilmiyorum, ama iş dediginiz biraz böyle bir şey.
Insan hayatı boyunca yaptığı ise ilk gün ki heyecanla gitmiyor. Bir yerden sonra bıkkınlık başlıyor
Is yerinizden memnun değilseniz, değiştirin.
Ama kazancınızın iyi olduğu mesleğinizi bırakmayın
Gercek Hayatta mutlu edecek şeylere para ile ulaşıyoruz. Paranız olmadığı vakit ev krediniz, hatta almak istediğiniz müzik eğitiminiz bile olmaz.
Bu şekilde düşünürseniz belki iş daha katlanılır olur sizin için.
Nihayetinde arac. Hayatınızın merkezine işinizi koymayın, farklı ilgi alanlariniz olsun yeter.
Günde belki 10 kez bankacılarla konuşan biri olarak gerçekten çok iyi anlıyorum. Sadece ben 10 kere arıyorsam diğer firmalar da arıyorsa nasıl yetişiyorlar diyorum hep.işiniz çok zor.üniversitedeyken bankada staj yapmıştım. Zorluğunu orada görüp vazgeçtim. Kpss en iyi çözüm bence en azından bu stresten kurtuluruzBen de bu sıralar istifayı düşünüyorum ciddi ciddi, 9 senelik çalışanım, bankacıyım. Bizim sektör tamamen rezalet zaten. Çalışma arkadaşı ayrı sıkıntı, müdür ayrı, bölgesi genel müdürlüğü, müşterisi, parasal riski, hedefi. Günün sonunda hayattan tamamen bezmiş, normal bir insanın bir haftada yaptığı işi hatta belki fazlasını bir günde yapmış ve insanlıktan çıkmış olarak, ertesi güne kadar uyumak ve yemek yemek için eve gidiyorum.
Sistem acımasız maalesef. İliğiniz kemiğinize kadar sömürüp, kullanıyorlar sizi. İşsizlik var diye de ses çıkaramıyorsunuz.
Ayneniş arkadaşlarınızın iyi olması bile memnun etmiyorsa sizi üzgünüm çıtanız epey yüksek.
sokakta milyonlarca üni mezunu masterli insan işsiz dolaştığı için bir işi olup işimden çok sıkıldım diye vızvızlanan kimse zaten kıymet bilmezdir.Öyle olsa yatıp kalkar şükrederdin.Evet kim olsa aynı şeyi söylerdimBenim hakkımda hiçbir şey bilmeyip kıymet bilmez deme lüksünü nereden buluyorsunuz? Hayatta hiç bişeyden bunaldığınız olmadı mı. Çaresiz kalmış her insana böyle yaklaşıyorsanız yakınlarınız için çok üzüldüm.
Günde belki 10 kez bankacılarla konuşan biri olarak gerçekten çok iyi anlıyorum. Sadece ben 10 kere arıyorsam diğer firmalar da arıyorsa nasıl yetişiyorlar diyorum hep.işiniz çok zor.üniversitedeyken bankada staj yapmıştım. Zorluğunu orada görüp vazgeçtim. Kpss en iyi çözüm bence en azından bu stresten kurtuluruz
Günde belki 10 kez bankacılarla konuşan biri olarak gerçekten çok iyi anlıyorum. Sadece ben 10 kere arıyorsam diğer firmalar da arıyorsa nasıl yetişiyorlar diyorum hep.işiniz çok zor.üniversitedeyken bankada staj yapmıştım. Zorluğunu orada görüp vazgeçtim. Kpss en iyi çözüm bence en azından bu stresten kurtuluruz
Maalesef işi bırakmakGünde belki 10 kez bankacılarla konuşan biri olarak gerçekten çok iyi anlıyorum. Sadece ben 10 kere arıyorsam diğer firmalar da arıyorsa nasıl yetişiyorlar diyorum hep.işiniz çok zor.üniversitedeyken bankada staj yapmıştım. Zorluğunu orada görüp vazgeçtim. Kpss en iyi çözüm bence en azından bu stresten kurtuluruz
merkezine koymayın diyorsunuz tamam ama hergünümüz burada geçerken bunu nasıl yapacağız ki?olmuyor yani kendi adıma
vay be istifa etti miMemur olunca da atandığınız birim veya bölgede çok mutlu olacaksınız diye bir durum yok maalesef.... Memurluktan istifa eden arkdşım herkesin girmek istediği yerden kurtulmak istedi.. Hem mobbing mağduruydu hem de memurluk ona göre değildi, yapamadı... Yani atanan herkes mutlu mesut değil maalesef ...